pantofelek
Twoje odp. na forum:
- AutorOdp.
- 16 marca 2009 at 19:03 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/
[usunięto_link] wrote:
Inne me niedoskonałożci kuchenne to: przesalanie, niedocukrzanie, nawalenie za dużo mąki do startych ziemniaków przez co moje placki ziemniaczane przypominały kawałki twardej blachy, no i… myliłem warzywa, np, por z selerem 🙄 Ale teraz już się wycwaniłem i idzie mi wszystko coraz bardziej git. Nawet moje Maleństwo zje czasem cosik z mej ręki 😀
łeee to normalne raczej. Początki są zawsze trudne…ale jak się znajdzie juz swój smak wtedy to już z górki 😉
12 lutego 2009 at 19:24 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Hehe i każdy może zostać kucharzem. Co prawda domorosłym ale zawsze 🙂
10 lutego 2009 at 20:20 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/To ma przechlapane 😛 Ja tam diet nie uznaje 🙂
9 lutego 2009 at 20:40 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Bo zupka to pierwsze danie na rozdrażnienie żołądka 🙂 a później drugie trzeba wszamać 🙂
5 lutego 2009 at 20:27 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/[usunięto_link] wrote:
o czemu nie:) dobra zupka nie jest zla, szczegolnie barszczyk po sobocie:)
Po sobocie najlepszy rosołek 🙂
1 lutego 2009 at 19:57 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Człowiek z natury jest leniwy i idzie na łatwizne 🙂 stąd te gotowce 🙂
29 stycznia 2009 at 20:31 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Spróbowałem…ma inny posmak…ale generalnie majonezowy 😉
27 stycznia 2009 at 18:56 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/Odchudzacie się?? 🙂 nie lubie jakichż takich dziwnych wynalazków ….
26 stycznia 2009 at 20:37 W odpowiedzi: nie umiem gotować :/[usunięto_link] wrote:
Ja robię sosy do frytek najczężciej 🙂 wszystkie bazują na majonezie i jogurcie naturalnym(lub smietanie) a to,co dodaję do niego to już zależy od tego,co mam pod ręką.Ostatnio dodałam szczypiorek np i koleżanka nie mogła wyjżć z podziwu,że taki drobiazg zupełnie zmienił charakter tego sosiku 😀
Też tak robie 🙂
Jakiego majo używasz…bo ja już kilku używałem ale dekoracyjny najlepszy jak na razie…fajnie komponował się z jogurtem 🙂 - AutorOdp.