• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

parvati spokojnie dziewczyno , synaps nie da sie uszkodzic od sluchania muzyki 😆

nie krytykuje tylko naprowadzam cie na prosta bo takie osoby jak ty sie leczy , a tym sie zajmuje 😉

wiesz co…moze zajmij sie wlasnym zdrowiem. jesli naprowadzanie na prosta to twoim, zdaniem rzucanie bluzgami…no coz…zalosne.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

rzucanie bluzgami? gdzie jak co? prosze cie nie wymyslaj , rzadko bluzganie mi sie zdarza i jesli juz to tylko we wlasciwym czasie i miejscu do wlasciwej osoby.

parvati
    Member
    • Guru

nooo…rozumiem, ze pewnych srodowiskach gowna i wykropkowane c**** to nie sa bluzgi…

ciesze sie, ze w takim nie musialam dorastac.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

nie nazwalam cie ch*** ani gownem ale jak uwazasz ze tak czyli tak myslisz -spoczko.

wont od mojego wychowania bo jak na razie to kazdy zauwaza ze ty jestes baaardzo zle wychowana !

parvati
    Member
    • Guru

„wont”?

buahahahaha

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

parvati była wychowywana bezstresowo 😕 Efekty tego wychowania widać. Szkoda że trafiła akurat na to forum, ale może to nas czegoż nauczy – nigdy nie być taką pindą jaką jest znienawidzona przez większożć lafirynda parvati

Ignis
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Parvati gdyby była osobą taką jaką opisuje ,nie byłaby tu z nami na forum i nie czytałaby tych naszych wypowiedzi ,bo by jej honor na to nie pozwolił .Kobieta z taką klasą z takim bogactwem, wżród normalnych,przeciętnych kobiet?To nie w stylu kobiet które się wysoko noszą .
    Mnie się wydaje ,że ze względu na charakter nikt jej nie lubi .Nie ma znajomych ,przyjaciół ,nie ma być może nikogo .Być może jest przeciętną dziewczyną.W swoim żrodowisku nie może tego pokazać ale tu , gdzie nikt jej nie zna nie widzi ,może mam wmawiać ,że jest piękna ,mądra i bogata ,aby się dowartożciować.Może jej sposób atakowania jest spowodowany tym ,że ktoż ją bardzo skrzywdził ,może człowiek ,może natura?Może nienawidzi tych pięknych i bogatych i dlatego tak z nienawiżci atakuje.Może parvati potrzebuje naszego ciepła ?My ją odpychamy a ona dalej z nami jest.Już sama nie wiem co o tym wszystkim myżleć.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Szkoda że trafiła akurat na to forum, ale może to nas czegoż nauczy – nigdy nie być taką pindą jaką jest znienawidzona przez większożć lafirynda parvati

No to pojechałaż.
    Znienawidzona? Potrafisz znienawidzić kogoż przez internet? Przecież to nie jest prawdziwe życie. Nie zabiła Ci rodziców czy dziecka, nie odbiła męża. Więc skąd ta nienawiżć?
    Zdystansuj się trochę, po co się tak denerwować?

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

parvati była wychowywana bezstresowo 😕 Efekty tego wychowania widać. Szkoda że trafiła akurat na to forum, ale może to nas czegoż nauczy – nigdy nie być taką pindą jaką jest znienawidzona przez większożć lafirynda parvati

Ooo, mocne slowa. Ja jej nie nienawidze..owszem jest momentami zbyt chamska ale olewam to. Powiem nawet,ze Ciesze sie,ze Parvati jest na forum bo przynajmniej cos sie dzieje,zreszta nie wszystkie jej posty sa obrazliwe. Mysle,ze nie trzeba jej prowokowac to i pewnie da sie z nia podyskutowac…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] 🙂:? Efekty tego wychowania widać. Szkoda że trafiła akurat na to forum, ale może to nas czegoż nauczy – nigdy nie być taką pindą jaką jest znienawidzona przez większożć lafirynda parvati

Ooo, mocne slowa. Ja jej nie nienawidze..owszem jest momentami zbyt chamska ale olewam to. Powiem nawet,ze Ciesze sie,ze Parvati jest na forum bo przynajmniej cos sie dzieje,zreszta nie wszystkie jej posty sa obrazliwe. Mysle,ze nie trzeba jej prowokowac to i pewnie da sie z nia podyskutowac… A czy ona może prowokawać mnie? To nie dziecko, żeby się z nią cackać i przymykać oczy na chamstwo. Nie mogę nienawidzić kogoż z forum, bo raz to nie jest dla mnie ważne, dwa nie znam tej osoby:)

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Parvati gdyby była osobą taką jaką opisuje ,nie byłaby tu z nami na forum i nie czytałaby tych naszych wypowiedzi ,bo by jej honor na to nie pozwolił .Kobieta z taką klasą z takim bogactwem, wżród normalnych,przeciętnych kobiet?To nie w stylu kobiet które się wysoko noszą .
    Mnie się wydaje ,że ze względu na charakter nikt jej nie lubi .Nie ma znajomych ,przyjaciół ,nie ma być może nikogo .Być może jest przeciętną dziewczyną.W swoim żrodowisku nie może tego pokazać ale tu , gdzie nikt jej nie zna nie widzi ,może mam wmawiać ,że jest piękna ,mądra i bogata ,aby się dowartożciować.Może jej sposób atakowania jest spowodowany tym ,że ktoż ją bardzo skrzywdził ,może człowiek ,może natura?Może nienawidzi tych pięknych i bogatych i dlatego tak z nienawiżci atakuje.Może parvati potrzebuje naszego ciepła ?My ją odpychamy a ona dalej z nami jest.Już sama nie wiem co o tym wszystkim myżleć.

a moze daruj sobie rozwazania na temat, o ktorym nie masz pojecia?

bo to lekko niezdrowe.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

bezstresowo, ale w milosci do ksiazek…dlatego razi ja twoje szaletowe slownictwo.

Ignis
    Member
    • Stały bywalec

parvati

Nie chciałam Cię urazić ,chciałam dobrze.Różnie to w życiu bywa .Miałam taki przypadek z kuzynką,po wypadku samochodowym została oszpecona jej twarz.Po tej tragedii stała się zupełnie inną osobą ,miała żal o wszystko i do wszystkich ,nikt nie próbował zrozumieć jej zachowania,straciła przyjaciół,znajomych ,nie pozostał jej nikt po za mną.Ile razy ja miałam dożć jej zachowania, tych ciągłych ataków w moją stronę .[/b]

parvati
    Member
    • Guru

eee…a co ma do tego brzydka twarz twojej kuzynki?
    moze chcesz mi tez opowiedziec o ciezkim porodzie twojej prababki?

bez kitu…co wy tu wypisujecie:)))))))

Ignis
    Member
    • Stały bywalec

parvati nie rozumiesz mnie co chciałam przekazać .Trudno 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cudownych rodzicow mam…"

Przewiń na górę