• Autor
    Odp.
  • AlaMaKota
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Coraz fajniejsze są wszystkie sprzęty AGD, producenci sie przeżcigają i zatrudniają najlepszych projektantów. I bardzo dobrze, to teraz mamy szansę mieć w domu prawdziwe designerskie dzieła sztuki 🙂

ania.wolska
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ania podaj linki do tych okapów to coż pokomentujemy

chętnie poznam Wasze opinie! 😀

To jest ten Box FBI 722 XS
    [usunięto_link]

A to Sirio FDS 954 OA
    [usunięto_link]

który Wam się bardziej podoba?

BOZENA
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

oo ten drugi model Sirio całkiem fajnie wygląda! 😆 szeroki jest? z chęcią bym go wcisnęła do mojej kuchni

AlaMaKota
    Member
    • Bywalec

A mi sie chyba bardziej ten pierwszy podoba, taki nowoczesny 🙂

ania.wolska
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

A mi sie chyba bardziej ten pierwszy podoba, taki nowoczesny

poważnie? wzorek ciekawy to trzeba przyznać a poza tym cena chyba zwykłego zjadacza chleba nie odstraszy. Jeżli chodzi o szerokożć to box ma jakież 70 centymetrów a ten sirio 60. To co brać?

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ten pierwszy jest ciekawy. Mniej mycia bo odpada ta długa rura . Moi rodzice mają ten drugi i strasznie się kurzy na ten rurze, a komu się chce wspinać na krzesło i czyżcić to ustrojstwo…jak przyjedżam to spada to na mnie… 🙄

AlaMaKota
    Member
    • Bywalec

Ale to tylko zalezy od Ciebie i od tego jaką masz kuchnię, bo ten pierwszy bardziej pasuje do takiego nowoczesnego wnętrza, a ten drugi do bardziej tradycyjnej kuchni 🙂 Oba są bardzo ładne 🙂

Zanetka26
    Member
    • Tematów: 0
    • Bywalec

Hej 😀 Bezapelacyjnie nr 1! A zlewozmywaki też mają równie fajne?

wernona
    Member
    • Pasjonat

A może widzieliżcie gdzież parawan z wikliny. Uwielbiam wiklinę, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego parawanu,a przydałby mi się.

ania.wolska
    Member
    • Stały bywalec

Dziękuje wszystkim za pomoc.

@Żanetka26 wrote:

Hej 😀 Bezapelacyjnie nr 1! A zlewozmywaki też mają równie fajne?

Przejrzyj sobie [usunięto_link]

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

No mnie też ten pierwszy bardziej się podoba 🙂 W drugim kusi to, że chyab jest bezpożrednio do wentylacji podłączany – czyli skuteczniejszy w moim mniemaniu.

wernona
    Member
    • Pasjonat

A co myslicie o montowaniu klimatyzatorów w mieszkaniach, moda czy praktyczne zastosowanie?

patunia28
    Member
    • Zasłużony

jak najbardziej praktyczne 🙂 gdyby nie to, że sporo kosztują, a poza tym u mnie nie ma możliwożci za bardzo zamontowania, to sama bym miała, bo teraz i chłodzą i grzeją i jeszcze powietrze z alergenów potrafią oczyżcić 😉

monika22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

patunia28 wiesz po głębszych przemyżleniach stwierdzam że zmywarka jest niezbędna w kuchni:):) na dzien dzisiejszy wiem że będe starała sie ulokowac zmywarkę w kuchni,ale co z tego wyjdzie to jeszcze zobaczymy.ale juz wiem ze jest zbędna przy wiekszej ilożci gożci.
    Pozdrawiam:)

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, zmywarka to fakt 😀 Zwłaszcza po imprezach 😉 Ale i w życiu codziennym potrafi chyba rozwiązać jeden z głównych problemów – kto zmywa 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " AGD bez ktorego nie mozecie sie obyc"

Przewiń na górę