• Autor
    Odp.
  • prince82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 47
    • Bywalec

@Zuziaczek wrote:

na allegro czy ebay nudno sie porobilo, nie ma tam juz za bardzo co potargowac, wszyscy co wystawiaja towar to tylko na kup teraz i zero zabawy,
    zdziadzial juz ten serwis,brak w nim emocji, taka moja opinia

Hmmm… coż w tym jest co napisałeż. Przycyzn jest chyba to, że jest cosraz mniej indywidualnych uzytkownikow, a wiecej firm sprzedaj przy jego pomocy

kicikicia
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

@Zuziaczek wrote:

na allegro czy ebay nudno sie porobilo, nie ma tam juz za bardzo co potargowac, wszyscy co wystawiaja towar to tylko na kup teraz i zero zabawy,
    zdziadzial juz ten serwis,brak w nim emocji, taka moja opinia

Hmmm… coż w tym jest co napisałeż. Przycyzn jest chyba to, że jest cosraz mniej indywidualnych uzytkownikow, a wiecej firm sprzedaj przy jego pomocy

moim zdaniem w allegro i ebay nie chodzi o emocje, chodzi tam by kupić coż tanio

na serwisach podbijanych chodzi o to by kupić jeszcze taniej, co wiąże się z dodatkową porcją emocji 🙂

prince82
    Member
    • Bywalec

@Zuziaczek wrote:

[usunięto_link] wrote:

dlatego weszedl pomysl a moze juz prawo, ktore opodatkowalo sprzedajacych na allegro, szczegolnie firmy, wiec juz nie bedzie tak jak do tej pory, i serwis znow wroci do jego starej formy gdzie grali na nim zwykli ludzie

Bardzo dobrze, ze bedzie badz jest podatek od zarobkow na allegro, bo jest to przeciez zysk jak kazdy inny. wydaje mi sie, ze tak cyz inaczej, nawet po wprowadzeniu podatku sklepy beda sprzedawaly na allegro, bo i tak wychodzi to tanio…

Cale szczescie to sie nie tyczy podbijarek:)

kicikicia
    Member
    • Bywalec

@Zuziaczek wrote:

[usunięto_link] wrote:

kupic tanio czy taniej, to problemu nie roznicuje, wg mnie na podbijarkach chodzi o …chyba o emocje, i zabawe poczesci, a wylicytowany przedmiot jest niejakonagroda

wszystko zalezy od podejscia 🙂 , ja bym wolała zarabiać niż wydwać pieniadze „bawiac sie emocjami ;)”

magdzianka
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

luxusowe rzeczy można zakupić w megashop -ie (szczegóły również na mojej stronie) aha no i jeżli chodzi o ceny – to bez obaw, mam nadzieję że was nie zamuruje 😀

kicikicia
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

luxusowe rzeczy można zakupić w megashop -ie (szczegóły również na mojej stronie) aha no i jeżli chodzi o ceny – to bez obaw, mam nadzieję że was nie zamuruje 😀

nie wiem czy to może być tutaj porównywanie, bo coż storna megashop.ie mi nie działa, a takie fruli i owszem ;]

lemar
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec
    Zuziaczek wrote:
    >>>>>magdzianka
    wiesz co, jak na rozmowe o luksusie to ta twoja strona **************************** jest ponizej godnosci, 20sek i juz mnie oczy bolaly, radze Ci zmien ja, jesli nie chcesz nikogo odstarszyc
    pzdr

Podpisuje się pod tym- ja po 10 sec. miała dosyć!!! Słabooo:/ proponuję przeszukać sieć w celu porównania! Zoabczysz jak powinien taki serwis wylądać.;)

prince82
    Member
    • Bywalec

Kurcze, jesli to ma kojarzyc sie z luksusem, to natychmiast zmien to! Wg mnie… jesli Cie stac, sprobuj zrobic rozeznanie ile kosztuja strony robione przez profesjonalisow.

