• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Inżynierię żrodowiska, albo budownictwo. Już całkiem osobno myżlałam nad jakąs filologią.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No przyznam, że ambitna musi byc z Ciebie osóbka. Bo to nie są lekkie kierunki. Ale to dobrze 🙂

Zielonooka
    Member
    • Guru

ale to moja dziedzina:)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie chwaliłam sie tu chyba,że rozpoczełam studiowanie socjiologii 😀 Bosko jest!Nawet nie przypuszczałam,ze studia moga byc takie fajnie 😀

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Nie chwaliłam sie tu chyba,że rozpoczełam studiowanie socjiologii 😀 Bosko jest!Nawet nie przypuszczałam,ze studia moga byc takie fajnie 😀

Mnie moje tez się strasznie podobają,a le to żwiadczy tylko o tym, że wybrałyżmy odpowiednie kierunki:)

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

Ja skończyłam studia na razie jako inzynier na kierunku Zarządzanie i Inżynieria produkcji na polibudzie. Teraz jestem na uzupełniających na tym samym kierunku. Jeszcze w czasie inzynierskich rozpoczęłam kolejne studia na kierunku Edukacja Techniczno Informatyczna na uniwerku ale po semestrze dałam sobie spokój po tym jak kazano mi się uczyć informatyki z podręczników z przed 10 lat, no żenada poprostu.

F.Blue
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Ja jestem na trzecim roku filologi angielskiej 🙂 na pewno pojde dalej w tym kierunku (w tym roku robie licencjat), chociaz mysle rowniez o rozpoczeciu drugiego kierunku 🙂 czytajac posty zdalam sobie sprawe jakie ambitne z nas kobietki 😀

Zawsze marzylam o architekturze, ale zamiast zdolnosci malarskich otrzymalam talent muzyczny 😛

Zielonooka
    Member
    • Guru

@F.Blue wrote:

Ja jestem na trzecim roku filologi angielskiej 🙂 na pewno pojde dalej w tym kierunku (w tym roku robie licencjat), chociaz mysle rowniez o rozpoczeciu drugiego kierunku 🙂 czytajac posty zdalam sobie sprawe jakie ambitne z nas kobietki 😀

Zawsze marzylam o architekturze, ale zamiast zdolnosci malarskich otrzymalam talent muzyczny 😛

Talent się przydaje, zwłaszcza na studiach, ale to przede wszystkim ciężka harówka przed egzaminami z rysunku i tysiące „przerysowanych” godzin:) Może warto spróbować:)

F.Blue
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

W koncu od czego sa marzenia prawda? 😀 😀

trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy daza do swoich zyciowych celow 🙂

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Biologia, bo to kocham. Na razie staram się dostać na specjalizację z genetyki no i mam nadzieję, że się uda (:

W przyszłym roku planuję drugi kierunek, włażciwie waham się między medycyną a inżynierią biomedyczną. Bardziej mnie ciągnie ku własnej klinice, ale chyba jednak wybiorę inżynierię, bo będzie to łatwiej pogodzić z moim obecnym kierunkiem, no i praca trochę pewniejsza i na pewno za lepsze pieniądze.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Biologia, bo to kocham. Na razie staram się dostać na specjalizację z genetyki no i mam nadzieję, że się uda (:

no co ty?:)

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

co co ty? 🙂

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja jestem na 1 roku europeistyki 😛 i jak narazie jestem bardzo zadowolona 😛

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

jestem na 2 roku filologii germańskiej z angielską.Jestem bardzo zadowolona że wybrałam ten kierunek.Po licencjacie zamierzam zrobić uzupełniającą filologię w kierunku tłumaczeń i handel zagraniczny, w jakiej kolejnożci jeszcze się nie mogę zdecydować.
    Wogóle kurcze – lubie się uczyć! 🙂 Troche kłóci się to z coraz silniej dającym sie we znaki instynktem macierzyńskim 🙁

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja w tym roku definitywnie koncze dwa kierunki. nie wiem, czy obronie sie teraz czy w lutym-jade w nastepnym semestrze na stypendium i moge nie zdazyc.

zostanie mi tylko filologia…i…coz…wracam, odstawiam piguly i zaczynamy starac sie o dziecko. z tym ze dla mnie filologia to buleczka z maslem, wiec nic mi nie przeszkodzi w skonczeniu jej na piatkach. planuje jeszcze podyplomowke dla tlumaczy, ale zastanowie sie…moze to i latwe i malo meczace. ale za to uciazliwie nudne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " studia"

Przewiń na górę