- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2009 at 19:09
Ja z tej serii uzywam nanobase i tez musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona i juz dawno przerzucilam sie z vichy, szkoda na to kasy, skoro za polowe ceny mozesz kupic bardzo dobry balsam
4 maja 2009 at 04:48wiesz, wlasnie mnie to strasznie denerwuje, ze laski czasem kupuja kremy z vichy, bo to jest trendy, a tak naprawde nie widza roznicy w efektach stosowania. ja sie tez z podexine na keranorm przerzucilam, bo wydajniejszy i efekt miekkich stop pozostawal na dluzej
4 maja 2009 at 13:20no dokładnie, ale tak to już jest, że teraz dużym wyznacznikiem jest metka. Ja tez jak szłam do apteki, proszę o La Roche i mi pani mówi, że ma coż takiego tylko taniej, No i pomyżlałam, że nie zaszkodzi spróbować. No i zostałam Z Nanobase. Jak się skończy polecę po następną tubkę:)
4 maja 2009 at 20:57A ile za to płacicie?!
5 maja 2009 at 14:32Ja używam masła kakaowego z ziaji…. i oliwki na nawilżanie.
9 maja 2009 at 00:47Ostatnio placilam cos ponad 30 zl
9 maja 2009 at 18:10ja jak kupowałam Nanobase w aptece to zapłaciłam coż własnie ponad 30zł. W aptekach internetowych masz tak za mniej więcej 28-9zł, więc ceny mniej wiecej te same.
12 maja 2009 at 01:52Ja chyba jednak wole tak do apteki podejsc, sie pani jeszcze spytac, co sadzi, zawszemi cos doradzi, a przy okazji jakies probki mozna dostac 🙂
16 maja 2009 at 18:10no ja włażnie tak zrobiłam, dostałam próbki różnych kosmetyków nawilżających, więc za bardzo się nie sugerowałam. No i ten Nanobase wygrał, najlepiej nawilżał i efekty były najszybciej widoczne.
17 maja 2009 at 18:06Wlasnie mi sie skonczyl moj wychwalany balsam waniliowy z marksa&spencera. Nie mam czasu isc na shoping, a cala skora swedzi jak diabli…
17 maja 2009 at 18:09[usunięto_link] wrote:
no ja włażnie tak zrobiłam, dostałam próbki różnych kosmetyków nawilżających, więc za bardzo się nie sugerowałam. No i ten Nanobase wygrał, najlepiej nawilżał i efekty były najszybciej widoczne.
Ale nanobase chyba do stop co? kiedys go mialam, fajnie sie wchlania, bo dosc szybko. Ale jakbym miala go rozsmarowac gdzies poza stopami to no way. Za gesty.
19 maja 2009 at 08:45[usunięto_link]
ja uzywałam tego,nawilza skóre i jeszcze nadaje jej lekką opalenizne.21 maja 2009 at 15:18[usunięto_link] wrote:
Ale nanobase chyba do stop co? kiedys go mialam, fajnie sie wchlania, bo dosc szybko. Ale jakbym miala go rozsmarowac gdzies poza stopami to no way. Za gesty.
Hmm…nie wiem, moze ja uzywam czegos innego, ale jak dla mnie nanobase to do twarzy… 😆 a do stopek jest super keranorm, sprobuj sobie, w aptece mozesz go dostac, poradzil sobie z moimi suchymi pietkami 🙂
29 maja 2009 at 12:15Garnier testuje na zwierzętach swoje kosmetyki.
Ja używam różnych, naturalnych, teraz np -> [usunięto_link]
Jest wydajny i przyjemnie pachnie 🙂
31 maja 2009 at 11:55[usunięto_link] wrote:
Wlasnie mi sie skonczyl moj wychwalany balsam waniliowy z marksa&spencera. Nie mam czasu isc na shoping, a cala skora swedzi jak diabli…
Chyba niestety bedziesz sie musiala przemoc i wybrac na ten shopping, bo bedzie tylko gorzej, ajak sucha sora swedzi, to potrzebujesz cos mega mocnego, zakup sobie cos z duza zawartoscia parafiny, pomoze od razu 🙂 jakbys sie wybrala na kapiel parafinowa u kosmetyczki 🙂
- AutorOdp.