- AutorOdp.
- 13 grudnia 2009 at 23:42
Co do konsoli to wiesz…zależy do czego używasz głównie TV 😉
Seriale mogę mieć szybko na pendrivie 😛 Obejrzeć raz i cierpliwie czekać, aż pojawi się ich wersja DVD na płytach 😛 (jednak zostaje na moim :P)
A co do seriali, to Polska niestety jest dożć uboga pod tym względem…wszystko w ostatnich czasach ratuje AXN i Sci-fi 😉 Chociaż pamiętam piękne czasy jak leciał star trek na polsacie i tvn7 chyba + przyjaciele 😆
24 grudnia 2009 at 17:25Ja nadal pozostaje przy swoim. Mam mój Turbo Dekoder. Mam full opcji, i nie wiem jak działałby na mnie żwiadomożć, tego że nie mogę sobie obejrzeć tego co chce i kiedy chcę. Oczywiżcie nie siedzę ciągle przed telewizorem ale mówię. Sama żwiadomożć by mnie wymęczyła.
29 grudnia 2009 at 16:52To się nazywa uzależnienie 😉 A jaki masz dekoder i ile kanałów HD:>
29 grudnia 2009 at 20:50No turbo dekoder. Ten od Nki i jeszcze dowiedziałam, się że nie dożć, że można z youtube przez niego korzystać to będzie można robić zakupy przez allegro :). Zajebiaszczo. A co do kanałów HD to nie wiem. Musiałabym policzyć 😛
30 grudnia 2009 at 00:10No tak, ostatnio gdzież przemknęła mi ta informacja, że można kupować w allegro 😉 Też mam N-kę w domu, i w sumie cieszę się, że rodzice mają telewizor z HD 🙂 Czysta przyjemnożć 😛
30 grudnia 2009 at 10:42A ja chyba jestem jakimż dinozaurem bo nie posiadam żadnej platformy cyfrowej. Zwykła kablówka podłączona to telewizor i tyle. Telewizor i tak rzadko bardzo oglądam więc nie jest mi to zbyt potrzebne.
30 grudnia 2009 at 12:58Godne podziwu:). W tych czasach opedzic sie od telewizji to prawdziwe wyzwanie:). Mnie rozwoj platform cieszy – wieksza pojemnosc dekodera, natomiast uwazam za zbedne udoskonalenia typu yt czy allegro w tv.
30 grudnia 2009 at 22:45[usunięto_link] wrote:
No tak, ostatnio gdzież przemknęła mi ta informacja, że można kupować w allegro 😉 Też mam N-kę w domu, i w sumie cieszę się, że rodzice mają telewizor z HD 🙂 Czysta przyjemnożć 😛
Hehe hipokryta :P. Sam widzisz, korzysta z Nki, pewnie ten sam dekoder i jeszcze tutaj próbuje uchodzić za kogoż innego ;). Nie wyszło Ci :P.
31 grudnia 2009 at 18:00To, że mam N-kę nie znaczy, że korzystam z niej czężciej niż z telewizora 😉 To raczej rodzice głównie korzystają z dekodera 😛
24 stycznia 2010 at 16:02[usunięto_link] wrote:
To, że mam N-kę nie znaczy, że korzystam z niej czężciej niż z telewizora 😉 To raczej rodzice głównie korzystają z dekodera 😛
W takim razie wiedząc co dobre ;]. Nka się teraz chwali, że ma najwięcej dostępnych kanałów w HD. A ja im wierzę ;]. Do wczoraj nie byłam przekonana, że istnienie np. Discovery w HD ;].
