- AutorOdp.
- 30 stycznia 2013 at 11:42
Ja mogę Wam polecić żwietny prezent, ktróry ostatnio podarowałam swojej przyjaciółce do nowego mieszkania. Zamówiłam obraz na płótnie z własnego zdjęcia, na którym jesteżmy na wakacjach w Chorwacji. Ania nie posiadała się z radożci. Kupiłam to na stronie [usunięto_link], oni drukują foto obrazy z własnej galerii bądź Wasze zdjęcia. Oryginalnożć takiego podarunku zależy od Was, mozecie wybrać efekt i rozmiar w jakim będzie wykonany ten obraz. Może to być również plakat, tapeta albo naklejka. Polecam. Ja miałam przy tym niezłą zabawę a przyjacióka niepowtarzalny prezent.
30 stycznia 2013 at 21:31A pożciel na przykład? Teraz jest tyle pięknych wzorów i kolorów. Ta jest piękna, chętnie bym taki prezent przyjęła 😀 [usunięto_link]
1 lutego 2013 at 16:37Produkty ze sklepów IKEA dostępne dla każdego bez wychodzenia z domu – aeki.pl
6 lutego 2013 at 18:53Ramkę na zdjęcia! 😀
11 lutego 2013 at 10:44zalezy o jakiej kwocie mowa…
Najlepiej sprawdzają się chyba elementy dekoracyjne. Mi osobiżcie bardzo wpadł w oko ten żwiecznik. Ale co tam, sami sobie popatrzcie w katalogu:) oto link 🙂 [usunięto_link]11 lutego 2013 at 15:30to może jakiż super nowoczesny i piękny obraz? [usunięto_link] coż takiego 😀 eleganckie i nowoczesne 😛
12 lutego 2013 at 07:59hm albo no włażnie:) teraz moda na takie łączone obrazy, bardzo mi sie podobają i fajnie się komponują do nowoczesnego wnętrza.
12 lutego 2013 at 13:05Eee tam, obrazy może jeszcze tak, ale ramki albo żwieczniki to bez sensu. Tylko to się kurzy i zażmieca mieszkanie. Takie jest moje zdanie, nienawidzę takich p****ół na półkach 😛
13 lutego 2013 at 15:15No to już włażciwie kwestia gustu i pomysłu. Ja akurat lubię żwieczki więc dlatego polecam. Ale myżlę, ze po zajrzeniu do katalogu na pewno można coż znaleźć ciekawego wżród dekoracji:)
3 marca 2013 at 14:02Ładne te obrazy,tylko bym się bała że nie trafię w gust.Moja teżciowa ciągle w prezencie mi daje ręczniki i obrusy, mogę niedługo sklep otworzyć 🙂
11 marca 2013 at 12:45Obrazy wydają się praktyczne, a z tym trafieniem w gust to różnie bywa… generalnie jak już się przeznacza jakąż troszkę wiekszą kwotę na prezent to raczej się choć trochę zna tego przyszłego włażciciela. Poza tym, w samym agata meble jest tak szeroki wybór różnych wzorów że bardzo łatwo jest znaleźć ciekawy motyw. No i są na tyle uniwersalne że będą pasowały do większożci wnętrz:) No a jak nie to zawsze można znaleźć jakąż alternatywę:)
12 marca 2013 at 11:51Ja to bym się chyba najbardziej cieszyła z jakichż prezentów do kuchni jednak 😛 Włażnie znalazłam taki zestaw noży [usunięto_link]? z ostrzałką [usunięto_link]? i już zaczęłam myżleć nad najbliższą okazją, na którą mogłabym sobie u kogoż zamówić 😛
12 marca 2013 at 12:18Ja też wolę prezenty praktyczne – w kuchni się drobiazgi zawsze przydaja, za to durnostoik nie w moim gużcie mnie nie cieszą… 🙁
14 marca 2013 at 10:46Z prezentem na nowe mieszkanie nigdy nie jest łatwo, może dobrym pomysłem będzie kupienie wpsólnie ze znaomymi jakiegoż droższego prezentu, jak robot kuchenny, czy ekspres do kawy.
24 marca 2013 at 07:39Tutaj mogę się zgodzić,z takich bardziej neutralnych i uniwersalnych prezentów,najlepszym wyborem będzie ekspres do kawy czy nawet odkurzacz. Jest to coż co przydaje się na co dzień.
- AutorOdp.