• Autor
    Odp.
  • bajaderka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Nie mogę się obyć bez mikrofali 🙂 Nie używam jej zbyt często, ale bardzo się przydaje kiedy chcę przygotować jedzonko wczeżniej i tylko podgrzać przed podaniem. Ułatwia życie i oszczędza czas.

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Oj to też… Teraz to mi się strasznie marzy taka z opcją przypiekania na chrupko i gotowania na parze – to by był luksus :mrgreen:

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Teraz taki luksus jest w całkiem przystępnej cenie.Można sobie żmiało sprawić taką mikrofalę na prezent pod choinkę! 😉

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Serio? Nie wiedziałam, że mają tak przystępne ceny 🙂

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

Ja nie mogę się obyć bez zmywarki i pralki. Gdybym nie miała tych urządzeń spędziłabym pół życia w kuchni a drugie pół w łazience. Heh :)))

wernona
    Member
    • Pasjonat

Racja, juz nie mówiąć o podgrzewaniu mleka dla dziecka bez użytku mikrofali, a tak 10 sekund i wszystko cieplutkie 😀 A ceny rzeczywiżcie maja przystepne, AGD chyba nie jest takie drogi, chociaż to zależy od firmy..chyba…

belli10
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Oj ja ostatnio kupowałam kuchenkę,, bo wreszcie kuchnie sobie zrobiłam, tzn meble i podłogę…. teraz rozglądam się za okapem podszafkowym,,
    i powiem znalazlam szukając w necie stronkę tanio.pl gdzie można porównać ceny,,, a różnice są duże ,,,,, naprawdę fajna rzecz,

wernona
    Member
    • Pasjonat

Belli a jaką kupiłaż kuchenkę? Teraz dużo sie mówi o kuchenkach zintegrowanych tzw. kombajnach 3w1 (opiekacz, piekarnik, mikrofala…) ale to chyba jest mniejszych rozmiarów niz taka standardowa kuchenka…

belli10
    Member
    • Stały bywalec

A ja akurat kupiłam tradycyjnie,, gazowa z piekarnikiem elektrycznym,,
    a przyznam coż słyszałam,,,ale nie wiem za bardzo dokładnie ???
    jak coż więcej wie ktoż ,, bo może rodziców namówię na zmianę u nich kuchenki,,,,też poszukam,na stronce tanio.pl o której pisałam, ciekawe jak cenowo wygląda,,,jaka jest różnica do zwykłych,

littlegirl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Dla mnie najważniejszy jest ekspres do kawy – uwielbiam kawę i nie mogę obyć się bez porannej filiżanki 🙂 Ostatnio kupiłam sobie na magicznaplaneta.pl ekspres ciżnieniowy BOSCH TCA 4101 barino – bardzo fajny. Drugą rzeczą potrzebną mnie w kuchni jest piekarnik najlepiej elektryczny – żeby piekł ciasta jak należy 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Ten kombajn znalazłam tutaj [usunięto_link], cena może nie jest zbyt przystępna, ale jest to jednak sprzęt nowej generacji i raczej nie ma konkurencji, więc nie ma co się dziwić w sumie…

belli10
    Member
    • Stały bywalec

ano włażnie oglądałam też ten model na tej stronce , cenowo myżlę że jakby do kupy złożyć cenę każdego z osobna i to dobrej marki to i wcale nie mniej by wyszło,,, a może jak to zawsze niedługo będą tańsze, No teraz cena gra dużą rolę,,,,, i trza szukać gdzie taniej

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Dokładnie tak 😛 Ale faktycznie z czasem bardzo takie sprzęty tanieją, więc czasami warto poczekać 🙂 No chyba, że akurat trwa jakaż fajna promocją, więc te parę groszy więcej za np. 5 lat gwarancji na side by side’a raczej bym w ciemno dała 😀

estrella
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja również nie wyobrażam sobie kuchni bez czajnika, a ostatnio to nawet dostałam taki ze stali szlachetnej: [usunięto_link] – spóźniony prezent z okazji parapetówy. Może jednak dobrze, że Każka nie dotarła na czas, bo teraz doskonale dobrała czajniczek do wystroju kuchni:)

wernona
    Member
    • Pasjonat

No to brawo dla koleżanki, bo ma gust. Ja tez taki chce! 😀
    Co do tego piekarnika na tanio.pl to wcale nie jest tak tanio, ale poczekamy może po nowym roku coż spadnie. Chociaz jak mówią dobry sprzęt jest w dobrej cenie. 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AGD bez ktorego nie mozecie sie obyc"

Przewiń na górę