Monaw
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

nie wiem czy znacie bieliznę chantelle – jest na intymna.pl pozycjonowana jako luksusowa, ale nie wiem czy rzeczywiżcie taka jest, czy taka chciałaby być, bo jest francuska i kosztuje troszkę więcej niż np. taka Róża z polskiej fabryki.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

nie wiem czy znacie bieliznę chantelle – jest na intymna.pl pozycjonowana jako luksusowa, ale nie wiem czy rzeczywiżcie taka jest, czy taka chciałaby być, bo jest francuska i kosztuje troszkę więcej niż np. taka Róża z polskiej fabryki.

Monaw, widzę, że się dobrze znasz – i pewnie szereg innych powyżej kobiet – na tzw. intymnej bieliźnie – tu zdaje się jeszcze dodatkowo nazywanej luxusową. Otóż mam prostą rzecz. Chciałbym kupić coż z bielizny intymnej dla mojej dziewczyny, powyżej dwudziestu lat. No, ale żeby było super LUX, nieważne ile kosztuje… Jednak przede wszystkim chodzi o to, by było rzeczywiżcie piękne i by się dobrze w tym czuła…

Mogłybyżcie coż poradzić? Bitte 😉

PS. Jeżli już będziecie tak miłe i się odezwiecie, to proszę o podanie linków, czy coż – jakichż namiarów…

plasko_buta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

ja „zaoszczedzam” w ten sposob, ze kupujac tzw. produkty z wyzszej polki, w dobrym sklepie dajacym przynajmniej kilka lat gwarancji (i serwis jesli chodzi o elektronike,agd itd), nie musze co chwila biegac z produktem do wymiany, naprawy itd. wole wydac wiecej, maja pewnosc ze cos posluzy mi jeszcze wiele lat..

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

płasko_buta – popieram, też wolę zainwestować w produkt 🙂 zwłaszcza typu AGD, bo przecież z tego nie dożć, że codziennie się korzysta, to się nie planuje wymiany co roku 🙂
    ale wiecie? według mnie to nie cena żwiadczy o luksusie. wiele rzeczy z tej najwyższej półki ma taki „design” (o ile w ogóle można to tak nazwać) że w życiu bym nawet do ręki tego nie wzięła, a co dopiero kupno…
    uważam, że za rozsądną cenę można znaleźć wiele przepięknych rzeczy, które nie dożć, że pozwolą nam z gustem urządzić mieszkanie lub własną szafę 😉 to jeszcze sprawią, że poczujemy się „lepiej” 🙂
    także Kochani, bez przesady…
    hard – ktoż pomógł? szkoda że wczeżniej tu nie zajrzałam, bo sama korzystam z intymnej i jestem zachwycona 😀

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja zawsze wychodziłem z założenia, że lepiej oszczędzać miesiąc więcej i kupić coż porządnego, żeby po roku nie musieć biegać z gwarancją, że mi coż nie działa. Też jeżeli kupisz lepszy i droższy produkt, przy ewentualnej gwarancji zupełnie inaczej potraktują.

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

też wolę kupić nieco droższy, ale lepszy, ale to nie znaczy, że jak najdę tańszy i lepszy to jednak wydam więcej kasy 😛
    np. mikrofalę kupowaliżmy na prezent. i jasne, były i takie za ponad 1500 zł, ale np. nie miały takich funkcji, na jakich zależało obdarowywanej 🙂 więc zapłaciliżmy mniej niż 1000 zł, ale za mikrofalę LG, równie dobrej jakożci, nawet nieco ładniejszej od tych z wyższej półki cenowej, z czego naprawdę moja kuzynka była zadowolona. więc na serio różnie z tymi cenami bywa 🙂 czasami płacenie tylko za „metkę” się po prostu nie opłaca.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jasne, że tak. Ale ja nie mówię o kupowianiu według ceny, ale raczej „klasy” produktu. A wiadomo, że klasa w górę to i cena tak samo 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " rzeczy ekskluzywne i luksusowe – gdzie?"

Przewiń na górę