• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Jejku Hostess Ty zaraz wyjezdzasz…. jak ja Ci zazdroszczę 🙁 🙁 🙁 ja klincuję w pracy…

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

aaah nie moge sie juz doczekac na dodatek wyjazd wyszedl w ostatniej chwili wiec teraz siedze i ciagle sie zastanawiam o czym jeszcze zapomnialam….
    dzis bylam kupic sobie kostium kapielowy i pierwszy raz od dawna czulam sie dobrze we wlasnej skorze, kostiumu nie kupilam bo nie bylo takiego jak chcialam, ale wiem ze wyjscie na plaze nie bedzie dla mnie stresem wszystko dzieki cwiczeniom no i mysle ze clarinol tez pomogl

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Mysle ze Twoje obawy co do chemi w zywnosci sa bezpodstawne. Po pierwsze ilosci jej sa scisle limitowane po drugie warzywa i owoce naturalnie zawieraja tysiace substancji chroniacych nasz organizm przed takimi zanieczyszczeniami i chemią. Pozbawiajac sie tych warzyw i owocow pozbawiamy sie wielu substancji odtruwajacych ktore w duzym stopniu chronia przed ta chemia a zanieczyszczenia sa i tak w srodowisku w powietrzu w wodzie. Potwierdzaja to badania ze nawet jesli jest chemia w zywnosci to i tak czlowiek jest zdrowszy na naturalnych produktach niz na suplementach. Robiono ostatnio szeroko zakrojone badania na suplementach i okazalo sie ze ani nie poprawiaja zdrowia ani nie wydłuzaja zycia w niektorych przypadkach widoczna jest wieksza smiertelnosc.

A masz moze jakies konkretne informacje na temat tych badan? Bardzo chetnie bym o tym poczytala, a nie bardzo wiem, gdzie szukac. 😳

[usunięto_link]

a że do tego biorę CLA- myżlę, że to tylko może zaplusowac

nie zawsze im wiecej tym lepiej. Skad wiesz ze mozesz zaplusowac? Tak sobie wiesz, czy producent Cie zapewnił. Producent chce sprzedac produkt wiec nigdy zlego slowa nie powie o swoim produkcie.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

Mirabelka, a ty gdzie wyjezdzasz? rzeczywiżcie musisz troszke poczekac na swoj urlop ale mozesz zawsze wyskoczyc gdzies an weekend pogoda jest super szkoda siedziec w domu 🙂

Darn
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Piję czerwoną herbatę. Bez sensu są dla mnie tabletki (chociaż Therm Line II działają) i herbaty typu Slim (nie działają).

hostessa
    Member
    • Zasłużony

a ja nie umiem pic czerwonej herbaty podziawiwm cie 🙂 hmmm co do tabletek to ja biore o d 2 misiecy clarinol i na mnie pieknie podzialal bo mam juz pierwsze efekty

Darn
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Na początek możesz spróbować czerwoną herbatę z cytryną. Jest smaczniejsza i można się na tyle przyzwyczaić by pić samą.

hostessa
    Member
    • Zasłużony

hmm z cytrynka, moze byc rzeczywiscie smaczniejsza, zabiore dzis mamie s sprobuje po eksperymentowac 🙂

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no z cytrynką jest bardzo smaczna 🙂
    a powiedz hostessa – zadowolona jesteż z tego cla?

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

oj hostess chyba już się wakacjuje 😀
    ja używałam clarinolu i byłam bardzo zadowolona 🙂 chyba znów do niego wrócę… jednak nie ma to jak sprawdzony żrodek.

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

dobła 😀 kupiłam Clarinol 😀 nie powstrzymałam się 😀 ehhh…
    mam nadzieję, że mi też tak pomoże 😀

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

pomoże pomoże 😉 nic się nie bój 🙂 ja też się znów zaopatrzę chyba 🙂

bibi
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

zastanawiam się między clarinolem a deco ,muszę dokładnie zapoznać się ze składem:)

Twoja_Figura
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Zawsze należy dokładnie przeanalizować skład….i dopiero później dokonać wyboru. Warto poczytać na temat danego produktu, a nie tylko sugerować się reklamą w TV. Zwłaszcza jest to cenne przy doborze np. spalacza tłuszczu, bowiem po jego składzie można stwerdzić czy rzeczywiżcie będzie skuteczny. Ja zawsze się tym kieruję.

🙂

bibi
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

jednak zdecydowałam się na deko ,byłam u kosmetyczki i razem przeglądałyżmy składy różnych suplementów i stwierdziłyżmy że deko ma dożć bogaty i naturalny skład sporo mikroelementów witamin …zobaczymy jakie będą efekty 🙂

The topic ‘Suplementy odchudzające’ is closed to new replies.

Przewiń na górę