• Autor
    Odp.
  • Jessi663
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

nie uzywalam Garniera zoltego ale ale moze wyprobuje ;]

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no jeżli lubisz cukierkowo-owocowe zapachy to na pewno z tego będziesz zadowolona 🙂
    nie twierdzę, że jest jakiż rewelacyjny 😛 choć miewałam gorsze… dużo gorsze… ale skóra jest po nim przyjemna i pachnąca, więc be my guest 😉

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

warto sprobowac 🙂 dzieki ;*

patunia28
    Member
    • Zasłużony

ależ nie ma za co Jess 🙂

Alexandraa
    Member
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Miałam masło kakaowe Ziaji ale jedyne co mi się pdoobało to zapach. Jak dla mnie za mało wydajne i ta konsystencja – to nie dla mnie niestety….

Ostatnio mi podpasowały te balsamy Sephory takie owocowe czy coż… Suuper, łądnie pachną i skóra jest po nich taka miękka 🙂

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Alex – coż więcej o tych sephorowych kremikach? 😀

kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Też jestem ciekawa.. napisz wiecej o nich:)

Alexandraa
    Member
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

To są balsamy z tej serii:

[usunięto_link]

Ja mam taki różowy, słodki zapach (ananas i coż jeszcze). Jedyna wada to to, że strasznie są rzadkie.
    Ale zapach dłuuugo się utrzymuje na ciele i skóra jest taka miękka, przynajmniej ja mam takie odczucie.
    Mam balsam, żel pod prysznic i perfumetkę.
    Żel pod prysznic też polecam 🙂 Wydajny.
    Balsam kosztuje ok 25 zł a żel pod prysznic 17 zł.
    Są do kompletu jeszcze mydełka, płyn do kąpieli i coż tam jeszcze ale nie pamiętam 🙂

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

chyba bede musiala je wyprobowac z ciekawosci ;]

patunia28
    Member
    • Zasłużony

mhm… ciekawie brzmi 🙂
    bosz… i znów kolejna rzecz na półce w łazience 😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

no też racja… też się bardzo przywiązuje…
    choć i tak te wszystkie nowinki… wiadomo 😳

Julia123
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Od dłuższego czasu nie mogłam pozbyć się szorstkiej skórki na udach i częsci piszczelowj na nóżkach, i skusiłam się na Nivea Mleczko pielęgnacyjne do suchej skóry. Też czasem lubię poleżeć na solarium, więc i po opalaniu też Mleczko Nivei sprawdza się wyżmienicie.
    Nie mam za bardzo czasu na chodzenie po sklepach i zamówiłam na jednym ze sklepów internetowych. Warto…..cena niższa niż w sklepie [usunięto_link]

anielica01
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

polecam Wam balsamy z avonu bronze rozswietlacjacy. Jest boski, nawilza skore, na szczescie nie 'bronzuje’ tylko daje swietna poswiate złota 😀 dobry tez jest balsam z nivea wygladzajacy po ttygodniu skora jest jak dziecka taka delikatna i miła w dotyku 🙂

Magdallena
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Dobrych kosmetyków nigdy za wiele <-- zgadzam się na całej linii :)Ja tam uwielbiam[usunięto_link] 🙂 Przynajmniej teraz moja skóra zaczyna odżywać – bo dotąd była już pomarszczona, zwłaszcza latem, kiedy wychodziłam na dłużej na słońce. A teraz – nareszcie jest gładziutka :):):):):)

Pozdrawiam Forumowiczki 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Witam Forumowiczki:)

A ja polecam balsamy AA-wszystkie w zasadzie! Są przeznaczone dla skóry suchej i skłonnej do alergii co jest dla mnie ważne zwłaszcza zimą,gdy moja skóra cierpi-jest ciągle przesuszona i swędzi:(
    Testowałam ich już trochę: oliwkowy z pistacjami, z masłem kakaowym i masłem shea, malinowy, sojowy i wszystkie sa godne polecenia!

Plusem jest też ich cena-w sklepach zazwyczaj nie przekracza 12 zł a za tyle nie kupicie raczej balsamów Dove,Nivea czy Garniera! Ja osobiżcie wybieram ten spożród wszystkich innych!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę