• Autor
    Odp.
  • sabina_m
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

ja też nie lubie o tym myżleć, mozliwożci są setki, mnóstwo wyborów w życiu dokonujemy…
    ale czasami nachodzą mnie wspomnienia, z reguły tuż przed zażnięciem, jakaż taka melancholia…

moniczka78g
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

mnie tam na szczężcie nic nie nachodzi, jestem bardzo szczężliwa i nie zajmuję się takim gdybaniem, bo i po co, lepiej niż teraz i tak mi nie będzie, nie ma takiej opcji 😉

Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Ja nie gdybam co by było gdyby, jestem szczężliwa z tego co mam i ufam swoim wyborom. Skupiam się raczej na tym co będzie 😉

ypsilon
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Gdybanie to popadanie w fikcję.
    Totalna strata czasu, lepiej działać niż gdybać.

lidia90
    Member
    • Początkujący

Dokładnie, nie ma co gdybać, trzeba działać! 🙂 🙂

Blackbuli52
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

zastanawiam się nad tym przy każdej sprzeczce;) ale jakbym inaczej wybrała nie maiłabym moich dwóch synów, a tego bym sobie nie darowała;)

turcia
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

im mniej się wie, tym lepiej się żpi 😉 więc lepiej nad tym nie kminić

sandy87
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Oczywiżcie zwracam uwagę na innych facetów, bo to normalne, ale nigdy bym swojego faceta nie zdradziła. Zawsze kiedy nachodzą mnie takie pokusy to myżlę sobie o tych wszystkich cudownych chwilach, jakie z nim przeżyłam i ile mnie jeszcze czeka kolejnych 🙂 Kolejna rzecz to empatia – staram się zachowywać tak, jakbym chciała być traktowana, więc nie zdradzam, bo nie chciałabym być zdradzona. Prędzej bym najpierw się rozstała z facetem niż go zdradziła. No i ostatnia rzecz – jestem za leniwa na budowanie związku od nowa, te pierwsze okresy, kiedy się ludzie dopiero poznają, nie czują się wobec siebie swobodnie itd…. no way 😀

monia86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Najlepiej jest nie myżleć o tym wcale, ale kiedy zasypia się samotnie to różne rzeczy do głowy przychodzą…

Lilka45
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Nie, ja uważam, że dobrze wybrałam i nigdy nie będę się zastanawiać, co by było gdyby, to do niczego nie prowadzi

brunecia89
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Często się tak zastanawiam i wiem, że to do niczego dobrego nie prowadzi, ale i tak rozmyżlam 😉

Makietka
    Member
    • Początkujący

czasami lepiej nie myżleć co by było gdyby…

rossa
    Participant
    • Tematów: 10
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

czasami lepiej nie myżleć co by było gdyby…

Dokładnie…

pastelova
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Nie warto się zastanawiać, bo to może doprowadzić do problemów

heaven0nearth
    Member
    • Początkujący

Gdyby człowiek tak zaczął gdybać to by się zagubił w żwiecie marzeń.. nie ma co.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Trzy połówki jabłka – Co by było gdyby?"

Przewiń na górę