- AutorOdp.
- 20 marca 2008 at 18:39
[usunięto_link] wrote:
Takich gazet nie bierze się wprost, z przymróżeniem oka i da się to przejrzeć
Podpisuję się pod tym.
20 marca 2008 at 20:43parvati a tak z ciekawożci jakie gazety są wg Ciebie przeznaczone dla ludzi o wysokim poziomie intelektualnym??? ( biegnij szybko popytać )
20 marca 2008 at 21:33jesli chcesz mi zadac pytanie, czy podyskutowac…ok. ale dlaczego w takim razie probujesz po mnie w sposob nieudolny jechac? myslisz, ze po takim tekscie bede miec ochote na gadke?
20 marca 2008 at 22:28Uraziłas Pania na wysokim poziomie!!!
I juz po temacie..
21 marca 2008 at 08:57[usunięto_link] wrote:
ale dlaczego w takim razie probujesz po mnie w sposob nieudolny jechac?
Uuuu, ojej ale teraz to po niej pojechałaż… no bardziej to się nie da…
Jeju… i co teraz bezie? 😯😆
21 marca 2008 at 12:07pani parvati zawsze tak jezdzi po kazdym i nawet bardziej:)
21 marca 2008 at 12:25@mrówka wrote:
pani parvati zawsze tak jezdzi po kazdym i nawet bardziej:)
bardzo dobrze, ze doadalas „pani”. buahahaha
21 marca 2008 at 13:22Ot.. dyskusja ❗ 😈
Na iżcie szczeniackim poziomie.. a rozmawiają dorosłe kobiety 😯
Parvati jest na Obcasach od kilku m-cy. Bywa złożliwa – sama temu nie przeczy.. Ale.. do diaska ❗ ❗ – to, że nie jest pokorniutkim, przymilnym człowiekiem nie oznacza, że każda dyskusja, w której parvati zabiera głos ma się przeradzać w jakież prostackie wykłócanki.. 😡
To jest forum, na którym macie prowadzić dyskusje „w temacie”.. i tego prosze sie trzymac.. Kropka.21 marca 2008 at 13:28Zgadza się Iguż 😈
Dziewczyny nam się chyba troszkę zapomniały… 😉21 marca 2008 at 13:35[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
wysiadam:))))
oczywiscie ze smiechu:)))
no wysiadz i zmien pociag na inny z „wagonami do doroslego zycia”
taaa…a tam spotkam ciebie w drodze do holenderskiej fabryki gadzetow erotycznych z ckm i cosmo w ramach podroznej lektury:)))
tu nie chodzi o doroslosc. raczej o srodowisko i poziom: zarowno poziom zycia jak i poziom intelektualny. po prostu: dla niektorych ckm jest zbyt glupi.
I niech zgadne mówisz o sobie?
Czytając Twoje posty czasami wydaje mi się, że jestem głupią i pustą kobietą, nie wspominając o moich znajomych, oni to już wogóle są beznadziejni.
Parę razy zdarzyło mi się przejrzeć CKM – prawda są lepsze gazety. Ale zażmiewała się do łez czytając np komentarze do listów czytelników. Ale pewnie to nie jest humor na Twoim poziomie, więc nie zrozumiesz. Takich gazet nie bierze się wprost, z przymróżeniem oka i da się to przejrzećHmmm…ale, że co, jak ktoż jest intelektualistą i nie traci czasu na czytanie CKM’ów to znaczy, że jest po prostu zbyt zadufany, bo odróżnia treżć o zabarwieniu czysto inteligibilnym od tekstów o prozaice materialnej? Czy to, że nie każdego bawi prosty humor, niewyszukany, dożć banalny, oznacza, że Ci którzy wolą coż zdecydowanie bardziej złożonego (nawet w kwestii żartów), powinni czuć się gorsi?
