• Autor
    Odp.
  • Kate85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Z mojego doswiadczenia polskie firmy tez sa calkiem niezle. Jesli chodzi o firme Kinga, o ktorej piszecie to sama wspominam ja bardzo pozytywnie. Kiedys dostalam od chlopaka komplet tej firmy. Komplet nosze do tej pory, nie tylko ma on dla mnie wartosc sentymentalna ale dodatkowo nawet po długim czasie używania nie odksztalcil sie i swietnie wyglada.

olivia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Kingi nie mialam, wiec nie sposob mi ocenic. Na razie puki jestem zadowolona z corin to nie ryzykuje innych.

ZuzkaKluska
    Member
    • Początkujący

Noo czytałam, że corin wynalazł biustonosz idealny;)

sylwana191
    Member
    • Początkujący

Dla mnie bielizna musi być wygodna i dobrze leżeć, a kolor to chyba zależy od humoru i potrzeby. Lubię Triumpha, z polskich marek nie bardzo, może dlatego, że juz parę razy się zawiodłam na polskich biustonoszach. H&M też jest ok. Ostatni zachorowałam na turkusowy komplet!
    Teraz trochę opini. Dlaczego forumowiczka – DesperateHouswife- promuje lobby biużciastych i wmawia nam, że wszystki mamy źle dobrane staniki i tylko angielskie marki mają dobrą rozmiarówkę i modele? ( i to nie tylko na tym forum).

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Seksowna i wygodna bielizna. Kolor, zależy od nastroju i sytuacji.
    Polecam:
    Sexi-women.pl

już ją lubię :-

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

A ja z tego wzgledu ze jestem alergikiem w sumie musze szukać dla siebie takiej bielizny ,która bedzie w 100% eko,czyli musi byc bawełniana.A to dlatego ze zaraz mam jakies dziwne uczulenie.I niestety nie kupuje w takich tradycyjnych sklepach bo tam zawsze jest jakas domieszka innego materiału.

Hard
    Member
    • Maniak

ja jestem zwolennikiem sexy babskiej bielizny…

1. bo ukochana kobieta może być sobą
    2. bo to nas po prostu mobilizuje… i już!

florentina
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja lubię bieliznę Obsessive, Ava, Mat, Gaia, Brenda… tak na prawde różne. Bieliznę kupuję przede wszystkim już tylko w sklepie Jagna i tam mają różne marki, często patrzę na różne fajne promocje i kupuję to co mi się podoba, niezależnie od marki 🙂 Ale głównie te co wymieniłam.

paulamaz76
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

tylko czarna i biała;) czerwona na specjalne okazje 😀
    poleca atlantica, za HM nie przepadam…

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

bardzo podoba mi się bielizna firmy CK, staniki są bardzo wygodne i wykonane z wysokiej jakosci materiałow. inne marki to HM. Zazwyczaj staram się kupowac komplety, a jak dokupuję majtki to staram sie kolorowe i zabawne , zarówno jak i te bardziej dla mężczyzny oka.

Marysienka
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja najbardziej lubię seksowne kompleciki wykonane np.z satyny i koronki. Lubie bieliznę nie tylko w klasycznych kolorach, ale także nieco ciekawszych, jak np. odcienie granatu, bordo lub cielistego różu. Piękne komplety ma Kris Line, od dwóch lat zaopatruję się u nich i jestem baaardzo zadowolona z ich bielizny 🙂

Hard
    Member
    • Maniak

@Marysieńka wrote:

Ja najbardziej lubię seksowne kompleciki wykonane np.z satyny i koronki. Lubie bieliznę nie tylko w klasycznych kolorach, ale także nieco ciekawszych, jak np. odcienie granatu, bordo lub cielistego różu. Piękne komplety ma Kris Line, od dwóch lat zaopatruję się u nich i jestem baaardzo zadowolona z ich bielizny 🙂

uwielbiam patrzeć, jak kobieta jest szczężliwa, że jest piękna, ale jeszcze bardziej lubię…
    zaglądać pod te satynki i koronki – jak na mój rozum – też to cholernie lubi :-

monika8
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Ja wolę dopasowaną i elegancką bieliznę markową , a jesli chodzi o kolor to zależy do czego zakładam.Lubię zakładać biustonosz i majteczki jako komplet.Czuję się wtedy bardzo komfortowo. 8)

Marysienka
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

@ Hard, popatrz na to cudo i powiedz mi, czy w czymż takim można nie być szczężliwym? 🙂 [usunięto_link] hehe to pytanie retoryczne, ale nie chcę już być monotematyczna ;p ( p.s. teraz wlasnie nabylam sobie ten komplecik, cud miód!)

lolita_85
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Wiem, że ukochany szuka dla mnie bielizny na walentynki. I tu zaczyna się problem (bo nic o tym nie wiem oficjalnie). Jak mu podpowiedzieć czego ma szukać, aby okazał się to użyteczny prezent?
    Jak wytłumaczyć mu, że nie musi to być [usunięto_link], zależy mi włażnie na tym, żeby była ładna i wygodna.
    Jakież pomysły jak go nie urazić?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ulubiona bielizna"

Przewiń na górę