• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

No tak 🙂 Plusssz to jest spore urozmaicenie 🙂 Chociaż dorosły mężczyzna ruszając się na słońcu, jest w stanie wypocić ok 1-1,5l wody na godzinę 😉 No ale warto pić coż, co zatrzyma tę wodę 🙂

Anita26
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja stosuje Reduxil na odchudzanie a FemiVaxin na infekcje pochwy..z obydwu jestem bardzo zadowolona…

tuptus
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Plusss Activ to dobre zachowanie równowagi wodno elektrolitowej w okresie letnim, na moj gust dobre rozwąznie 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

plusssz up ma to samo, widać producenci zadbali o wszystko 😉

Fenris
    Member
    • Zasłużony

Przyda się uzupełnienie wody w organizmie i witamin suplementem, szczególnie jak przez pół dnia ma się saunę w pokoju :/

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

czyli jak dzisiaj… tak długo czekałam na upały, a teraz nie mogę wytrzymać w pomieszczeniu, na szczężcie już jutro urlop 😀 😀 😀 😀 zapas plusssz up’a juz czeka 😉

Moniczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ukrop totalny! ciężko sobie z nim radzić 😥 ufff

SkanMAKI
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ja mam inny suplement, bodymaks dla sportowców i chwalę sobie ilożć żen szenia w tych tabletkach, a piję głównie wodę, teraz z wiadomych powodów z lodem .

Fenris
    Member
    • Zasłużony

ananeczka, potwierdzam 🙂 Tylko, że ja zimnego Active piję 🙂 Ale w takie dni jak dziż to ciągle coż zimnego popijam…trzeba 🙂

tuptus
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

i ja sie dopisuję do grona pijących Plusssz Activ. dzisiaj caly dzien na podwórku przy koszeniu i zamiataniu i gdyby nie schłodzony napój pewnie juz bym dawno nie egzystowała..

Ruda13
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

a ja sobie kupiłam Bodymax sport :):):):)

SkanMAKI
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Aaaa mamy avatary!!! niesamowite, skąd masz? ja z komórki, szczerze przyznaję. A u Ciebie to myżlisz, że efekt placebo czy faktycznie skutek?

Ruda13
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

🙂 Spoko ja swój avatarek lubię 🙂 i też mam witaminki. Ale upały, coo

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja kiedyż zrobiłam badanie włosa i szalałam z suplementami, teraz to juz tylko chrom biorę 🙂 i nie przesadzam!

kunabela
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Szukacie dobrych suplementów i dobrej diety? Proponuję zapoznać się ze stroną [usunięto_link] Ich eksperci pomagają efektywnie i efektownie schudnąć bez większych wyrzeczeń. Nie jest to może opcja na maxa ekonomiczna (czytaj:domowymi sposobami,tanio), ale w naprawdę w 100% skuteczna.
    pozdrawiam wszystkich aktywnych ruchowo

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Suplementy diety."

Przewiń na górę