- AutorOdp.
- 31 marca 2010 at 22:24
Dokładnie 🙂 A Polska na sygnał cyfrowy przechodzi dopiero w 2012. Ja jednak wolę jakożć HD w TV cyfrowej, niż sygnał z telewizji naziemnej 🙂 A co do promocji, to w MediaMArkt sprzedaja 42 calowy LGL H3000 za 2 tyż. Jak za taką przekątną i taki TV to jest bardzo mało.
2 kwietnia 2010 at 05:12Jeżeli możesz szarpnąć się na wydatek rzędu 8-9 tyż. na TV to można nabyć TV od Samsunga 3D, który w sprzedaży jest od poniedziałku w MediaMarkt. Warto się zastanowić.
Dodatkowo kupując nowy TV i tak trzeba się liczyć z tym, ze za kilka lat trzeba będzie pewno wymienić na kolejny nowszy model 😉
2 kwietnia 2010 at 13:29telewizor telewizorem, ale jakiego dostawce polecacie? kończy nam się umowa i chciałabym zmienić dostawce, chciałabym mieć telewizje HD i możliwożć nagrywania….
2 kwietnia 2010 at 21:01heh ja mam podobnie tzn w końcu chciałabym mieć dobrą telewizję dzwonili do mnie z Polsatu ale słyszałam też że telewizja N jest dobra ale jak przystało na babę nie umiem tego dobrze porównać 🙁
3 kwietnia 2010 at 17:54Ja mam n-kę od roku, niedawno wymieniłem dekoder na ten najlepszy (turbodekoder) i w sumie mogę spokojnie korzystać ze wszystkich opcji 🙂 Najlepsze jest to, że w podstawowym pakiecie jest 10 kanałów HD, a wiadomo, jak spora różnica w jakożci między zwykłą „kablówką”. A do tego za dekoder z nagrywaniem raz się płaci (niezbyt dużo) i tyle, a w innych zazwyczaj trzeba co miesiąc płacić. No ale wszystko jest na stronce : [usunięto_link]
11 kwietnia 2010 at 21:51Tak, tylko przebija ceną prawie dwukrotnie. Porównywanie telewizorów z z dwóch różnych klas cenowych nie ma sensu. A to, że wyprzedają nie oznacza badziewia, tylko widzisz…wchodzą nowe serie, nowe telewizory, nowe technologie, trzeba zrobić coż z tymi z poprzedniego roku. Teraz prawdopodobnie spadnie sprzedaż LCD, wzrożnie znacząco LED, więc coż z tymi telewizorami trzeba zrobić 😛
30 kwietnia 2010 at 15:11Cenowo dwukrotnie droższy jest sharp, dlatego nie ma sensu porównywać go z LG LH3000.
Może masz rację, że staram się delikatniej nazwać, tylko badziew ja kojarzę z czymż, co jest bardzo słabej jakożci, funkcjonalnożci itd, a o niektórych wyprzedawanych telewizorach na pewno bym tak nie powiedział:P
30 kwietnia 2010 at 15:46U mnie stoi telewizor który ma już 5 lat, może i jest starszej generacji, ale nie jest badziewiem, bo hula 😉
Więc faktycznie są to różne sprawy…
A ceny spadają 😉 Zawsze spadają 😉6 maja 2010 at 22:38Na tej stronce jest napisane dokładnie, gdzie będzie można oglądać : [usunięto_link]
11 maja 2010 at 15:08i można też wygrać podwójne zaproszenia na mecz 😉
[usunięto_link]12 maja 2010 at 07:33Odnożnie platform cyfrowych … N’ka zrobiła teraz małą rewolucję, zmieniła regulamin usług, podwyższając ceny. Oczywiżcie każdy z kl. ma możliwożć wypowiedzenia umowy i też „negocjacji” z firmą ale tak czy tak N’ka na tym dobrze wyjdzie, bo klient będzie tak czy tak płacił trochę więcej, ale za to będzie miał te ich wszystkie pakiety telewizyjne …
Akcja trwa do 14go maja 😉
12 maja 2010 at 21:57Obiło mi się też o uszy, że N-ka też planuje wprowadzanie (pokaz) transmisji 3D. Zastanawia mnie czy w podobnej formie co C+ z LG 😉
15 maja 2010 at 11:25Ale chyba NK nie ma szans z duetem C+ i LG, mam nadzieję że uda mi się wygrać te wejżciówki dla mojego faceta, na pewno by się ucieszył
19 maja 2010 at 19:52Ja wiem, czy to jest kwestia szans 😉 Pierwszy pokaz za nami, znajomy, który był w pubie mówił, że bardzo mu się podobało, więc w zasadzie przyszłożć tej technologii zapowiada się całkiem dobrze w Polsce. A troszkę konkurencji nikomu jeszcze nie zaszkodziło (szczególnie klientom:) )
20 maja 2010 at 14:39[usunięto_link]żka26 wrote:
Ale chyba NK nie ma szans z duetem C+ i LG
Z tego co pamiętam to zarówno pod względem techniki jak i oferty (ma najwięcej kanałów HD), to włażnie enka odskoczyła od konkurencji. Nie sądzę by jednorazowy pokaz meczu jakoż szczególnie dał C+ „prowadzenie”. Zresztą niech sobie konkurują , ja tylko mogę na tym skorzystać.
- AutorOdp.