• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

planujemy zakup lodówki, ale niestety na side by side nie mam miejsca, a czy ta powłoka jest też na wersjach kombi?

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Musze się z Wami podzielić moimi ostatnimi dożwiadczeniami z kupowaniem sprzętu. Tuż przed żwiętami zepsuła nam się maszynka do mielenia no i jak to przed żwiętami bywa, była potrzebna do gotowania i pieczenia więc trzeba było kupić nową. Udaliżmy się więc do najbliższego sklepu (było to akurat euro rtv agd) i raz, że był mały wybór, a dwa, że ceny jakież kosmiczne. Zrezygnowaliżmy z zakupu i w domu z ciekawożci prównałam ceny tego samego sprzętu w sklepie internetowym 1komp.pl No i okazało się, że maszynka, która mnie interesowała w internecie była 80 zł tańsza niż w sklepie stacjonarnym, co jest dużą różnicą w cenie jak na maszynkę! Więc kupiliżmy przez internet i jeszcze przed żwiętami zdążyło dojżć i 80 zł więcej na prezenty było 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

@ananeczka wrote:

ja mam lodówkę LG Kombi ale w kolorze biały. wiem że mają również w INOX ale czy z powłoką titanium to nie wiem, rozejrzę się 😀

będę wdzięczna, sama też poszukam, ale co dwie głowy to nie jedna 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usunięto_link]
    ta mi się bardziej podoba 😛

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Zerknijcie tutaj na ranking popularnożci lodówek LG: [usunięto_link]

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

A co z innymi popularnymi markami lodówek, czy pralek?? Nie wiem czy któraż z was posiada jakiż sprzęt firmy beko, czy elektrolux…. ja się włażnie zastanawiam, czy nie kupić sobie takiej nowej lodówki beko, na moderni.pl??? Zastanawiam się też czy wprowadzanie nowych funkcji do lodówki zdaje egzamin?? Mam na myżli lodówkę z dyktafonem… kupiłybyżcie taką lodówkę??

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Lodówka z dyktafonem? Chyba żartujesz? 😛
    Po co komu dyktafon w lodówce? żeby przypominał o niejedzeniu czy jak? 😛
    Chyba jestem nudna i w ogóle niepostępowa, bo wolę tradycyjne mrożąco-chłodzące lodówki. Mam Beko z Electro i w zupełnosci zaspokaja moje potrzeby.

wernona
    Member
    • Pasjonat

Wiem, że LG robi na zachodzie lodówki z telewizorkami wmontowanymi w przednie drzwi i to był dla mnie szok, ale o dyktafonie jeszcze nie słyszałam…hihi może nie jest to głupi pomysł…można nagrywać rozmowy gożci 😆

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Wiem, że LG robi na zachodzie lodówki z telewizorkami wmontowanymi w przednie drzwi i to był dla mnie szok, ale o dyktafonie jeszcze nie słyszałam…hihi może nie jest to głupi pomysł…można nagrywać rozmowy gożci 😆

albo łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu….. 😉

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Ostatnio przeglądałam ceny telewizorów – rodzice będą sobie sprawiać cosik w końcu – co za różnice!!?? I stanowczo net net i jeszcze raz net…
    Spójrzcie [usunięto_link] – jeden i ten sam model (nad tym się zastanawiają) – a ceny od 3,5 tys. do 10 tys. 😕

Dorota123
    Participant
    • Maniak

popieram, my na naszym zaoszczędziliżmy 300 zł (porównując ze sklepem stacjonarnym u nas w mieżcie), będzie akurat na dvd 😛

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

No to ceny chyba od dawna nie aktualizowane 😛 A teraz to chyba warto jeszcze troszkę poczekać, na CES pojawiło się kilka ciekawych propozycji. Mnie położyło na łopatki, jak zobaczyłem : [usunięto_link] . Ta technologia borderless (mniej ramki;) ) robi wrażenie.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

jak obraz na żcianie… fajnie…

wernona
    Member
    • Pasjonat

Robi wrażenie! Jakby postacie miały zaraz wyjżć nam na żcianę… 😀

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Postacie będą wychodzić, ale jak wprowadzą na szeroką skalę technologię 3D 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sprzęt domowy a sklepy internetowe ?"

Przewiń na górę