- AutorOdp.
- 4 czerwca 2009 at 06:52
Niestety, mieszkam w K-wie i nie predko sie wybiore do W-wy. Ale dzieki. Pozostane przy swoich suplementach, bo widze efekty 😉
7 czerwca 2009 at 19:47ja nigdy nie próbowałam…
ostatnio codziennie jadę na plusssz upie, do końca czerwca muszę sporo zrobić, żeby z czystym sumieniem móc pojechac na wakacje, więc działam po nocach9 czerwca 2009 at 22:32[usunięto_link] wrote:
ja polecam jeszcze tran i colostrum.
Co to jest? 🙄
11 czerwca 2009 at 15:29Tran jest naturalnym tłuszczem z wątroby dorsza lub innych gatunków ryb- bogatym w skladniki dzialajace korzystnie na uklad immunologiczny. Colostrum dziala podobnie- to mleko krowie, wytworzone po porodzie, zawiera wiec wszelkie niezbedne skladniki i mineraly do prawidlowego rozwoju organizmu, ktory wlasnie przyszedl na swiat. zawiera m.in. immunoglobuliny. Jedno i drugie dostajesz w aptece w formie tabletek, ktore przyjmujesz codziennie. Colostrum nosi nazwe Lux Vitale. Tran mozesz dostac pod roznymi nazwami i w roznych opakowaniach.
12 czerwca 2009 at 10:14Wiem co to tran. Pamiętam ten koszmar z dzieciństwa 😉
Raczej interesowało mnie to drugie. Ale czy takie mleko, wytworzone zaraz po porodzie nie ma dobrych włażciwożci tylko dla niemowląt?12 czerwca 2009 at 10:25jak najbardziej to brak witamin,mam to samo tylko o witaminach zapominam jakos,magnez,żelazo,bierz i zobaczysz poprawe
12 czerwca 2009 at 15:57Też bym stawiał na witaminki…ewentualnie stres albo nieregularny tryb życia
12 czerwca 2009 at 17:32[usunięto_link] wrote:
Wiem co to tran. Pamiętam ten koszmar z dzieciństwa 😉
Raczej interesowało mnie to drugie. Ale czy takie mleko, wytworzone zaraz po porodzie nie ma dobrych włażciwożci tylko dla niemowląt?Dla mnie liczy sie to, ze dziala:). Od kiedy zazywam, naprawde nie choruje. Wiec nie zaglebiam sie w temat: ma dzialac 🙂 Ja jestem bardzo zadowolona. 😀
15 czerwca 2009 at 12:29Ale ja jestem ciekawska i zawsze się zagłębiam, ja muszę wiedzieć wszystko 😉 poszperałam w necie o tym preparacie i ludzie chwalą, można się nim zainteresować.
15 czerwca 2009 at 16:04No 😀 , przede wszystkim ja chwale 😆
17 czerwca 2009 at 01:44I niby powinnam Co zaufać? No nie wiem, nie wiem 😉
17 czerwca 2009 at 10:53No to chyba sie obraze 🙄
17 czerwca 2009 at 19:00Słuchaj, nie obrażaj się, bo nie ma powodu, ja po prostu tak mam, ze bezgranicznie ufam tylko najbliższym (też nie wszystkim i nie wiem, czy tak bezgranicznie 😉 ) Wracając do tego suplementu, można go kupić w aptece? I bez problemu mogą go zażywać wszyscy? Czy sa jakież przeciwwskazania?
18 czerwca 2009 at 09:51Dobra, nie gniewam sie.
. 18 czerwca 2009 at 17:55Ale ja pytałam o ten suplement na bazie siary? ten colostrum, czy jakos tak.
- AutorOdp.