-
AutorOdp.
-
20 lutego 2014 at 17:14
Ja lubie galaretkę z bananem , truskawką i dużo bitej żmietany z kawałkami czekolady
26 lutego 2014 at 13:38szarlotka na ciepło z lodami 🙂
26 lutego 2014 at 21:09słodkie usta indianki czyli gorące maliny z lodami 😀
27 lutego 2014 at 00:19ja kocham tiramisu i aż mnie naszła ochota z tych wszystkich wypisanych słodkożci
3 marca 2014 at 08:11Uwielbiam lody z kawałkami brzoskwiń z puszki, bitą żmietaną (własnej roboty) i wiórkami czekoladowymi. :ok:
17 marca 2014 at 18:29Też jestem fanką lodów i często posypuję je pokruszonymi pieguskami
19 marca 2014 at 16:43[usunięto_link] wrote:
Też jestem fanką lodów i często posypuję je pokruszonymi pieguskami
No i złapałam smaka, jadę zaraz do sklepu po lody i pieguski. Już mi żlinka cieknie i nie mogę się doczekać jupi
19 marca 2014 at 19:03No cóż, przyznam, że to idealne połączanie
31 października 2014 at 10:42Tiramisu
12 listopada 2014 at 23:07U mnie to różnie, mam takie swoje fazy słodyczowe 😉 Czasem lubię domowej roboty mażlane ciasteczka, innym razem czekoladę. A ostatnio próbuję swoich sił w kuchni, zainspirowałam się akcją Wedla, pewnie o niej słyszałyżcie [usunięto_link] różnie blogerzy gotują z produktów Wedlowskich, nie tylko słodkie potrawy. Może i ja się przekonam do czekolady w wytrawnym daniu?;) Póki co jednak pozostaje tylko przy słodkożciach 🙂
18 listopada 2014 at 14:02Zdecydowanie ptyż lub napoleonka,to moje ulubione słodkie desery,tiramisu jakoż nie przypadło mi do gustu:)
19 listopada 2014 at 18:11Dilmah zgodze sie z Tobą co do stronki z deserami. Naprawde jesli chodzi własnie o ich największy wybór to własnie tam. Ja uwielbiam teraz karmelowy. W roli głównej czekolada karmelowa oczywiscie od Wedla 🙂 Jest pysznie.
20 listopada 2014 at 10:08Eklerek, ptyż,napoleonka ,karpatka – w tej kolejnożci 🙂 – oczywiżcie musi być dobre nadzienie (budyń lub obłędny krem)
24 listopada 2014 at 17:14Oj tak, jesli chodzi o kremy to muszą byc dobre i wcale bym sie nie obraziła gdyby to był karmelowy krem. Własnei na wspomnianej stronce przeczytalam jak mozna go przygotowac.
25 listopada 2014 at 11:00Napoleonka to najlepsze co może być, zaraz za nią plasuje się karpatka 🙂
-
AutorOdp.