• Autor
    Odp.
  • Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Tam gdzież wczeżniej pisałam, że chciałabym w wieku 23 lat ale to nie możliwe 😛 Chciałabym conajmniej przed 26 rokiem życia.

W każdym bądź razie żlub już planujemy 😛

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To my wychodzimy z założenia, że jak się obronię, czyli za 3 lata:)

cytrynka22
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Za 6 lub 7 lat albo i więcej bo mój ukochany jest ode mnie młodszy 😀

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Za dwa latka najprędzej, czyli jeszcze na studiach, no ale zobaczymy 🙂

may
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja bym chciała wyjżć jakoż w wieku 22 – 23 lata.
    Narazie mam 17 😛 Jak będe miała 19, planujemy zaręczyny, ale to jeszcze hoho czasu, zobaczymy jak będzie.

AnneRose
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

A mnie się nie spieszy żeby wyjżć za mąż, co prawda teraz, od niedawna jestem singlem, ale nawet gdybym nie była…pomimo tego że moje koleżanki na jakie nie spojrze czy te z podstawówki czy ze studiów wszytskie wychodzą za mąż po kolei, każda żlub planuje, ma dziecko, jest po żlubie, albo jest zareczona, troche dziwnie zaczynam sie czuć, szczegolnie gdy pyta każdy kiedy na mnie kolej, a nie jestem przecież aż taka stara, jestem jeszcze młodziutka 🙂 hehehe

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Ja mam 24 latka, mój Misio 30 😳 . Otóż nie spieszy nam się do żlubu. ALe raz żartowaliżmy sobie i tak wyszło, ze za 2 latka będzie. Dopiero w lipcu zamieszkamy ze sobą i zobaczymy czy wytrzymamy ze sobą, bo ja jestem uparta i on też. Przy nim już nie jestem taka nerwusowata, ale on za to nieźle. Czy on wytrzyma ze mną, a czy ja z Nim to zobaczymy.
    ALe tak w nawiasie to za dwa lata to mi pasuje. Już będę miała 26, a dzieci kiedy ???

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Nam również się nie spieszy zresztą nie uważam tego za jakąż ważną sprawę i nie wyjde za mąż(przynajmiej tak mam w planach) 😀

anielica01
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

dla mnie ten papierek nie jest wazny bo skoro jest wielka milosc miedzy 2 osob to po co slub. Dziwne dla mnie jest ze para np. jest ze soba 3 lata wpadna i od razu biora slub. Przeciez dzeicko i tak dostanie nazwisko ojca i bedzie dla niego tata do konca zycia. Ale co do dziecka to ja juz bym najchetniej je chciala, ale musze skonczyc studia i miec jakas przyszlosc ustawiona.

shanleenka
    Member
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

W 20urodziny;] To będzie maj…ale co? Ja wychodzę na przeciw wszystkim zabobonom;]

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

po studiach czyli za roczek:D i chyba mi się to uda:P

tutka13
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Myżlę, że jakoż tak 28, 29 lub 30 🙂 ale będzie to napewno żlub cywilny 🙂

martus
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja na pewno najpierw chce skonczyc studia (to juz za rok:)) a potem pomyslimy:):):) chociaz okres narzeczeństwa tez brzmi fajnie:p
    Pożyjemy zobaczymy 😀

LenkaWZW
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Ja to chyba nigdy się nie chajtnę
    Zawsze trafiam na totanych *** 😀
    Zresztą mamy chyba kiepskie czasy na małżeństwa …
    tyle teraz tego k*** się szerzy …

Oczywiżcie, nie mówię, że jestem nastawiona anty do małżeństw…
    Chyba każdej kobiecie marzy się żlub, taki bajeczny i z tym „jedynym” 🙂

kaprysna
    Member
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

nie jestem przekonana czy w ogole chce wychodzic za maz. w kazdym badz razie czas kiedys pokaze czy sie zdecyduje czy nie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " w jakim wieku chciałybyżcie wyjżć za mąż?"

Przewiń na górę