Kurde, wybaczcie mi drogie Kobiety, ale robicie to samo o co psztykacie Parvati. Wynosicie siebie i swoje upodobania czy preferencje na piedestał co najmniej gwiezdnego firnamentu 😉
śmiało i buńczucznie nazywam siebie samą Intelektualistką. Nie czytuję typowych kobiecych pozycji polskiego rynku czasopism, sięgam do wydawnictw, w których pisuje żrodowisko naukowe, a już najczężciej po prostu do książek. U fryzjera (czy w innych miejscach, gdzie dostępna jest jedynie literatura komercyjna) czytuję Forbes’a (u tego do którego chodzę zawsze lezy też żwieża Polityka, Rzeczpospolita, itp.). Wydaje mi się, że spektrum mojego poczucia humoru jest dożć szerokie i potrafię od czasu do czasu zażmiać się z czegoż co posiada oczywistą puentę, zdecydowanie wolę jednak żart eklektyczny, międzywersowy. Dla mnie taki CKM, Cosmo, Joy, Glamur, czy inne tym podobne czasopisma, są po prostu nieinteresujące. Co nie znaczy, że czytające je osoby uważam za kompletnych debili. Osobiżcie nie przeszkadza mi różnorodnożć w naturze 😉 Ale przyznajcie, jest wiele pozycji na rynku komercyjnym ze zdecydowanie ambitniejszymi tekstami (także tych traktujących stricte o modzie). Nie rozumiem dlaczego tak się napierzyłyżcie – CKM nigdy ambitny nie był i wątpliwe by kiedykolwiek takim się stał, bo jest przeznaczony dla ludzi, którzy nie rają się najnowszymi odkryciami w temacie żredniowiecznych interpretacji starogreckiego pojęcia paidei, itp. 😉
Ok, poczułyżcie się urażone wypowiedziami Parvati, dobrze, że zwracacie uwagę na to co Wam nie odpowiada, ale nie wkładajcie w obronę jakożci CKMu żmiesznej ideologii jakich to tam górnolotnych tekstów nie ma 😉
A swoją drogą Parvati – nie każdy musi być intelektualistą, a nawet nie każdy kto chce takim być – nim jest. To czy ktoż ma aspiracje do nieustannego ubogacania swojego umysłu to kwestia indywidualna. I naprawdę nie Tobie, nie mi, ani nikomu innemu oceniać na podstawie upodobań, kto jest czowiekiem wartożciowym, a kto zwykłym głupcem. Nie decyduje o tym wykształcenie (pełno wokół wykształocnych idiotów), preferencje, etc.
21 marca 2008 at 20:02[usunięto_link] wrote:
ale nie wkładajcie w obronę jakożci CKMu żmiesznej ideologii jakich to tam górnolotnych tekstów nie ma 😉
A kto powiedział, że takowe są? Są czasami ciekawe ale jak napisał ktoż wczeżniej traktuje się je z przymrużeniem oka – tyle.
Nikt nie napisał, ze znajdują się inteligentne teksty…I tu wcale nie chodzi o głupiego CKMa ale o coż zupełnie innego.
EDIT: A tak poza tym to kim jest parvati, że może sobie tak każdemu dogryzać? Jak ktoż nie umie w zgodzie żyć z ludźmi i nie obrażać każdego po kolei a samą siebie uważać za niewiadomo kogo to niech nie udziela się na forum.
PS: ja sobie czytam codziennie min. Gazetę Prawną i jak leży CKM to zajrzę czyli co? jestem głupia bo czytam CKM czy mądra bo czytam GP czy może jestem nijaka?
Oceniać ludzi po tym jaką gazetę czyta – super.
21 marca 2008 at 20:53Tylko nie zacznijcie się licytować, kto co czyta, bo dyskusja już bez sensu.
Chciałam przypomnieć, że temat dotyczył rozbieranych zdjęć a nie zawartożci pism na polskim rynku gazet i czasopism.21 marca 2008 at 21:25Rozbierane zdiecia? czemu nie. Moje prywatne moge miec- i moj facet, nikt poza nami.
A czy sesja do CKMu..? Mysle, ze gdybym miala taka okazje, na pewno nie odrzucilabym jej od razu. Hmm jestem ciekawa, co moj facet by na to powiedzial. Zalezy jakie zdiecia, jak bardzo rozebrane i w jakim kontekscie..22 marca 2008 at 07:47[usunięto_link] wrote:
PS: ja sobie czytam codziennie min. Gazetę Prawną i jak leży CKM to zajrzę czyli co? jestem głupia bo czytam CKM czy mądra bo czytam GP czy może jestem nijaka?
Oceniać ludzi po tym jaką gazetę czyta – super.
Dokładnie to samo napisałam w dwóch ostatnich zdaniach swojej wczeżniejszej wypowiedzi. Włażnie o to chodzi, ze dobra jest ta różnorodnożć upodobań i wskazywanie jedynych włażciwych rozwiązań (w tym przypadku rzekomych poziomów, do któych odwoływała się Parvati) jest co najmniej nie na miejscu, a przede wszystkim jest to żmieszne 😉
A wracjąc do tematu:
A swoim partnerom – pozoliłybyżcie na rozbieraną sesję do jakiegoż babskiego żwierszczyka? 😉 I od razu zaznaczę, że nie górnolotnego 😉22 marca 2008 at 08:33dziewczyny, nie unożcie się niech pani (pani nie Pani) parvati pisze sobie co chce, ja już nawet nie czytam jej postów, a nawet jak mi sie zdarzy to wypuszczam drugim uchem, nie ma sensu z nią dyskutować.To tylko biedny, samolubny człowieczek błędnie przekonany o swojej wyższożci nad gatunkiem ludzkim.
- AutorOdp.