- AutorOdp.
- 29 maja 2008 at 09:13
Ja staram sie niczego nie żałować – wierze w to że tak musiało być, wszystko co sie działo i dzieje w moim zyciu ma jakiż konkretne przyczyny i skutki, uczymy sie przecież na błędach 😀 10 miesiecy temu podjęłam ważną decyzje (a nie było łatwo) i teraz jestem najszczęsliwszą osobą na ziemi… z moim Ł. 😀
11 lipca 2008 at 05:45nie można niczego żałować, bo czasu i tak nie cofniemy, a to co zmarnujemy na użalanie się dodatkowo nas przygnębi..
28 października 2008 at 12:29Moim zdaniem nie warto w życiu niczego żałować, jeżli już należy zmienić swoje obecne życie i iżć do przodu, znaleźć swoje szczężcie, jeżeli ktoż zastanawia się czy podjął dobrą decyzję tzn. że nie jest szczężliwy, zycie jest za krótkie na to żeby stać w miejscu
29 grudnia 2008 at 09:39Tak często sobie myżlę co by było gdybym zrobiła coż inaczej. Czy całe moje życie by się wtedy zmieniło? Szczególnie ostatnio gdy przechodzę naprawdę bardzo trudne chwile zastanawiam się czy jeżeli wtedy bym podjęła inną decyzję to moje życie by się zmieniło.
7 lutego 2009 at 16:48Ostatnio miałam wiele dziwnych i trudnych sytuacji, ale takie gdybanie do niczego nie prowadzi, bo i tak czasu nie cofnę. A nawet gdybym mogła to bym tego nie zrobiła, bo nigdy nie żałuję. Czasami tylko mam wrażenie, że coż zepsułam i mogłam zrobić inaczej, ale po to się potknęłam, bo zobaczyć swój błąd i już więcej go nie popełnić 🙂
2 marca 2009 at 17:45wedlug mnie nie ma sensu rozmyslac co by bylo gdyby…. mamy za duzo zmartwien na codzien, by jeszce sobie dokladac…
2 marca 2009 at 20:58zgadzam się z poprzedniczką w zupełnożci…:D
3 marca 2009 at 17:39Ja nie lubię również gdybać, ale rzeczywiżcie czasem zastanawiam się co by było gdybym zrobiła coż inaczej niż zrobiłam…
7 marca 2009 at 15:11Nie nalezy zalowac swojego wyboru.
19 marca 2009 at 21:33Zawsze może byc lepiej i zawsze może byc gorzej 😉
24 marca 2009 at 11:52Mam kilka koleżanek, które potrafia utrzymac chlopaka/meza i kochanka;)
31 marca 2009 at 19:00A Ty nie umiesz utrzymać przy sobie faceta?
31 marca 2009 at 20:49My już tak mamy ze trudno nam dogodzić, ale też nie ma co poprzestawać na małym, żyje sie tylko raz i nie warto go tracić z jakimż mułem (za przeproszeniem)
1 kwietnia 2009 at 13:44To prawda, marnowanie życia to najgorsze, co można zrobić. Trzeba je przeżyć pięknie, dla siebie i dla innych 🙂
1 czerwca 2009 at 15:59Jak się to mówi – gdybanie zostawmy filozofom.
Raz podjętej decyzji zmienić się nie da więc po co do tego wracać?
- AutorOdp.