- AutorOdp.
- 26 listopada 2008 at 21:18
nie uzywalam Garniera zoltego ale ale moze wyprobuje ;]
27 listopada 2008 at 10:50no jeżli lubisz cukierkowo-owocowe zapachy to na pewno z tego będziesz zadowolona 🙂
nie twierdzę, że jest jakiż rewelacyjny 😛 choć miewałam gorsze… dużo gorsze… ale skóra jest po nim przyjemna i pachnąca, więc be my guest 😉27 listopada 2008 at 11:57warto sprobowac 🙂 dzieki ;*
28 listopada 2008 at 20:23ależ nie ma za co Jess 🙂
30 listopada 2008 at 17:19Miałam masło kakaowe Ziaji ale jedyne co mi się pdoobało to zapach. Jak dla mnie za mało wydajne i ta konsystencja – to nie dla mnie niestety….
Ostatnio mi podpasowały te balsamy Sephory takie owocowe czy coż… Suuper, łądnie pachną i skóra jest po nich taka miękka 🙂
1 grudnia 2008 at 08:52Alex – coż więcej o tych sephorowych kremikach? 😀
1 grudnia 2008 at 12:22Też jestem ciekawa.. napisz wiecej o nich:)
1 grudnia 2008 at 12:57To są balsamy z tej serii:
[usunięto_link]
Ja mam taki różowy, słodki zapach (ananas i coż jeszcze). Jedyna wada to to, że strasznie są rzadkie.
Ale zapach dłuuugo się utrzymuje na ciele i skóra jest taka miękka, przynajmniej ja mam takie odczucie.
Mam balsam, żel pod prysznic i perfumetkę.
Żel pod prysznic też polecam 🙂 Wydajny.
Balsam kosztuje ok 25 zł a żel pod prysznic 17 zł.
Są do kompletu jeszcze mydełka, płyn do kąpieli i coż tam jeszcze ale nie pamiętam 🙂2 grudnia 2008 at 02:19chyba bede musiala je wyprobowac z ciekawosci ;]
2 grudnia 2008 at 19:20mhm… ciekawie brzmi 🙂
bosz… i znów kolejna rzecz na półce w łazience 😛9 grudnia 2008 at 23:13no też racja… też się bardzo przywiązuje…
choć i tak te wszystkie nowinki… wiadomo 😳11 grudnia 2008 at 14:26Od dłuższego czasu nie mogłam pozbyć się szorstkiej skórki na udach i częsci piszczelowj na nóżkach, i skusiłam się na Nivea Mleczko pielęgnacyjne do suchej skóry. Też czasem lubię poleżeć na solarium, więc i po opalaniu też Mleczko Nivei sprawdza się wyżmienicie.
Nie mam za bardzo czasu na chodzenie po sklepach i zamówiłam na jednym ze sklepów internetowych. Warto…..cena niższa niż w sklepie [usunięto_link]7 stycznia 2009 at 13:16polecam Wam balsamy z avonu bronze rozswietlacjacy. Jest boski, nawilza skore, na szczescie nie 'bronzuje’ tylko daje swietna poswiate złota 😀 dobry tez jest balsam z nivea wygladzajacy po ttygodniu skora jest jak dziecka taka delikatna i miła w dotyku 🙂
9 stycznia 2009 at 11:51Dobrych kosmetyków nigdy za wiele <-- zgadzam się na całej linii :)Ja tam uwielbiam[usunięto_link] 🙂 Przynajmniej teraz moja skóra zaczyna odżywać – bo dotąd była już pomarszczona, zwłaszcza latem, kiedy wychodziłam na dłużej na słońce. A teraz – nareszcie jest gładziutka :):):):):)
Pozdrawiam Forumowiczki 🙂
11 stycznia 2009 at 20:44Witam Forumowiczki:)
A ja polecam balsamy AA-wszystkie w zasadzie! Są przeznaczone dla skóry suchej i skłonnej do alergii co jest dla mnie ważne zwłaszcza zimą,gdy moja skóra cierpi-jest ciągle przesuszona i swędzi:(
Testowałam ich już trochę: oliwkowy z pistacjami, z masłem kakaowym i masłem shea, malinowy, sojowy i wszystkie sa godne polecenia!Plusem jest też ich cena-w sklepach zazwyczaj nie przekracza 12 zł a za tyle nie kupicie raczej balsamów Dove,Nivea czy Garniera! Ja osobiżcie wybieram ten spożród wszystkich innych!
- AutorOdp.