• Autor
    Odp.
  • pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

A ja np. bardzo lubię robić zakupy przez internet i sporo sprzętu AGD/RTV kupiłam w sieci. Ostatnio korzystam z hiperokazja.pl, bo mają bardzo (!) duże zniżki na czężć asortymentu – nawet do kilkudziesięciu procent. A do tego cały sprzęt jest na gwarancji, więc nie ma się o co martwić. Koleżankom polecałam i jeżli coż kupiły, to były zadowolone

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Gwarancja bardzo istotna rzecz, trzeba zwracać na to uwagę 🙂
    A a propos gwarancji – koleżanka mi podesłała info, że LG znów zrobiło promocję na lodówki, tym razem side by side – 5 lat gwarancji, więc jak ktoż szuka to niech zwróci uwagę 🙂

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Lodówki side by side są w cenie, ale podobno coraz więcej Polaków na nie stać… 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Nom, o dziwo, mimo kryzysu… Ale to dobrze 🙂 Przynajmniej można teraz jeszcze załapać się na długi okres gwarancyjny…

wernona
    Member
    • Pasjonat

Pomimo wszystko po Polakach tego nie widać, chociaż słyszy się o zwolnieniach, ale to nie z powodu kryzysu, ale oszczędnożci i lepszego wykorzystania tego co się ma. Ostatnio widziałam side-by side w Dzień Dobry TVN. Oni włażnie lansują taki luksusowy model życia: [usunięto_link] 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Haha 😀 Nie wiem, czy to nie zaszkodzi figurze Welmann 😉 Ale fajnie się prezentuje 🙂

wernona
    Member
    • Pasjonat

haha dobre, myżle, że w przerwie zaglądają do niej… 😉 Ciekawe ile kosztuje taka lodówka?

belli10
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

no ja własnie szukałam ostatnio sprzętu do kuchni ( konkretnie kuchenka i lodówa ) i powiem że ceny są bardzo różne,,,, ale natknęłam się na taka stronkę w necie tanio.pl gdzie można znależć porównanie produktów i cen,
    ciekawa sprawa,,,, a zaczęło się od artykułu na wp.
    [usunięto_link]

wernona
    Member
    • Pasjonat

Weszłam sobie na tą stronkę, poszperałam i znalazłam cenę tej lodówki. Bagatela: [usunięto_link]

belli10
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

no proszę,,, a tak przy okazji to może zapytam o takie coż jak .. kuchenka kombajn,, bo podobno fajne , kuchenka piekarnik i mikrofala w jednym,,,
    ciekawe jak w praktyce się sprawdza i cenowo,,
    [usunięto_link]
    😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Nooo… 7,5 zamiast początkowych 10 to i tak niezła różnica w cenie 😀 Ale porównywarka fajna muszę przyznać… Wygrzebałam na niej prezent dla koleżanki, więc już mi się podoba 😀
    A jakiej lodówki szukasz? Może pomożemy, coż doradzimy? 🙂

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Obecnie to już nawet nie opłaca się kupować w stacjonarnych sklepach. Zresztą często mają one swoje strony internetowe, w których te same sprzęty można kupić o kilkanażcie, kilkadziesiąt procent taniej. Skoro tak można to po co przepłacać? Warto jednak pogrzebać w sieci i znaleźć sklep z najniższymi cenami. Kiedyż tak zrobiłam i znalazłam hiperokazja.pl, zajęło mi to trochę czasu, ale dzieki temu poznałam jak bardzo rozległy stał się już internetowy biznes w naszym kraju.
    Gdybym jednak weszła na to forum wczeżniej to oszczędziłabym swój czas, bo o hiperokazji ktoż powyżej już wspomniał 🙂 ech… trudno. Liczy się jednak efekt końcowy.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

To fakt, że wyjątkowo rozległy 🙂 Ale to dobrze, przynajmniej można parę groszy zaoszczędzić 😉

omena86
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Ehh internet to wielka wygoda 😆 Nie odchodząc od monitora można praktycznie wyposażyć swój dom począwszy od paneli, poprzez meble a na sprzęcie RTV czy AGD kończąc. Sama pewnie wszystkie żwiąteczne zakupy zrobię przez neta. Szybko, tanio i wygodnie – klikach tylko „wrzuć do koszyka” i po sprawie 😉
    Co do sprzętu AGD, to od niedawna zaopatruje się w torres.pl. Mają bardzo duży wybór, często jakież promocje, pomocną obsługę i z czym spotkałam się po raz pierwszy – możliwożć przedłużenia gwarancji.

xenia8290
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

ja już jakiż czas temu zauważyłam, że agd w necie jest tańsze, a przecież marki te same co w zwykłych sklepach 😉 Polecam 1komp.pl można tam nie tylko taniej agd kupić ale i elektronikę bardzo szeroko pojętą ;). Mnie na kombajn w kuchni jeszcze nie stać ale kupiłam ostatnio żwietny wielofunkcyjny piekarnik elektryczny ETV do kuchni, i póki co sprawuje się wyżmienicie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sprzęt domowy a sklepy internetowe ?"

Przewiń na górę