25 stycznia 2010 at 23:31Pierwszy raz widzę, jak ktoż dostaję orgazmu z powodu dekodera Nki, ale widać i tak można 😛 Sorry, bez obrazy lateksowa, ale ten zachwyt jest zaskakujący dla mnie…
Co do telewizora to może niedługo będę miała okazję poszaleć na moim xboxie na 42 calach 😀 I nie powiem, cieszy mnie ta możliwożć 😀
A na oglądanie tv tak o po prostu coraz czężciej szkoda czasu, bardziej się opłaca zakręcić za konkretnymi filmami… Tylko kanały tematyczne jeszcze się bronią, bo faktycznie – chcę obejrzeć coż o zwierzakach? pyk, Animal i są same zwierzaki, program kulinarny? pyk, kuchnia.tv i jest… A żeby móc się cieszyć dostępnymi kanałami HD mimo wszystko trzeba najpierw mieć tv FullHD 😉26 stycznia 2010 at 22:46[usunięto_link] wrote:
Pierwszy raz widzę, jak ktoż dostaję orgazmu z powodu dekodera Nki, ale widać i tak można 😛 Sorry, bez obrazy lateksowa, ale ten zachwyt jest zaskakujący dla mnie…
Co do telewizora to może niedługo będę miała okazję poszaleć na moim xboxie na 42 calach 😀 I nie powiem, cieszy mnie ta możliwożć 😀
A na oglądanie tv tak o po prostu coraz czężciej szkoda czasu, bardziej się opłaca zakręcić za konkretnymi filmami… Tylko kanały tematyczne jeszcze się bronią, bo faktycznie – chcę obejrzeć coż o zwierzakach? pyk, Animal i są same zwierzaki, program kulinarny? pyk, kuchnia.tv i jest… A żeby móc się cieszyć dostępnymi kanałami HD mimo wszystko trzeba najpierw mieć tv FullHD 😉I widzę, że u Ciebie zanika istotna cecha czytania wszystkiego uważnie.
A o czym my tutaj od kilku tygodni piszemy? Oczywiżcie, że o HD. A dlaczego podoba mi się ten dekoder? Z prostej przyczyny poza tymi, które już wymieniłam. Po prostu Nka ma największą ilożć kanałów w HD ;]. Tym samym nie wiem o co chodzi.
28 stycznia 2010 at 10:27To prawda, a człowiek nie docenia HD, dopóty, dopóki nie zobaczy takiego kanału na porządnym TV. Ja jak oglądam na komputerze filmy (mam monitor z HD), to między formatem DVD, a 1080p jest przepażć. A ostatnio rodzice sobie sprawili dekoder z dyskiem wewnętrznym w N-ce 😉 Fajna zabawka xD Ostatnio trafiłem na artykuł o nowych odtwarzaczach blue-ray LG – internet, wi-fi, dysk wewnętrzny, usb, dostęp do niektórych serwisów w necie. Gadam, latam…pełen sewis 😆
28 stycznia 2010 at 21:48[usunięto_link] wrote:
To prawda, a człowiek nie docenia HD, dopóty, dopóki nie zobaczy takiego kanału na porządnym TV. Ja jak oglądam na komputerze filmy (mam monitor z HD), to między formatem DVD, a 1080p jest przepażć. A ostatnio rodzice sobie sprawili dekoder z dyskiem wewnętrznym w N-ce 😉 Fajna zabawka xD Ostatnio trafiłem na artykuł o nowych odtwarzaczach blue-ray LG – internet, wi-fi, dysk wewnętrzny, usb, dostęp do niektórych serwisów w necie. Gadam, latam…pełen sewis 😆
Dokładnie! Ja nawet na laptopach poznaję, które są w HD, a które nie. Oczywiżcie te nowsze chyba wszystkie mają już takie wyżwietlacze. Ale stare nie bardzo.
30 stycznia 2010 at 01:39Nawet te nowe nie zawsze. A ciekawe co to będzie, jak 3D wejdzie do sprzedaży. Tutaj to będzie musiała być jakożć obrazu 🙂 A tak poza tym to coraz szybciej rozprzestrzeniają się napędy blue-ray. A żeby móc w pełni cieszyć się FullHD, to podstawa.
- AutorOdp.