- AutorOdp.
- 16 sierpnia 2013 at 20:30
@Tama wrote:
Jestem strasznym 艂asuchem. Ale ostatnio, w te upa艂y, najbardziej kocham sorbety!
A ja kupi艂am kilka smakowych syrop贸w i robi臋 lody wodne, za kt贸rymi wszyscy przepadamy. Przede wszystkim szybko i smacznie, a dzieci te najbardziej lubi膮.
24 sierpnia 2013 at 22:02@Ninool wrote:
M贸wisz i masz:
BANANOWY RAJ:dzi臋kuj臋, Ninka, jeste偶 super! naprawd臋 si臋 ciesz臋 i ju偶 to^ zrobi艂em…
nawet powiem Ci – nie najgorzej si臋 uda艂o 馃榾@Ninool wrote:
Smacznego
thanks… Tobie tyyy偶 馃槈
@Ninool wrote:
ps. drug膮 po艂ow臋 tabliczki czekolady mo偶na rozpu偶ci膰 na parze i pola膰 ni膮 ciasto
dobra, uwielbiam czekolad臋, wi臋c b臋d臋 eksperymentowa艂 :}}
@Ninool wrote:
Co do mojego Kuby – ja uwa偶am, 偶e to najfajniejsze imi臋 m臋skie
oki, ju偶 wiem, 偶e jeste偶 wspania艂膮 kobiet膮, co walczy o swojego faceta, brawo :ok:
@Ninool wrote:
a m贸j Kuba jest dla mnie najfajniejszym Kub膮 na 偶wiecie
my偶l臋 te偶, 偶e tak, skoro zdoby艂 tak膮 fajn膮 lask臋 :-
[usuni臋to_link] wrote:
A ja kupi艂am kilka smakowych syrop贸w i robi臋 lody wodne, za kt贸rymi wszyscy przepadamy. Przede wszystkim szybko i smacznie, a dzieci te najbardziej lubi膮.
ineska, naprawd臋 fajna podpowied藕 :ok: a ile Was tam jest? 馃榾
ja si臋 nie b臋d臋 na razie spowiada艂, bo by mi tu za bardzo dokuczali, ineska
25 sierpnia 2013 at 13:15Lody wodne z syrop贸w to lepsza opcja ni偶 te sklepowe, lepsze w smaku i ta艅sze 馃檪
27 sierpnia 2013 at 21:20Ja ostatnio przerabiam wariacje na temat biszkopt, bita 偶mietana, owoce sezonowe (by艂y ju偶 jagody, bor贸wki, truskawki , teraz maliny) i na to galaretka. Pycha 馃榾
31 sierpnia 2013 at 20:17Ostatnio budy艅 waniliowy z malinow膮 Paol膮 i kasza manna z kisielem.
30 wrze艣nia 2013 at 01:01[usuni臋to_link] wrote:
Ostatnio budy艅 waniliowy z malinow膮 Paol膮 i kasza manna z kisielem.
nie m贸w, 偶e z papierk贸w, ineska 馃槅
mam pod r臋k膮 par臋 s艂oiczk贸w z ca艂kiem aromatycznymi… chyba wi偶niami 馃檮
wyla膰 Ci na to pulchne ciasto? :-
30 wrze艣nia 2013 at 19:32Pewnie, 偶e nie z papierk贸w :haha: Ale jakie pyszne.
31 pa藕dziernika 2013 at 20:16W ostatni weekend jad艂am pysznego murzynka z sokiem wi偶niowym, mo偶na te偶 doda膰 wi偶nie ze s艂oika, miodzio lodzio 馃檪
13 listopada 2013 at 07:40Ja uwielbiam pana cota deser 馃檪 albo tiramisu.
21 listopada 2013 at 11:51oj tak tiramisu, albo klasyczna sa艂atka owocowa – koniecznie ze sokiem pomaranczowym i w dodatku sch艂odzona 馃檪 pyycha
22 listopada 2013 at 14:41Uwielbiam wszystkie desery owocowe.
28 stycznia 2014 at 16:49Sernik
13 lutego 2014 at 14:38Uwielbiam deser z kawa艂k贸w gorzkiej czekolady, wi偶ni (moczonych wcze偶niej w 呕ubr贸wce Palonej) z bit膮 偶mietan膮 馃槈
14 lutego 2014 at 11:07gofry, w艂a偶nie mam na nie straszn膮 ochot臋
17 lutego 2014 at 09:10koktajl kokosowy 馃檪
- AutorOdp.