• Autor
    Odp.
  • 4mala_s
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Ja proponuje Przepiękny zestaw deserowy wykonany ręcznie – jestem z niego dumna ( dostałam na żlub ) a sama na pewno bym sobie na coż takiego sknerzyła.
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    Można dobrać oczywiżcie w innej kolorystyce ja teżciowej na święta sprezentowałam
    [usunięto_link]
    Jak kupowałam tesciówce to kupiłam jeszcze dekor w takim kolorze I gratis kule kąpielowe dostałam. Oczywiżcie zostawiłam je dla siebie Laughing
    Możesz też wazon lub paterę na owoce.

anitka_d_b
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ale ceny które są za te komplety są nieziemskie:) ale przyznam żlicznie wyglądają 🙂 a co myżlcie na temat pożcieli które ja podałam 🙂 bo ciekawi mnie to :)a może ktoż podobną ma 🙂

roztargniona
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Ja preferuję takie drewniane firgurki np. [usunięto_link]
    Ale to raczej musi być klimatyczne mieszkanie.

4mala_s
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ale ceny które są za te komplety są nieziemskie:) ale przyznam żlicznie wyglądają 🙂 a co myżlcie na temat pożcieli które ja podałam 🙂 bo ciekawi mnie to :)a może ktoż podobną ma 🙂

Teraz mają promocje a poza tym zawsze warto się targować. Ja wytargowałam cenę 160zł za komplet.

Poscielowo.pl
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

U nas możesz znaleźć ciekawą pożciel i nie tylko 😀 Wydaje mi się, że na dobry początek warto zainwestować w tego typu rozwiązanie. W końcu jak sobie pożcielisz tak się wyżpisz;)

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Ja bym kupiła coż zabawnego, ale i takiego co by mogło się przydać w domu np. takie kieliszki [usunięto_link] Przyznajcie, ze fajne, takie kolorowe, optymistyczne. Do tego zawsze można dokupić jakiż dobry alkohol i prezent jak znalazł.

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

zeby kupic komus prezent do domu to powinno znac sie chociaz plus minus klimat w jakim jest. jedni lubia starocie a inni modern. a odnosnie kupowania kwiatow to tez nie jest lekko. kiedys kupilam kolezance z ap kwiat. okazalo sie ze maja malego kota ktory upodobal sobie wszytsko co zielone:) przez jakis czas zadnych roslin nie mieli

AlaMaKota
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

a może zapytać wprost?
    Jak mnie pytali co chcę, to mówiłam-że białe, kremowe, proste żwiece,
    tealighty w dowolnej ilożci, wino czerwone wytrawne dobre itd.
    Wolałam tak, niż niespodzianki w stylu kryształowy wazon
    czy porcelana w grzybki 😉

Kaska123
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 23
    • Bywalec

A może ekskluzywna pożciel byłaby trafionym prezentem ? Ludzie nie zawsze myżlą o swoim konforcie przy okazji codziennych czynnożć a to duży błąd… zobacz oferte [usunięto_link] , może Ci sie spodoba 🙂

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Bardzo ładna ta pożciel.Satyna jest bardzo przyjemna w dotyku.Cena jest niska i można jeszcze coż dokupić.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Przyznam, że ja bym nie chciała dostać pożcieli ani ręczników, lubię takie rzeczy kupować sama, tak, żeby pasowały do sypialni/łazienki i do mnie 🙂 No chyba, że bardzo dobrze znamy gust osoby obdarowywanej:)
    Ja wolę kupić jakież fajne gadżety do kuchni 🙂 ostatnio kupowałam schładzacz do piwa, foremki na ciastka, czy wirówkę do sałaty:

nass
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja bym kupiła lampę do postawienia na podłodze lub kinkiet, albo kinkiety – oczywiżcie ciekawe, oryginalnie wyglądające i pasujące do ich wnętrza. Po za tym w Ikei widziałam jeszcze bardzo dużo dodatków do gabinetu, czy po prostu zwykłego pokoju, jak tablica magnetyczna w kształcie koła, w kolorze czarnym.

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

Też fajne pomysły ale to trzeba trafić w gust. Miałam kiedyż tak, że dostałam obraz na żcianę, ale kompletnie nie w moim gużcie, głupio było przyjmować tych gożci, kiedy obraz od nich leżał głęboko w szafie.

Fenris
    Member
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ten czarny czaderski 🙂 Mogę mieć taki w domu 😈

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

A ile zapłaciłaż za noże??wiem, że te ceramiczne są bardzo drogie. Te wyglądają bardzo fajnie a jak z jakożcią?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co kupic na prezent do nowego domu?"

Przewiń na górę