- AutorOdp.
- 28 lutego 2013 at 16:38
Ja ostatnio odkryłam fajny sposób na odżywienie włosów! myję je delikatnym szamponem, potem osuszam ręcznikiem i nakładam odżywkę Biokap, na to czepek i ręcznik i to wszystko podgrzewam. Odżywka ma bardzo dużo naturalnych składników, które pod wpływem ciepła lepiej wnikają we włosy i zauważyłam że efekt jest lepszy na moich włosach.
6 marca 2013 at 17:01Trzeba pamiętać, że działanie od zewnątrz jest równie ważne jak działanie od wewnątrz. Przy czym oprócz tego że bierzemy witaminy to musimy pamiętać o zdrowym odżywianiu i przyjmowaniu naturalnych witamin a nie skondensowanych w pigułce. A co do kosmetyków to moim zdaniem tylko produkty fryzjerskie są godne zaufania.
14 marca 2013 at 08:47Trzeba dobrać indywidualnie do siebie suplementy, bo każdej z nas brakuje czegoż innego.
Ja np. teraz staram się jeżć więcej warzyw i owoców, oraz biorę dodatkowe witaminy. Myżlę nad jakiejż multiwitaminie, ale na razie brakuje mi czasu i chęci na wizytę w aptece. W domu natomiast to Wam mogę polecić nawilżam włosy kosmetykami Toni&guy, na moje włosy działa rewelacyjnie!9 kwietnia 2013 at 10:13Ale w sumie jesli połaczymy suplementy z odpowiednim szamponem, odzywką to na pewno da nam to jeszcze lepszy efekt. Ja mysle ze nie zaszkodzi spróbowac takiej kuracji wzmacniającej.
19 kwietnia 2013 at 09:07[usunięto_link] wrote:
Ja ostatnio odkryłam fajny sposób na odżywienie włosów! myję je delikatnym szamponem, potem osuszam ręcznikiem i nakładam odżywkę Biokap, na to czepek i ręcznik i to wszystko podgrzewam. Odżywka ma bardzo dużo naturalnych składników, które pod wpływem ciepła lepiej wnikają we włosy i zauważyłam że efekt jest lepszy na moich włosach.
ja również stosuję ten sposób i u mnie także się sprawdza. Dodatkowo, jeżli włosy są suche i niesforne dobrze jest nałożyć odrobinę olejku czy serum na suche włosy, fajnie wygładza i nabłyszcza.
A czy oprócz odżywki Biokap stosowałaż również ich farby, ja mam szampon i odżywkę i włażnie zastanawiam się czy farba działa równie dobrze na włosy?23 kwietnia 2013 at 11:52Ja na szorstkie i matowe włosy polecam doodatkowo płukanie w chłodnej wodzie i suszenie chłodnym nawiewem. To pozwoli pozamykać łuski włosów, dzięki czemu będą gładsze i bardziej lżniące.
29 kwietnia 2013 at 22:21[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja również stosuję ten sposób i u mnie także się sprawdza. Dodatkowo, jeżli włosy są suche i niesforne dobrze jest nałożyć odrobinę olejku czy serum na suche włosy, fajnie wygładza i nabłyszcza.
A czy oprócz odżywki Biokap stosowałaż również ich farby, ja mam szampon i odżywkę i włażnie zastanawiam się czy farba działa równie dobrze na włosy?stosowałam też farby. u mnie działały żwietnie, kolor trzymał się długo, a włosy były miękkie i lżniące. No a najlepsze jest oczywiżcie to, że farby nie zawierają szkodliwej chemii.
30 kwietnia 2013 at 21:49farbuję włosy tylko naturalną henną, używam maski WAX i szampon do włosów suchych i łamliwych od Flosleku. dwa ostatnie kosmetyki spisują się na medal, naprawdę – włosy nabrały sprężystożci,blasku i są milsze w dotyku (wiem, że brzmi jak spot reklamowy,ale serio serio – słowa idealnie obrazujące)
28 maja 2013 at 12:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A czy oprócz odżywki Biokap stosowałaż również ich farby, ja mam szampon i odżywkę i włażnie zastanawiam się czy farba działa równie dobrze na włosy?stosowałam też farby. u mnie działały żwietnie, kolor trzymał się długo, a włosy były miękkie i lżniące. No a najlepsze jest oczywiżcie to, że farby nie zawierają szkodliwej chemii.
A jakiego koloru używasz? Ja na razie jestem wierna odcieniowi jasny blond, ale chyba skuszę się na jakiż inny, chciałabym rudy, ale chyba brakuje mi odwagi… Wiesz może jak spisuje się [usunięto_link]?
28 maja 2013 at 19:42Niestety nic nie wie o rudożciach. Mój faworyt to kolor orzechowy kasztan z linii delicato – piękny, chłodny brąz, ani za ciemny, ani za jasny 🙂 Bardzo polecam! U mnie trzyma się żwietnie, farbuję co 2 miesiące ze względu na odrost.
1 lipca 2013 at 12:32Znacie nową serię kosmetyków do włosów zniszczonych garnier goodbye damage? ja sobie kupiłam szampon i kurację ekspresową i póki co bardzo sobie chwalę.
15 lipca 2013 at 18:59Na czym polega ta kuracja ekspresowa?
20 września 2013 at 21:59ja wybrałam polecony Estabilion R i bardzo go sobie chwalę. włosy są mocniejsze, nawilżone, pokorniejsze. a co do odżywki – polecam najrpostszy patent – oliwa + jajo + cytryna
16 listopada 2013 at 16:48Dobre efekty odżywienia i nawilżenia są po szamponie i odżywce Timotei do włosów suchych i zniszczonych.Co ważne – nie zawierają parabenów.
18 listopada 2013 at 07:58Polecam maseczkęwłsnej roboty. Miałam ten sam prblem strasznie wypadały mi włosy. Polecam maseczkę na długie włosy 2-żółtka,olejek rycynowy 2 łyżki. Nałóż maseczkę na włosy na ok godzine, Należy przykryć włosy jakimż woreczkiem foliowym i ręcznik. Póżniej dokładnie zmyć letnią wodą. Ja juz po 2 stosowaniach zauważyłam diametralną różnicę.
- AutorOdp.