ATLECI.PL
Twoje odp. na forum:
- AutorOdp.
- 6 lipca 2007 at 12:52 W odpowiedzi: "Genialna" kursantka.
Wczoraj to widzialem 😆
To tez dobre -> [usunięto_link]6 lipca 2007 at 11:35 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Zapraszam na lekcje w wolnej chwili 🙂
5 lipca 2007 at 22:14 W odpowiedzi: Moje odstępstwa od dietyhehe… teraz wszystko jasne 🙂 i ja niebawem bede 8)
5 lipca 2007 at 17:15 W odpowiedzi: skad jesteżmy?? :)chyba kolo granicy z Ukraina?
bede tam w sierpniu 8)5 lipca 2007 at 15:56 W odpowiedzi: Fryzurka :)Naprawde taka fajna ta fryzura ?
5 lipca 2007 at 09:02 W odpowiedzi: hm… "rozstępy" ?Osobiscie polecam bezapelacyjnie masc z mocznika, ktora robi sie na zamowienie w aptece. Podajemy tylko skladniki w aptece i tam ja robia.
Sklad:
mocznik 40,0
vit.A 2,0
vit.E 2,0
Lekobaza ad 200,0
M.f.ungJedna z tanszych i najskuteczniejszych.
a ja sie dostalem na studia dzis 😛
3 lipca 2007 at 22:33 W odpowiedzi: Moje odstępstwa od dietyta.. chyba jak jestes na low carb.
3 lipca 2007 at 22:29 W odpowiedzi: gdzie pracujecieJa nie Kobieta, ale tez sie wpisze 8)
Aktualnie jako geodeta do poludnia, a wieczorem jako konsultant w sprawach dietetycznych, treningowych i suplementacyjnych, a takze jako sprzedawca w sklepie z suplementami,ciuszkami sportowymi i sprzetem sportowym.Specter roznie to bywa.
2 lipca 2007 at 09:28 W odpowiedzi: pragne schusc mam juz dosc :!Pieczywo jak juz cos to razowe.
jest duzo, ale z rozmiarem gorzej…
Czyli, jezeli bym potrzebowal garnitur na miare to moge sie zglosic ?
1 lipca 2007 at 18:14 W odpowiedzi: czy ktos zna przepis na sajgonkiPorcje: 2-3 Koszt: 10 zł
Składniki:
– papier ryżowy (8 szt.),
– 20 dag mięsa mielonego (wieprzowe, indycze),
– 2 żrednie marchwie,
– 3-5 grzybków mun,
– 3 liżcie kapusty pekińskiej,
– 1 duża cebula,
– czosnek,
– olej,
– sól i pieprz.Jak przyrządzić?
Mięso mielone podsmażyć na oleju. Dodać rozdrobnione grzyby mun. Marchewkę obrać i starkować na drobnych oczkach. Dodać do mięsa i grzybów. Przykryć i dusić na małym ogniu kilkanażcie minut. Na koniec dodać pokrojony w plasterki czosnek i posiekaną drobno cebulę. Dusić aż się cebula zaszli. Można dolać wody zamiast oleju. Na koniec smażenia odkryć, aby odparować ewentualny nadmiar wilgoci. W „międzyczasie” smażenia zwilżyć plastry papieru ryżowego wodą. Ostrożnie, bo się łamią i przyklejają do wszystkiego, co nie drewniane (i do siebie nawzajem). Najlepiej rozłożyć na drewnianych deskach (no chyba, że ktoż ma dużą stolnicę, albo duży drewniany, nie lakierowany stół). Nie dopużcić, żeby papier wysechł, bo się po prostu połamie. Nakładać na placki 3 łyżeczki farszu. Zawijać i smażyć w głębokim oleju na jasnozłoty kolor. Podawać z surówką z akpusty pekińskiej i ryżem. Plus sos sojowy. Pycha. Smacznego!Potrzebne przybory:
Widelec, nóż, patelnia, coż do mieszania, deska do krojenia, powierzchnia drweniana nielakierowana (ok. 0,5 m2):), łyżeczka.Jezeli lubisz szyc to masz plusa z miejsca.
Malo ktora Kobieta w Twoim wieku potrafi szyc.
Moim kolezanka pewnie jakbym dal igle i nic to w wiekszosci nie wiedzialyby co z tym zrobic… chyba, ze malo Kobiet znam 🙂 - AutorOdp.