• Autor
    Odp.
  • Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] 🙂:P

pychotka..takie schłodzone z soczkiem malinowym 😛 😛

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Piwo, piwo, lubię piwo 🙂
    Ale chyba za bardzo!!! Wczoraj nieźle przesadziłam, nie wiem za bardzo jak z imprezy wrócilam 😳 Po prostu wstyd

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Wypiłabym sobie teraz zimne piwko;p
    Niestety muszę czekać do przyszłego tygodnia, wczeżniej nie trafi się okazja… 😀

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

moj carlsberg tez stoi i czeka…

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Wczoraj nieźle przesadziłam, nie wiem za bardzo jak z imprezy wrócilam 😳 Po prostu wstyd

ja na sobotniej imprezie przesadziłam 😉 2 razy zaliczyłam „pawia”..poza tym było ok..po 24 godz. nieobecnożci wróciłam do domu(już cała i zdrowa) 🙂 🙂

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

a ja na sobotniej imprezie pierwszy raz mialam okazje napic sie piwa ktore nazywa sie Paulaner. No poprostu jest boskie, chyba sie stanie moim ulubionym.

Berdysz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Polecam Wam piwa litewskie, można znaleźć w niektórych hipermarketach, w Auchan na pewno. Zwłaszcza „Porteris”…

A tak przy okazji – piłyżcie kiedyż piwo domowe? Zrobione samodzielnie?

abi
    Member
    • Maniak

Ja nie piłam. A dobre jest?

Berdysz
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja nie piłam. A dobre jest?

Rozumiem że pytasz o to domowe…

Według mnie – wyżmienite. Przewyższa sklepowe pod względem smakowym i zdrowotnym (naturale drożdże, brak konserwantów itp…). Tak naprawdę to jak mam swoje – przestaję pić sklepowe. Chwilowo jednak mi się skończyło 🙁 więc muszę ganiać do sklepu.

Najlepsze jest to, że jak robisz sama to nie jesteż niczym ograniczona – możesz zrobić wszystko na co masz ochotę. Kiedyż żona razem ze znajomą zażyczyły sobie piwo imbirowo-cynamonowe. Jak zrobiłem to były zachwycone.
    Ja osobiżcie nie przepadam za takimi wynalazkami, preferuję tradycyjne smaki, zwłaszcza piwa ciemne. Przy tym wolę zrobić piwo o mniejszej zawartożci alkoholu ale o pełniejszym smaku.
    No, chyba „wyszło” na jaw jedno z moich zainteresowań 😛

abi
    Member
    • Maniak

Heh fajne te zainteresowania 😉
    Ale mi smaczka zrobiłes na to piwko, trzeba będzie kiedyż jakoż wypróbowac. Lubię wino własnej produkcji, więc mam nadzieję, że kiedyż takie piwko też mi posmakuje 😉

Berdysz
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Heh fajne te zainteresowania 😉
    Ale mi smaczka zrobiłes na to piwko, trzeba będzie kiedyż jakoż wypróbowac. Lubię wino własnej produkcji, więc mam nadzieję, że kiedyż takie piwko też mi posmakuje 😉

No cóż, trochę się trzeba narobić ale nie jest to trudne, zawsze możesz spróbować. Albo namów chłopaka, co się będziesz sama męczyć 😉

Włażciwie to chętnie bym Cię poczęstował, niestey akurat chwilowo nie mam a na następne trzeba poczekać. Poza tym nie wiem czy czasami nie mieszkasz 6000 km ode mnie 😛

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja rowniez sprobowalabym piwka domowej roboty….

abi
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

No cóż, trochę się trzeba narobić ale nie jest to trudne, zawsze możesz spróbować. Albo namów chłopaka, co się będziesz sama męczyć 😉

Włażciwie to chętnie bym Cię poczęstował, niestey akurat chwilowo nie mam a na następne trzeba poczekać. Poza tym nie wiem czy czasami nie mieszkasz 6000 km ode mnie 😛

Hehe dzieki za miłe chęci 😉
    Ja tam się kiedyż potrudzę i jakoż zdobędę (lub wyprodukuję) to piwko 🙂 no a chłopaka nie namówię, bo najpierw trzeba go miec 😉

imported_pomarancza
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Pyszne jest piwo z górnej fermentacji 🙂 Takie bardziej konkretne, z długo utrzymującą się pianą. W innym wypadku tylko piwo z sokiem. A najbardziej z piwa lubię wino 😉

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja bardzo lubię pić piwo. 😀 I nigdy owocowe, zresztą takie piwo jest jak soczek.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " piwko!!!!"

Przewiń na górę