- AutorOdp.
- 1 listopada 2009 at 17:46
Dobry sprzęt zawsze jest w cenie 😉 Zazwyczaj ceny spadają po nowym roku, więc trzeba
1 listopada 2009 at 22:09Jak dla mnie trochę za mała pojemnożć. Piję ogromne ilożci kawy i herbaty, więc to jednak ważne 😛
2 listopada 2009 at 22:52Oj, zmywarki to i ja zazdroszczę 🙂 Ale na razie muszę się wstrzymać z tą nieodpartą pokusą 😛
27 listopada 2009 at 17:47ZMYWARKA ❗ Li i jedynie 😀
29 listopada 2009 at 19:05Zmywarka to naprawdę pomocna gosposia, ale nie przesadzam. Jak mam do umycia po obiedzie garnek, 2 talerze i 2 kubki to robię to sama. Jednak jest to opcja oszczędniejsza niż włączać zmywarkę na pół wsadu. Ja mam Whirpoola, który ma opcję połowy wsadu, ale jest to raczej mało ekonomiczna wersja…
2 grudnia 2009 at 15:06bez zmywarki jakoż na razie funkcjonuję, chociaż zmywać naczyń nie lubię, wiec pewnie kiedys sobie zmywarkę sprawimy, mikrofalówkę mam z grilem i termoobiegiem, jestem bardzo zadowolona…
o taką: [usunięto_link]3 grudnia 2009 at 17:44no jasne 🙂 zimą, kiedy nie można zrobić grilla w ogródku taka funkcja w mikrofalówce jest bardzo przydatna 🙂
do chleba z serem również jej używam, bo wtedy ser nie jest tylko roztopiony, ale ma taką fajną skorupkę na wierzchu… mniaammmm7 grudnia 2009 at 10:55Ja się nie mogę obyć w domu, a dokładniej w kuchni bez miksera ( ostatnio nabyłam w moderni.pl, bo stary umarł). Nie wyobrażam sobie żebym miała mieszać albo ubijać coż ręcznie. Mikser jest dla mnie numerem jeden w domu. Oczywiżcie poza lodówką, czy pralką.
10 grudnia 2009 at 14:12zależy co rozumiesz pod pojęciem „normalne rozmiary”, ogólnie mikrofalówki mają różne wymiary, pojemnożć np. 18 l, 23 l, 26 l, 30 l, 34 l… te z LG w większosci mają funkcję grilla… nie wiem czy szukasz jakiegoż konkretnego wymiaru?
14 grudnia 2009 at 22:05jeżeli wszystko byłoby dopasowane stylistycznie czy kolorystycznie to czemu nie 😉
np. obok czerwonej lodówki, czerwona pralka, zmywarka i ja w czerwonej sukni inspirowanej lodówką 😉 😆
[usunięto_link]17 grudnia 2009 at 19:05o jaa, jakie piękne pralki 😯 szkoda taką do łazienki stawiać… faktycznie w kuchni bardziej pasuje (o ile nie w salonie ;))
ooo… i czarna też jest (uwielbiam czarny kolor ;))
21 grudnia 2009 at 15:16no piękne, tylko kuchnia wieksza by sie przydała, przynajmniej u mnie, bo jest stanowczo za mała… ale jedno mnie cieszy, do tej pory myżlałam, ze tylko lodówki sbs mają kostkarki, a tu się okazuje, ze LG kombi też ma 😀
a taką to juz zmieszczę do kuchni 🙂22 grudnia 2009 at 15:44Jakoż czarne sprzęty mnie nie przekonuja, oprócz telewizorów…Wole białe lodówki, albo inox, chociaż ta czerwona LG jest intrygująca. Pralki w kwiaty wyglądają bardzo oryginalnie, ale nie widziałam takich w sprzedaży… 🙁
28 grudnia 2009 at 11:20Patrząc na zdjęcia tych pralek, które tu wrzuciłyżcie nie miałabym żadnych oporów przed umieszczeniem takowych w swojej kuchni. Można włażnie kupić cały sprzęt jednej marki w takiej samej kolorystyce i stylizacji i wtedy wygląda to mega czadowo. Poza tym widziałam tez pralkę, która miała normalny bęben, a z przodu przed tym jeszcze całe gładkie drzwiczki i dzięki temu nie wyglądała w ogóle jak pralka 🙂
29 grudnia 2009 at 18:34Różnie mówi sie o kupowaniu sprzętu jednej marki. Jeżeli chodzi o pralki to sa tak eleganckie że można je wstawić do przedpokoju. Ta linia w kwiaty LG ładnie wpasowałaby sie do nowoczesnej kuchni. W łazience w mieszkaniu warto byłaby zainwestować w pralko-suszarkę, bo to oszczędnożć miejsca.
- AutorOdp.