• Autor
    Odp.
  • kociak84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Ja staram sie niczego nie żałować – wierze w to że tak musiało być, wszystko co sie działo i dzieje w moim zyciu ma jakiż konkretne przyczyny i skutki, uczymy sie przecież na błędach 😀 10 miesiecy temu podjęłam ważną decyzje (a nie było łatwo) i teraz jestem najszczęsliwszą osobą na ziemi… z moim Ł. 😀

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

nie można niczego żałować, bo czasu i tak nie cofniemy, a to co zmarnujemy na użalanie się dodatkowo nas przygnębi..

dreamgirl
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Moim zdaniem nie warto w życiu niczego żałować, jeżli już należy zmienić swoje obecne życie i iżć do przodu, znaleźć swoje szczężcie, jeżeli ktoż zastanawia się czy podjął dobrą decyzję tzn. że nie jest szczężliwy, zycie jest za krótkie na to żeby stać w miejscu

mendinia
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Tak często sobie myżlę co by było gdybym zrobiła coż inaczej. Czy całe moje życie by się wtedy zmieniło? Szczególnie ostatnio gdy przechodzę naprawdę bardzo trudne chwile zastanawiam się czy jeżeli wtedy bym podjęła inną decyzję to moje życie by się zmieniło.

Dracena
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ostatnio miałam wiele dziwnych i trudnych sytuacji, ale takie gdybanie do niczego nie prowadzi, bo i tak czasu nie cofnę. A nawet gdybym mogła to bym tego nie zrobiła, bo nigdy nie żałuję. Czasami tylko mam wrażenie, że coż zepsułam i mogłam zrobić inaczej, ale po to się potknęłam, bo zobaczyć swój błąd i już więcej go nie popełnić 🙂

bejs
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

wedlug mnie nie ma sensu rozmyslac co by bylo gdyby…. mamy za duzo zmartwien na codzien, by jeszce sobie dokladac…

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

zgadzam się z poprzedniczką w zupełnożci…:D

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja nie lubię również gdybać, ale rzeczywiżcie czasem zastanawiam się co by było gdybym zrobiła coż inaczej niż zrobiłam…

Laura1
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Nie nalezy zalowac swojego wyboru.

moka
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zawsze może byc lepiej i zawsze może byc gorzej 😉

moka
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mam kilka koleżanek, które potrafia utrzymac chlopaka/meza i kochanka;)

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

A Ty nie umiesz utrzymać przy sobie faceta?

Elizabeth
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

My już tak mamy ze trudno nam dogodzić, ale też nie ma co poprzestawać na małym, żyje sie tylko raz i nie warto go tracić z jakimż mułem (za przeproszeniem)

zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

To prawda, marnowanie życia to najgorsze, co można zrobić. Trzeba je przeżyć pięknie, dla siebie i dla innych 🙂

vicky
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Jak się to mówi – gdybanie zostawmy filozofom.

Raz podjętej decyzji zmienić się nie da więc po co do tego wracać?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Trzy połówki jabłka – Co by było gdyby?"

Przewiń na górę