- AutorOdp.
- 7 marca 2014 at 13:10
A, że do torebek trzeba butów… 😉
17 marca 2014 at 15:01No tak.. Do każdej torebki musimy przecież dopasować również buty,wiec to dodatkowa przyjemnożć;) ja tez bardzo je lubię,a akurat damskim obuwiem zajmuje się na co dzień,wiec możemy pomóc i doradzić w tej kwestii:)
27 marca 2014 at 11:59Jeżli chodzi o sklep internetowy z torebkami to ja polecam torbaba.pl
Zamówiłam u nich naprawdę fajny kuferek
Mają wszystkie torebki do 100 zł.
jupi9 maja 2014 at 12:45A jak jest z ich jakoscią? Bo często słyszy się o torebkach które są tanie,natomiast jakożć też nie imponuje niczym specjalnym,wiec czekam na szczegóły. Może ktoż już tam kupował i napisze swoją opinie?
19 lipca 2014 at 12:09Torebka i buty – zdecydowanie 🙂
28 lipca 2014 at 11:30Czy jest najlepszą przyjaciółką? Sama nie wiem, w każdym razie bez niej byłoby bardzo trudno egzystować :).
12 września 2014 at 08:13Nie wyobrażam sobie wyjżcia z domu bez torebki, czuję się wtedy jak bez ręki 😛 Mam ich już dożć sporą kolekcję ale ciągle mi mało 😉
13 października 2014 at 11:09Torebka jest jedną z najlepszych przyjaciółek kobiety,towarzyszy nam niemal cały czas podczas każdego wyjżcia czy to do pracy czy na spotkanie ze znajomymi,zakupy- bez niej chyba nikt nie wyobraża sobie wyjżcia gdziekolwiek,więc jest dużo racji w tym co piszemy, o takiej przyjaźni:)
20 października 2014 at 12:20Czasem myżlę, że torebka jest jedyną przyjaciółką kobiety:)
12 listopada 2014 at 09:39Są także inne rzeczy które można uznać za najlepsze przyjaciółki,w tym także buty czy kosmetyki,więc to już kwestia priorytetów i tego co nam najbardziej się podoba,ale faktycznie jest w tym sporo racji:)
17 listopada 2014 at 13:02ja tez mam sporo torebek i ciagle mi malo i malo i malo :D:)
7 grudnia 2014 at 13:51A co dziewczyny sądzicie o takiej torebce jak [usunięto_link]? Myżlę, żeby sobie taką na żwięta „zamówić” 😉
13 grudnia 2014 at 20:47Mi się żrednio podoba. Zaskoczę was ja nie lubię nosić torebek, jeszcze takie przekładane przez ramię zniosę, ale z takimi na jedno ramię albo do ręki jest mi strasznie niewygodnie.
27 grudnia 2014 at 14:59Moim zdaniem torebka to jeden z najważniejszych elementów 🙂
13 stycznia 2015 at 20:51[usunięto_link] wrote:
Mi się żrednio podoba. Zaskoczę was ja nie lubię nosić torebek, jeszcze takie przekładane przez ramię zniosę, ale z takimi na jedno ramię albo do ręki jest mi strasznie niewygodnie.
Takie do reki są najbardziej kobiece, ale rozumiem cię, też czasami wolę luz i wygodę, ale jednak wciaż chce mieć cos ładnego, dlatego ja zamówiłam worek-torbę „Noż mnie”. Wybrałam wzór ze sklepu, ale mozna nawet zamówić uszyty na zyczenie, bo to są handmejdy, szyte w Polsce w małych ilożciach, więc nie masówka jak Deichman, że każdy ma taką.
- AutorOdp.