JoJo
Twoje odp. na forum:
- AutorOdp.
- 29 stycznia 2008 at 18:21 W odpowiedzi: bardzo pikantne jedzenie
jeżli chodzi o kebaby na mieżcie to trzeba faktycznie strasznie uważać. w mojej ulubionej kebabowni nawet żredni sos wypala 🙂 dlatego ja raczej robie sobie takie żarełko w domu, z gotowych kupowanych tortilli, z kurczakiem najczężciej. wtedy dressing produkuję sama i mogę doprawiać wedle uznania.
27 stycznia 2008 at 15:56 W odpowiedzi: bardzo pikantne jedzenieja niestety nie mogę przesadzać z pikantnożcią, a szkoda bo uwielbiam mocne wrażenia na kubkach smakowych 🙂 a już na maxa jak oglądam jakiż horror to obowiązkowo muszę chrupać jakież ostre nachosy. tylko później moja cera troszkę na tym traci. ostatnio tak miałam po pikantnym dipie pomidorowym. ale faktycznie każdy reaguje inaczej.
27 stycznia 2008 at 15:52 W odpowiedzi: Sylwestrowe przekąskija też bardzo chętnie przygotowuję koreczki, tym bardziej że łatwo utrafić w gust wszystkich gożci. u mnie pojawiają się jeszcze do tego często różne dipy, żeby było tak bardziej na mokro. z tym się jednak nie przemęczam za bardzo, kupuję różne gotowe dipy, np. delecty takie ostre, pasują do koreczków.
27 stycznia 2008 at 15:50 W odpowiedzi: Jaka jest Wasza ulubiona kuchnia?żródziemnomorska. trochę włoskiej (spaghetti i inne pasty,lazania), greckiej (musaka i wszelakie wariacje na temat fety). sięgam chętnie do przepisów kuchni meksykańskiej (tortille, guacamole, salsy). poza tym lubię troszkę dań kuchni japońskiej (głównie sushi, sajgonki-chociaż tu nie jestem pewna czy to japonia). z polskich przepisów czasem coż uszczknę (kocham pierogi i należniki). i nieżmiertelny kebab turecki.
27 stycznia 2008 at 15:42 W odpowiedzi: Salatki:)to ja mam podobną ale trochę inną :
*kapusta pekińska
*pierż kurczaka
*kukurydza w puszcze
*ogórek konserwowy
*czerwona cebula
*majonez, ketchup pikantny, kefir
*przyprawa gyros-kebab, zioła prowansalskie
*wrapsy kukurydziane delecta
Kapustę, cebulę i ogórka drobno pokroić. Pierż kurczaka pokroić w kostkę, zasypać przyprawą gyros-kebab, odczekać 2 godz. i podsmażyć. Sos: 2 łyżki kefiru, 200g keczupu, 300ml majonezu, przyprawa gyros-kebab. Zmieszać.Warstwami- od dołu: połowa kapusty, podsmażony filet, sos, kukurydza, ogórek, sos, druga połowa kapusty, wierzch posypać ziołami prowansalskimi. Jak się jakiż czas ze sobą przekisi mieszamy, nakładamy obficie na podgrzanego wrapsa, zawijamy i jemy 🙂27 stycznia 2008 at 15:35 W odpowiedzi: na co do kina i co na dvd???ja wczoraj oglądałam Piłę IV. spodziewałam się że 4 czężć to juz trącić będzie tasiemcem, ale nic bardziej mylnego. owszem formuła lekko sie przejadła ale były momenty zaskakujące oraz trzymające w napięciu także jeżli komuż podobały sie poprzednie czężci to powinien być zadowolony.
27 stycznia 2008 at 15:27 W odpowiedzi: Peelingja słyszałam tylko taką nazwę, nic więcej. a peelingi bardzo lubię, z tym że tylko na ciało. mam cerę naczynkową na buzi więc nie powinnam ich stosować na twarzy. bardzo fajne sa peelingi owocowe joanny naturia albo natura się nazywają. w takich malutkich buteleczkach. smakują kiwi albo truskaweczką przepysznie.
- AutorOdp.