- AutorOdp.
- 12 czerwca 2018 at 10:33
U nas sprawdził się taki regał na wino np taki pinus-shop.com.pl/regaly-i-stojaki/257-regal-drewniany-na-wino-plaster-miodu-52x52x52-cm-317100. Pomysł wydał się fajny i taki też był. Nowe mieszkanie to i winkiem świętować trzeba 🙂
25 lipca 2018 at 14:32W Empiku online zrobili teraz promocje na ramki, więc może tam kupcie?
Tylko oczywiście od razu dajcie z foto, bo sama ramka to trochę lipa.
Prezent tani, a przynajmniej ciekawy.
30 lipca 2018 at 15:53ekspres do kawy to by było coś, tylko ze to drogi interes
19 maja 2019 at 20:59A znacie Sklep Afrykański? Mają piękne dodatki do mieszkania – stworzone własnoręcznie przez afrykańskich artystów – moim zdnaiem idealny prezent, szczególnie dla takich pasjonatów podróży jak ja:) 😉
27 maja 2019 at 14:45My niedawno podarowaliśmy obrus (który miał trafić oryginalnie na nasz stół) teściowej i jest zachwycona. Oczywiście przy mnie się do tego nie przyzna, tylko od męża to wiem 😀 z dajar.pl braliśmy chyba, mają tam zresztą spory wybór wszystkiego do domu
28 czerwca 2019 at 11:49Prezent dla teściowej to nie lada wyzwanie 😀 . Zawsze mam dylemat co kupić i zawsze długo oglądam różne rzeczy w sklepach zanim się zdecyduję. Niedawno na urodziny kupiłam jej dużą formę do pieczenia ciast w sklepie dr. oetkera, do tego rózgę i sitko z kolekcji retro oraz kubek z napisem Jaka fajna mama. Teściowa była wniebowzięta a ja odetchnęłam z ulgą, że znów udało mi się zrobić jej przyjemność. 😀
- AutorOdp.