- AutorOdp.
- 27 października 2007 at 10:31
Myżlę, że czasem na jakiż romantyczny wieczór mógłbyż ja przekonać, jednak to ona ma je nosić, więc raczej powinieneż pomyżleć o jej wygodzie.
11 grudnia 2008 at 18:32Nie zbyt przepadam za stringami, ale nie raz trzeba założyć (nie nawidze jak widać szwy od majtek pod spodniami z jakiegoż cienkiego materiału, wtedy zakładam stringi)
a tak na co dzień to bokserki.
13 grudnia 2008 at 23:11miewam stringi, ale uważam że pupa najlepiej wygląda w koronkowych pantach, na przykład takich:
[usunięto_link]
słodkie i wygodne
14 grudnia 2008 at 15:22fajne te panty 🙂 tylko czy nie za bardzo odznaczają się pod spodniami?
ja na co dzień noszę stringi i dobrze mi z tym 😉16 grudnia 2008 at 11:49Do stringów można się przyzwyczaić.
18 grudnia 2008 at 22:04[usunięto_link] wrote:
fajne te panty 🙂 tylko czy nie za bardzo odznaczają się pod spodniami?
ja na co dzień noszę stringi i dobrze mi z tym 😉zazwyczaj noszę dżinsy, więc nie zastanawiałam się nawet czy się odznaczają pod spodniami czy nie. Zresztą te szorty są z tak cieniutkich i ładnie przylegających materiałów, że nie sądzę, żeby było je widać nawet pod rurkami z materiału.
29 grudnia 2008 at 07:44są dla mnie całkowicie aseksualne. Wolę gdy kobieta ma na sobie takie majtki do połowy d****. Najbardziej mi się podobają.
14 stycznia 2009 at 15:23stringi owszem, ale raz na jakiż czas. A panowie, jeżli będą marudzić, żeby ich luba założyła stringi, jeżli ona tego nie chce, to niech sami się przewiążą włóczką w kroku 😆 zobaczymy czy im się spodoba 😛
osobiżcie wolę włażnie stringi, które nawet na pupie mają kawałek materiału, a nie sam sznurek. Jakoż tak lepiej mi to pasuje.
a tak nawiązując jeszcze do kwestii panów – dlaczego oni tak rzadko chodzą w stringach? Przecież niektóre modele są naprawdę żwietne!! np. takie [usunięto_link]
😉
14 stycznia 2009 at 15:26O! albo te! [usunięto_link]
😆20 stycznia 2009 at 14:08Ja równiez uwielbiam/Oczywiscie jak były takie mrozy to zakładałam na nie rajstopy.A nawet niedawno kupiłam kilka sztuk na intymna.pl bo akurat trafiłam na dobra promocje.
20 stycznia 2009 at 14:16[usunięto_link] wrote:
O! albo te! [usunięto_link]
😆Czy to nie stringi z intymna.pl ???
sa urocze 😉21 stycznia 2009 at 19:52przeżmieszne to zdjęcie :):):) chyba jestem na to za skromna 😉
ola5777 a chcesz nabyć takie cudeńko? Bo rzeczywiżcie ja też widziałam to na intymna.23 stycznia 2009 at 22:27wystroiłam się kiedyż w coż takiego:
[usunięto_link]
mojemu mężowi bardzo się podobało, ale ja – z całą moją skromnożcią nie wiedziałam jak się zachowywać. Macie jakiż rady?24 stycznia 2009 at 22:52oj… tak ja też kiedys to byłam przeciwniczka stringów i nie to że tam jak inni mówią ze stringi powodują problemy zdrowotne tylko poprostu dla mnie one były nie wygodne.. ;P
a teraz… hm.. zmieniłam zdanie ;D lubie stringii ale nie codziennie ;P4 lutego 2009 at 15:02Robię update swojego posta: sytuacja od kilku miesięcy się zmieniła i tradycyjnie stringi na specjalne okazje a figi na co dzień. Taki mój wybór dla zdrowia i w sumie dla urody 🙂
PS Męskie stringi…mm..bardzo fajna fota! 😀
- AutorOdp.