- AutorOdp.
- 16 listopada 2010 at 14:02
hard-man ale casanova z ciebie 馃槅
a wracaj膮c do deser贸w to ja bardzo lubi臋 wszystkie kisielki s艂odka chwila i bajkowa chwila, mog臋 je je偶膰 na okr膮g艂o 馃榾
29 listopada 2010 at 17:32hmm niech si臋 zastanowi臋, jaki jest m贸j ulubiony deser. Ale chyba najbardziej lubi臋 gor膮c膮 czekolad臋 z bit膮 偶mietan膮, szarlotk臋 na ciep艂o z lodami. Oczywi偶cie jakie偶 desery lodowe.
no i czekolada;) pod ka偶d膮 postaci膮 馃槈25 stycznia 2011 at 09:22M贸j absolutnie ulubiony deser, to taki, kt贸ry jadlam w swoje urodziny w restauracji, Kr贸lewski Tort Beza Pavlova z truskawkami, kremem Amaretto i bez膮 w艂osk膮 – malina mi贸d!!!
24 kwietnia 2011 at 02:09a ja si臋 skusz臋, Magerra 馃槈 pyyyszne! :-
26 kwietnia 2011 at 08:37[usuni臋to_link] wrote:
Tiramisu 馃檪 Znalaz艂am fajny przepis na malinowe tiramisu z nut膮 herbat truskawkowej Dilmah. Jeszcze nie mia艂am okazji go wypr贸bowa膰, ale kole偶anka m贸wi艂a, 偶e przepis jest 偶wietny!:)
Wi臋c zamieszczam i 偶ycze smacznego! 馃檪
[usuni臋to_link]Dzi臋ki za ten link,uwielbiam tiramisu.Ale ostrzegam przed jedzeniem w niepewnych miejscach,kiedy偶 si臋 zatru艂am.
Jeszce raz dzi臋ki:)25 maja 2011 at 12:39Moim ulubionym deserem jest sernik na zimno. Przygotowuj臋 go praktycznie co weekend. Nic innego go nie zast膮pi. Cho膰 ostatnio robi艂am tiramisu w pucharkach z przepisu gazety Fajf. I nawet odwa偶e si臋 powiedzie膰, 偶e go przebi艂o. BY膰 mo偶e dlatego, 偶e serniczek mi si臋 troche ju偶 przejad艂.
31 maja 2011 at 21:24[usuni臋to_link] wrote:
Moim ulubionym deserem jest sernik na zimno. Przygotowuj臋 go praktycznie co weekend. Nic innego go nie zast膮pi. Cho膰 ostatnio robi艂am tiramisu w pucharkach z przepisu gazety Fajf. I nawet odwa偶e si臋 powiedzie膰, 偶e go przebi艂o. BY膰 mo偶e dlatego, 偶e serniczek mi si臋 troche ju偶 przejad艂.
mniam, mniam :- cjolannciu :ok: chce mi si臋 zje偶膰 z Tob膮 ten smakowity deser, Kochanie :haha:
2 czerwca 2011 at 11:07Tiramisuuuuu w ka偶dych ilo偶ciach!
29 czerwca 2011 at 10:29O tiramisu te偶 uwielbiam i stracciatell臋 wczoraj jad艂am tak膮 pyszn膮
18 lipca 2011 at 00:53[usuni臋to_link] wrote:
O tiramisu te偶 uwielbiam i stracciatell臋 wczoraj jad艂am tak膮 pyszn膮
a dzi偶 Kropelko, co zaproponujesz 馃槅 ?
24 pa藕dziernika 2011 at 10:20tiramisu i creme bruhle pychotka
5 listopada 2011 at 13:14wszelkiego rodzaju desery lodowe, a poza tym to muffinki i kawa 馃檪 moje „deserowe” po艂膮czenie w pracy 馃檪
29 listopada 2011 at 05:52wszystko co z czekolad膮 to kocham 馃檪 moja wielka mi艂o偶膰 i s艂abo偶膰! czekoladowe lody, czekoladowe ciacho, muffinki czekoladowe i ciastka no i czekolada po prostu.
29 listopada 2011 at 21:43Proste – 偶wie偶e truskawki ze 偶mietan膮!
6 grudnia 2011 at 08:13uwielbiam tiramisu i nie wydaje mi si臋 , 偶eby mog艂o mi si臋 przeje偶c:) poza tym uwielbiam wszystko co czekoladowe: ciasto, lody no i czekolad臋.
i sernik! oj d艂ug膮 list臋 mog艂abym stworzyc. 馃檪 - AutorOdp.