• Autor
    Odp.
  • hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

pewnei należy ci się odrobina spokoju i snu 🙂 po takim zwiększonym długotwałym stresie i wysiłku trzeba odpocząć i naładować akumulatorki nie można ciągle jechać tylko na plussszach itp. sen jest bardzo ważny

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

dzisiaj była taka piekna pogoda w toruniu….super…spacerek nad Wisłą i akumulatorki naładowane;) wszystkie plusssze i inne wspomagacze sesyjne schowałam do apteczki…przydadzą się w sesji letniej:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

przydałoby mi się coż z witaminami… piję hektolitry kawy, nie odżywiam się zbyt dobrze, mam dużo zajęć, mało żpię… czas coż z tym zrobić i znów zacząć normalnie funkcjonować… znacie coż?

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

ananeczka ma dobra radę może sama też się troszkę rozruszam wiosna idzie warto zabrać się za siebie w końcu już po sesji suplementy odstawione teraz czas korzystac z pięknej pogody

Dorota123
    Participant
    • Maniak

włażnie mniejszej ilożci kawy sobie nie wyobrażam, no chyba, że znajdę coż w to miejsce 😉

julunga
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dorota123 zamiast kawy polecam yerba mate. Ja po kawie zwykle jestem osłabiona i senna. To żwiństwo wypłukuje z nas mikroelementy i odwadnia. Yerba zaż dodaje siły i uzupełnia witaminy z grupy B i czężć mikroelementów. Samo zdrowie i energia.

Wszystkim osłabionym i przemęczonym sugeruję badania morfologia plus mikroelementy

Też kiedyż borykałam się z permanentnym zmęczeniem. Stan swój poprawiłam odstawiając tabletki antykoncepcyjne, bo one również powodują niedobory witaminy B. Pogadajcie z ginem i lekarzem pierwszego kontaktu.
    Energii życzę.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

z tymi tabletkami to może i racja, nie pamiętam czy byłam tak zmęczona, kiedy ich nie brałam 🙄

dziż kupiłam sobie tego plusssza, o którym pisała ananeczka, zobaczymy co to za cudo 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a co on ma w składzie? bo jeżli chociaż cień melisy to zasnę na bank, a nie o to mi chodzi…

na razie uspokajam się plussszem z magnezem, a na energię pije ten z guaraną, o których pisała tu wczeżniej ananeczka i bardzo sobie chwalę, tylko jestem ciekawa czy moge to pić tak codziennie czy są jakies limity?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

znów się potwierdziła moja teoria 😉 magnez i witaminy dobre na wszystko 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

moja matura mi się przypomniała 😉 ehh… kiedy to było, ale stres rzeczywiżcie straszny, ale niepotrzebny 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

widziałam dziż kilku takich bladych i zestresowanych na ulicy 😆

Aneta123
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja uważam, że poprostu brak Ci magnezu… Ja też taka byłam, ciągle nie wyspana, nic mi sie nie chciało i ogólnie moje samopoczucie było beznadziejne… ale kiedy zbliżała mi się sesja, wtedy kupiłam sobie magnez (ok. 7 zł) i brałam po 1- 2 tabl. dziennie i teraz czuję się żwietnie… To nie wiarygodne jak magnez może zmienić człowieka;) Polecam!!:D

Dorota123
    Participant
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

To nie wiarygodne jak magnez może zmienić człowieka;) Polecam!!:D

też sie cudów nie spodziewałam, ale jestem bardzo mile zaskoczona 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

nie wydzieraj się na męża, bo Cię zostawi 😛

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Magnez jest dobry, ja polecam jeszcze tran i colostrum. To preparaty posiadajace wszelkie niezbedne witaminy i mineraly do wzmocnienia organizmu- moga pomoc przy przemeczeniu. Ktos pisal o yerba matte. Tez zdecydowanie moge polecic 😉 Zycze mnostwa energii!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciągłe zmęczenie,brak energii,ospałożć…jak to,,wyleczyć”?"

Przewiń na górę