• Autor
    Odp.
  • Ejoanna_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Teraz w lutym jest dobry czas na to,aby polować na różnego rodzaju wyprzedaże,mamy szereg promocji zarówno w sklepach internetowych jak i stacjonarnych,trzeba z tego korzystać 🙂

WeselneZaplecze
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 98
    • Zapaleniec

Tym bardziej, że już pojawiają się takie fajne kolorowe wiosenne ciuszki 😀

anita
    Member
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Coraz ciężej z przecenami, można coż znaleźć w pulll and bear, ale wyłączenie resztki, za to widziałam coraz więcej fajnych ofert wyjazdów za granicę. Znajoma z biura podróży mówiła, że ludzie nic sobie nie robią z kryzysu i wykupują wycieczki, więc lepiej już teraz pomyżleć o wyjeżdzie.

Ejoanna_pl
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja nie lubie sklepów sieciowych,wole to mniejsze internetowe,gdzie również mamy szeroki wybór i niskie ceny. Wczesna wiosna jest szereg promocji i wyprzedaży. Zapraszam także na naszą stronę,chętnie pomogę 🙂

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Jeżeli chodzi o naprawdę kosmiczne promocje to warto odwiedzić klub zakupowy stilago.pl Można tam znaleźć sporo markowych ubrań nawet o 70% taniej, także warto tam zajrzeć i skorzystać z okazji.

czerwone.szpilki
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Fajne ciuchy po niskich cenach według mnie można zawsze upolować, bez względu na to czy jest sezon zniżkowy czy też nie. Ja lubię chodzić na swapy, w Krakowie mamy co dwa miesiące Szafobranie w „Cefe Szafe” i dziewczyny przynoszą na wymianę naprawdę rewelacyjne ciuchy, można więc zgarnąć coż fajnego praktycznie za darmo. Poza tym w każdą niedzielę jest pchli targ na Kazimierzu. Korzystam też z aplikacji mobilnych tj. Wyspa Skarbów, która pozwala cały czas żciągać na telefon kuponu rabatowe do różnych sklepów. Tak więc zniżki i dobre okazje są do wykorzystania praktycznie zawsze, trzeba tylko dobrze poszukać 🙂

Anka81
    Member
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

u mnie w tej chwili nie ma nic ciekawego,żadnych fajnych promocji

malwina26
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Hej drogie Panie,

Za bardzo nie orientowałam się gdzie kupować ale jest tego dużo w sensie wiele mamy portali sprzedażowych czy aukcyjnych . Co polecacie włażciwie..?

Ale czy słyszałyżcie coż o WWW FEELBRAND EU – markowe rzeczy, DOSTAWA w 2 TYG, ZAKUPY ZA DARMO kojarzycie..?

Dowiedziałam sie tylko że udzielają sie w wolontariacie w sumie przyjemne z pozytecznym – zakupy i wolontariat.

Czekam na wasze opinie

z góry dzięki

ercia86
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Czeżć nawiązując do tematu ja głównie wyszukuję ciekawych propozycji na aukcjach tam można znaleźć ciekawe produkty w niższych cenach ostatnio kupiłam balerinki za prawie 29zł+wysyłka jakożć moim zdaniem niczego sobie dokładnie nie znam się ale jak na razie sprawują się bardzo dobrze no i przede wszystkim ten wygląd. Nie chce robić reklamy więc podam tylko login z allegro użytkownika lilulei ostatnio ma dużo promocji i pewnie skuszę się jeszcze na inne buciki.

Avlo_pl
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

niedawo walnelam temat o nowych kolekcjach, a tu juz zbliza sie okres wyprzedazy:)

lubicie lazic i grzebac?:))
    ja lubie.

zakupy planuje zwykle tak, zeby nakupic sobie ciuchow, ktore sa na tyle uniwersalne, zeby moc je nosic nie tylko latem.
    mysle, ze nadchodzacy sezon wyprzedazowy (juz na poczatku czerwca powinno sie zaczac:) bedzie dla mnie bardzo obfity…szczegolnie dlatego, ze pod koniec wrzesnia jade na stypendium, gdzie bede zmuszona zyc raczej skromnie, wiec musze poszalec sobie teraz:)))

mam w planach granatowe rurki, dzinsy 7/8 i spora liczbe topow. przydalyby sie tez krotkie portki i ciepla bluza na zagle:))

a wy? planujecie czy idziecie na zywiol?:)

Czasami trudno jest zaplanować zakupy na promocjach, ponieważ szukamy spodni, a tu okazuje się że znajdujemy super bluzki po 29 zł:) Ogólnie to rzeczy uniwersalne, na przykład jeansy lub klasyczne spodnie rzadko są mocno przeceniane, ponieważ nie są to typowo sezonowe ubrania, ale takie, które można nosić przez cały rok.

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

no ale tutaj to już chyba nie każdy może wziąć udział 🙂

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

no niestety, ale przeciez wokol jest pelno ladnych dziewczyn:>

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

@Burzamozgow wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

no niestety, ale przeciez wokol jest pelno ladnych dziewczyn:>

Nie każdy może wziąć udział, ale za to ten kto może, prawdopodobnie nie będzie musiał płacić 😛

no jak ma sie jakies znajome, ktore zajmuja sie modleingiem to warto to podrzucic im 🙂

pantofelek18
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

@Burzamozgow wrote:

Byłam w galerii handlowej w piątek i już conieco w niektorych sklepach jest poprzeceniane, ale na pewno jeszcze się na dobre nie zaczęło 🙂 Lepiej monitorować sytuację, żeby później nie trafić na same resztki.

Warto żledzić, bo faktycznie, czasem wystarczy chwila nieuwagi i można przegapić fajna promocję.
    Natknęłam się ostatnio na serwis alerter.pl, bo szukałam programu do monitorowania sieci. Można przez niego żledzić co się na bieżąco dzieje w sieci. Musze się tam zalogować, żeby mi wyszukiwało aktualne promocje i oferty w ulubionych sklepach.

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Jeżeli mam być szczera,to ja jeszcze nie miałam okazji brac udziału w takich konkursach,ale czytam na ich temat sporo pozytywnych opinii,więc może z czasem również się przełamę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyprzedaze i przeceny:)"

Przewiń na górę