- AutorOdp.
- 23 grudnia 2007 at 21:27
wiec gratuluje że studjujesz dziennie, ale wyobraz sobie ze znam dziewczyne ktora była druga na liscie w kolejce na studia muzyczne i wybrali.. jedna osobe, w domu bieda az piszczy… więc nie kazdy ma to szczężcie, mimo że jest bardzo uzdolnionym człowiekiem.
Powiedz mi gdzie ma załapać się człowiek swiezo po liceum hm..? prosze o jakież sugestie, jeżli jesteż tak mądra? Bo nawet w sklepach chca dożwiadczenie… myżlisz że po liceum zaraz będziesz dyrektorem? 😆
Na zmywaku ludzie również mówią biegle od czegoż trzeba zacząć, ale skąd możesz to wiedzieć jeżli nie wyjechałaż? ;)[/b]
23 grudnia 2007 at 21:33wyjechalam.
ale nie na zmywak.
pracowalam na uniwerku w laboratorium i w oceanarium.
zgodnie z umiejetnosciami, zgodnie z zainteresowaniem.studia muzyczne to dosc niepewny kierunek. tak samo jak szkola teatralna. jesli ktos jest na tyle glupi, ze nie ma alternatywy…niech spada na zmywak. takie zycie.
jesli zas chodzi o prace po liceum…juak ktos konczy liceum i jest na tyle kiepski, ze nie dostaje sie nawet na studia, tzn, ze powinien skonczyc zawodowke. przynajmniej by cos umial. nie kazdy musi studfiowac.
23 grudnia 2007 at 21:48No tak, żeby dostać się na muzyczne studia, to nie oszukujmy się nie wystarczy brzdąknąć na jakimż instrumencie i mieć słuch.
Trzeba być najlepszym. Ale są przecież jeszcze inne kierunki.23 grudnia 2007 at 21:56ta dziewczyna nie wyjechała na zmywak jesli już… 🙄 poza tym ludzie ktorzy ją oceniali wiedzieli że miała po prostu zły dzień, ten rok musi rpzeboleć na zaocznym, na drugi rok wrzuca ja na dzienne… wiec musiala coż zrobić aby zarobić te pieniądze…
i wypraszam sobie, że jestem głupia 🙄 nie znasz to nie oceniaj. chyba ze cos takiego Ci wystarczy, to po prostu zal mi Ciebie…
23 grudnia 2007 at 22:01Nie chodzi, żeby iżć na byle co. NA dobrych kierunkach odsiew jest ogromny i nie ma co się dziwić, że nie wszyscy się dostają, każdemu coż może nie wyjżć. I wcale nie znaczy to, że jest głupi i że powinien kończyć zawodówkę. TO bardzo spłycone patrzenie, zupełnie jak zapatrzonego w siebie dziecka, dla którego żwiat jest czarno-biały, a my mamy wiele odcieni szarożci.
23 grudnia 2007 at 22:02Nie wiadomo czy „wrzucą” ją na dziennie. Będzie musiała mieć wysoką żrednią, chyba ok. 4,5.
23 grudnia 2007 at 22:03nie pisz, ze ci zal…
studiuje dziennie i to wiecej niz jeden kierunek, znam kilka jezykow obcych, mieszkam na swoim, moj facet swietnie zarabia w polsce i nie musi wyjezdzac na zmywak…
mam swietne zycie. nie potrzebuje twojego zalu.
mi nie jest ciebie zal: kazdy ma to, na co zasluguje.
23 grudnia 2007 at 22:06[usunięto_link] wrote:
Nie chodzi, żeby iżć na byle co. NA dobrych kierunkach odsiew jest ogromny i nie ma co się dziwić, że nie wszyscy się dostają, każdemu coż może nie wyjżć. I wcale nie znaczy to, że jest głupi i że powinien kończyć zawodówkę. TO bardzo spłycone patrzenie, zupełnie jak zapatrzonego w siebie dziecka, dla którego żwiat jest czarno-biały, a my mamy wiele odcieni szarożci.
nie…dziecko nie jest zapatrzone w siebie. w przeciwienstwie do bandy gwoniarzy, ktorzy co roku startuja na akademie muzyczne i teatralne wierzac slepo w swoj pseudotalent i nie maja ZADNEJ ALTERNATYWY, bo z niczego nie sa dobrzy i nic nie umieja.
23 grudnia 2007 at 22:07[usunięto_link] wrote:
Nie wiadomo czy „wrzucą” ją na dziennie. Będzie musiała mieć wysoką żrednią, chyba ok. 4,5.
To bardzo wybitny młody człowiek, który dązy do celu i bardzo na to pracuje, takze wierze ze sie jej uda, a wiec jej kibicuje 😉
parvati mnie Twoje życie nie bardzo interesuje, a tym bardziej co Ty masz, a czego nie 😉 ja jestem szczesliwa, to mi wystarcza 😉
23 grudnia 2007 at 22:09twoj facet na pewno tez. zmywak to szczescie i satysfakcja…
23 grudnia 2007 at 22:11hihi ohh… nasza parvati jest TAK STRASZNIE inteligentna.. a my to tacy idioci.. hmm.. najlepsi uczniowie się nie dostają na studia dzienne.. to jest polska… 20-50 osób na jedno miejsce. hm szkoła muzyczna i teatralna uważasz ze jest głupia.. no cóż… no wiesz… po liceum trudno i dobrą prace. każdy zaczyna od czegoż gorszego.. no przepraszam.. nie każdy Ty od razu miałas super start.. ehh.. weź sie opanuj a nie ubliżaj każdemu.. bo to sie robi nudne..
jak czytam Twoje posty jaka to Ty jesteż inteligentna to mam ubaw po pachy.. konferencje naukowe… wow.. mamy Ci pokłony stawiac? jeżli ktoż ma ambicje to nawet na zmywaku się nauczy języka..
ŻADNA PRACA NIE HAŃBI ! NAWET TAKA NA ZMYWAKU.. JEśLI JEST WYKONYWANA UCZCIWIE!! I TAK SAMO JAK KAŻDY SPOSÓB JEST DOBRY ŻEBY ZAROBIĆ NA SZKOLE..
23 grudnia 2007 at 22:15[usunięto_link] wrote:
twoj facet na pewno tez. zmywak to szczescie i satysfakcja…
jakos nie nazeka… 8)
23 grudnia 2007 at 22:16[usunięto_link] wrote:
Ehh… brak mi słów… na Twoje zachowanie..
hehe.. wszyscy są do d*** za przeproszeniem.. Ty za to we wszystkim co robisz.. najlepsza! gratuluję zadufania w sobie.. i nie wiem jak Twój facet wytrzymuje z taką wredną, zadufaną w sobie osobie.. no chyba że jest taki jak Ty..
23 grudnia 2007 at 22:17Kto się nie dostanie na studia, może rok popracować i pozniej poprawić maturę i otrzymać indeks. Liczą się chęci. 🙂
23 grudnia 2007 at 22:21[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ehh… brak mi słów… na Twoje zachowanie..
hehe.. wszyscy są do d*** za przeproszeniem.. Ty za to we wszystkim co robisz.. najlepsza! gratuluję zadufania w sobie.. i nie wiem jak Twój facet wytrzymuje z taką wredną, zadufaną w sobie osobie.. no chyba że jest taki jak Ty..
nie jestem zadufana w sobie. jestem ZADOWOLONA Z SIEBIE. bo mam ku temu powody.
- AutorOdp.