• Autor
    Odp.
  • MACROVITA
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Też robię zakupy przez internet. Oprócz allegro mam kilka swoich innych ulubionych sklepów internetowych. Lubię w sieci kupować kosmetyki. Teraz kupuję na stronie macrovita.pl . Przerzuciłam się na naturalne dlatego wybrałam tą drogerię. Ponadto mają tam ciągle masę promocji. Co do zakupów spożywczych to jeszcze nigdy nie robiłam ich online, ale myżlę, że może czas się do nich powoli przekonywać.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Kiedyż czężciej kupowałam w necie, głównie ubrania dla dziecka i siebie, teraz coraz mnie, ale licytacje potrafią wkręcić

biala_stopa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Moja mama i ja… jakie emocje nami kierują podczas licytacji, nie wyobrażacie sobie.
    Chciałabym mieć wszystko, za każdą cenę, a potem? – ŻAŁUJĘ 🙁

marta1985
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja osobiżcie uwielbiam zakupy przez internet czy to allegro czy to sklep zagraniczny czy sklep rodzimy. Jak dla mnie zdecydowanie większy wybór no i lepsze ceny. Nie oszukujmy się ale sklep stacjonarny musi opłacić lokal, pracowników a w sklep internetowy tego nie potrzebuje dlatego też ceny są fajniejsze

WhiteMagic
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

co do spożywczych to miałabym obawy, że wybiora te gorsze produkty, lepiej jednak samemu

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Nie robiłam jeszcze zakupów żywnożciowych przez internet, no chyba, że zalicza się do tego zamówienie sushi lub pizzy ;). Najczężciej zdarza mi się kupować książki i ciuchy. Staram się wyszukiwać różnych ciekawych ofert i okazji, zaglądam więc na przeróżne strony z przecenami, żeby kupić markową rzecz, ale nie przepłacić. Dosyć często odwiedzam ostatnio np. Złote Wyprzedaże. Jest tam mnóstwo fajnych obniżek produktów sprowadzanych prosto od producenta. Do tej pory kupiłam tam już torebkę, perfumy i kilka ciuchów ze Stradivariusa, ale na tym się pewnie nie skończy 🙂

syndyk
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Nie robiłam jeszcze zakupów żywnożciowych przez internet, no chyba, że zalicza się do tego zamówienie sushi lub pizzy ;). Najczężciej zdarza mi się kupować książki i ciuchy. Staram się wyszukiwać różnych ciekawych ofert i okazji, zaglądam więc na przeróżne strony z przecenami, żeby kupić markową rzecz, ale nie przepłacić. Dosyć często odwiedzam ostatnio np. Złote Wyprzedaże. Jest tam mnóstwo fajnych obniżek produktów sprowadzanych prosto od producenta. Do tej pory kupiłam tam już torebkę, perfumy i kilka ciuchów ze Stradivariusa, ale na tym się pewnie nie skończy 🙂

dobry patent TESCO wymyżliło z kupowaniem przez neta polecam, a jeżeli chodzi o inne zakupy to na stówę nie kupiłabym butów przez neta

anitka1
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Zakupy przez internet widzę, że są dokonywane coraz czężciej

Edmund
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

To można kupować jedzenie przez internet? Nawet o tym nie widziałem… A na jakich stronach chciałbym zapytać?

Yenna2
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Mogę się zgodzić, ZW są ok. Kupowałam tam już dwa razy i na pewno jeszcze będę. Kupiłam buty i jestem z nich mega zadowolona, za drugim razem zamówiłam sukienkę i trochę źle na mnie leżała, odesłałam ją i dostałam zwrot kasy, potem kupiłam sobie inną 😉

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Nie boję się kupować przez internet. Nawet w nieznanych mi dotąd sklepach. Jednak zawsze upewniam się, że sklep ma włażciciela (bez trudu znajduję namiary na sklep i adres stacjonarny), ma regulamin, towar na stanie (nie będę potem czekała wiecznożć, aż coż do nich przyjedzie od producenta), a przede wszystkim, że mogę zapłacić kartą płatniczą lub zażyczyć sobie wysyłkę za pobraniem.
    Wszelkie sklepy, gdzie nie ma wysyłki za pobraniem od razu odpadają, bo mam wrażenie, że ktoż chce tylko ode mnie wyłudzić pieniądze 👿
    A, jeszcze sprawdzam warunki zwrotu i reklamacji, bo jak ktoż pisze, że mam mu odeslać nienaruszone pudełko, np, po rajstopach, to słabo… w prawie jest, że nie muszę, i sklep ma obowiązek przyjąć same rajstopy, nawet bez tego pudełka…
    Allegro boję się, bo różnie niestety bywało i nie zawsze dostawałam to co zamówiłam, raz nawet nie dostałam w ogóle butów, za które zapłaciłam,,,, sorry :((

Lucy88
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja czasem coż kupię,ale nie mam swojego ulubionego sklepu.

monicca
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

tak, dokładnie to jest bardzo dobry pomysł 🙂 idziesz do sklepu sprawdzasz, a w sieci szukasz taniej. ja tak kupowałam wiele rzeczy 🙂 łącznie z fotelikiem dziecięcym, gdzie najpierw bezczelnie sprawdziłam w sklepie czy dziecko miesci sie w fotelik 😀

przykurz0na
    Member
    • Początkujący

Co do zakupów spożywczych przez internet- bardzo polecam to rozwiązanie. Sama korzystam ze sklepu Leclerc Drive, z tym ze z tego co wiem Lublin ma jedyny w Polsce takie rozwiązanie. Jeżli chodzi o żwieżożć produktów to na prawdę się starają, żeby wszystko było dobrej jakożci.

Allegro- bardzo tak! 🙂 Mój facet np nałogowo kupuje tam buty i jest zadowolony 🙂

Wedaactuage40
    Member
    • Początkujący

zaczęło się od allegro, teraz nawet tesco odwiedzam wirtualnie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zakupy przez internet"

Przewiń na górę