- AutorOdp.
- 16 marca 2008 at 12:13
gdybyż chociaż jeden raz miała możliwożć użycia kolagenu to nie pisałabyż, że to kolejna reklama. Jestem rok po operacji tarczycy i trzy miesiące stosuję 1 buteleczkę kolagenu. Blizny pooperacyjnej prawie nie widać !!!! Skóra na twarzy i dekoltcie jest wygładzona i co najważniejsze widzą to moje koleżanki. pozdrawiam
18 marca 2008 at 19:14😆 jasne.
twierdze ze osoba ktora ma za soba pare postow i reklamuje jakis kosmetyk slowami „wspomagają walkę z procesem starzenia się skóry dzięki zawartemu w składzie niespotykanego w standardowych kosmetykach nasyceniu substancjami aktywnymi” brzmi jak ulotka i zdania nie zmienie18 marca 2008 at 20:03tez uwielbiam to maselko. w ogole waniliowe i czekoladowe tez:))) aaa ostatnio widzialam bursztynowe. ale nie kupilam, bo mam jeszcze zapas smarowaczy.
18 marca 2008 at 20:33ja zawsze mam zapas, a i tak jakiż dokupię:)
18 marca 2008 at 20:51Uwielbiam masła;p. Miałam kakaowe, teraz jeszcze mam trochę waniliowego. A oprócz tego niedawno kupiłam z dax cosmetics- jabłkowo – gruszkowe, w sumie nie jest złe, ale ziaja jest najlepsza;p.
Co do garniera czerwonego, to stoi w łazience, smaruję się nim 2 razy w tygodniu wieczorem, jakoż zapach mnie nie przekonuje. Kocham balsamy do ciała i olejki:D
19 marca 2008 at 13:44@Onione wrote:
Ostatnio najlepiej służy mi masło oliwkowe do ciała (ziaja). A czerwonego Garniera weg do kosza. 8)
Czemu do kosza? Ja włażnie stosuję i jest super, tak samo jak biały…
I dobry jest też balsam SSS z Avinu ten „Zimowa miękkożć”.19 marca 2008 at 18:20Może tak po prostu skóra Twoja tak reaguje… Bo u mnie się wchłania idealnie i wcale się nie klei. Ja tam jestem zadowolona.
20 marca 2008 at 10:11maslo Ziai – za zapach, a Cztery Pory Roku – za dzialanie.
30 marca 2008 at 13:12Ja ostatnio dostałam od szwagierki balsam do ciała z Sephory – zielony.
Bardzo fajny, szybko się wchłania, „nie lepię się”. 😛1 kwietnia 2008 at 10:54ja sobie w związku z wiosną kupiłam balsam brązujący dove summer glow miałam go w tamtym roku i dla mnie jest najlepszy i jeszczeprzy zakupie dostałam krem do twarzy gratis
😀1 kwietnia 2008 at 19:14a ja kupilam maslo do ciala joanny-wersje kawowa. prawie tak samo fajne jak zaja. maslana konsystencja, zapach…hmmm…jogurtu kawowego dosc dlugo utrzymujacy sie na skorze. w porzadku.
1 kwietnia 2008 at 20:43Też kupiłam 2 balsamy, bo weszłam na allegro i z nudów zaczęłam klikać na kosmetyki, a przy tym trochę się tego wszystkiego nazbierało. 😛
A balsamy to wzięłam tym razem owocowe: truskawka i mandarynka. Bo wszystkiego trzeba spróbować. 😀1 kwietnia 2008 at 23:02Ja używam:
– Nivea (granatowa)
– Nivea Sensitive Balance
-Masło kakaowe
-Dove z jedwabiem
-L’oreal Nutri Soft jest fantastyczny do skóry suchej
– Beauty Milky Bielendy – całkiem niezłaZimą masło kakaowe, L’oreal Nutri Soft,
a latem Dove z jedwabiem bo ma żliczne złote drobinki, które w słońcu delikatnie się mienia 😀 a reszta balsamików to na zmiane raz taki raz taki, zależy od nastroju 🙂8 kwietnia 2008 at 09:58dove summer glow jest bardzo fajny, niezawodny nivea niebieski, a ostatnio garnier czerwony formuła kanadyjska czy jakoż tak 😆 też bardzo fajny
8 kwietnia 2008 at 14:20Mi szczerze mówiąc balsamy Garnier nie podchodzą, lubię kosmetyki z tej serii, ale balsamy odpadają. Z garniera miałam spray brązujący i był całkiem fajny 😀
- AutorOdp.