• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 753
    • Zas艂u偶ony

Ja znalaz艂em sklep xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Chocia偶 kupowa艂em na allegro, bo nie potrzebne by艂y mi kolorki (tylko czarny w sklepie wy偶ej:P), i przy okazji troch臋 kart臋 payback dokarmi艂em 馃槢

edit
    jakubek

patunia28
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 986
    • Zas艂u偶ony

Jako偶膰 bardzo dobra 馃檪 Cena te偶 spoko, bo za n贸偶 zap艂aci艂am co偶 ko艂o 40 z艂 馃檪
    Wracaj膮c jeszcze do pomys艂贸w na prezent, zawsze mo偶na co偶 takiego:
    [usuni臋to_link]
    Planuj臋 znajomej – maniaczce miodku – sprezentowa膰, co my偶licie? 馃檪 Chc臋 teraz skorzysta膰 z kilku partnerskich promocji w tym sklepie, o dziwo z okazji walentynek, ale zawsze 2 pieczenie na jednym ogniu 馃槈 Wiem, jestem niepoprawnie pragmatyczna xD

imported_Malgosiaa
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link]

Taki stojak na wino wygl膮da fajnie 馃榾

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

hehe jakie pomys艂owe! Przyznam, 偶e d艂ugo my偶la艂am o co tu chodzi z tym 艂a艅cuchem heh 馃槅
    To ja mam co偶 r贸wnie偶 do alkoholi:

ZuzkaZ
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 91
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ostatnio kupi艂am komplet no偶y – troch臋 innych ni偶 zwyk艂e, bo ceramicznych 馃檪
    [usuni臋to_link]

czad! Co to za firma??

saw
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Tylko nie kwiatek!! Wyobra藕cie sobie, ze ka偶dy, kto przychodzi do Waszego nowego mieszkania, przynosi kwiatek…Ja wkr贸tce te偶 urz膮dzam parapet贸wk臋 i boj臋 si臋, ze tak b臋dzie..
    Lepiej sprawic na odwiedziny jaki偶 praktyczny, ozdobny prezent. Poduszka ozdobna na kanap臋- najlepiej kolorowa, bo to teraz w modzie i 艂atwiej jest trafi膰 w kolor, kt贸ry b臋dzie pasowa艂 do pokoju. Ja bym si臋 z takiej ucieszy艂a. Mam jedn膮 na oku w nostalgiadesign pl i my偶l臋, jak komu偶 ze znajomych podpowiedzie膰, aby mi j膮 podarowali;) (w kolorowe paseczki oraz wz贸r ludowy-czerwone kwiatki na czarnym tle)

Wloczykij
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Najlepiej wypyta膰 delikatnie 偶wie偶o upieczonych w艂a偶cicieli, czego potrzebuj膮 i co im sie podoba. Kilka upchni臋tych niechcianych prezent贸w g艂臋boko w szafach albo sprzedanych w internecie to tylko k艂opot.

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Oczywi偶cie, 偶e tak 馃檪 Jak si臋 ich za dobrze nie zna to trzeba kupi膰 co偶 uniwersalnego 馃檪 Ale fakt, kwiaty czy obrazy to mo偶e nie jest najlepszy pomys艂.

Yolka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Te偶 nie jestem za kwiatami 馃榾 Teraz jest du偶o fajnych rzeczy, kt贸re przydadz膮 si臋 w mieszkaniu, np. jaki偶 podgrzewacz czy zaparzacz do herbaty, kawy.

bobbybudowniczy
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

My偶l臋, 偶e zawsze fajna jest ramka do zdj臋cia. Taki prezent mikro ale zawsze mi艂y, praktyczny i przydatny. A na marginesie: m贸j kumpel kupuje zawsze obraz 呕yda-liczykrupy 馃檪 Ale to nie ka偶demu musi podej偶膰 馃槈

myosotis
    Member
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Je偶eli idziemy do faceta to z do偶wiadczenia wiem, 偶e najwi臋ksz膮 rado偶膰 sprawa im… alkohol 馃檪 Uniwersalny i ponadczasowy prezent 馃槈 A tak serio to skoro jeste偶my zaproszeni na taki imprez to musimy dobrze zna膰 si臋 z zapraszaj膮cym wi臋c wiemy co i jak 馃檪

Grown-Sun
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

martynazu, chyba nie mia艂a偶 znajomych wprowadzaj膮cych si臋 do nowego mieszkania… nieustannie o tym gadaj膮, „to musz臋 jeszcze kupi膰 i to i to i to…”, wcale nie musisz grzeba膰, wystarczy pos艂ucha膰 uwa偶nie, a mo偶e si臋 okaza膰, 偶e mikser lub odkurzacz si臋 przydadz膮. Je偶li jednak nic nie us艂yszysz, to faktycznie alkohol dla faceta, dla kobiety ciekaw膮 dekoracj臋(cho膰 gusta to bardzo grz膮ski temat) 馃檪

loulou
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Sorry ale mikser za 100 zlotych to bubel. Niestety im taniej tym gorzej. To lepiej daj jej to 100 z艂otych w prezencie.

Senssii
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mysl臋 偶e z kwiatk贸w storczyk mo偶na kupi膰 spokojnie.. 馃檪 艂atwy w utrzymaniu..
    Ewentualnie r臋cznik lub jakie偶 gad偶ety do kuchni b膮d藕 艂azienki.. bo z obrazem bym si臋 nie porywa艂a.. mo偶na si臋 min膮膰 z gustami.. 馃槢

nadia83
    Member
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Razem ze znajomymi posk艂adali偶my si臋 na jeden, wsp贸lny prezent – by艂a to frytkownica :).

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " co kupic na prezent do nowego domu?"

Przewi艅 na g贸r臋