- AutorOdp.
- 6 sierpnia 2013 at 23:54
tak mówiąc szczerze > to tak i nie 😀
najpierw nie – przenoszenie się w czasie, przesterzeni i… w mmyżlach 😐
dobra, to teraz TAK
tak dla miłożci, która mnie zawsze kręciła jupi9 sierpnia 2013 at 08:31czeżć, moje niestety się nie spełniło, ale i tak jestem szczężliwa ;p.
a chciałam być biologiem, szczególnie mnie interesowały wymarłe gatunki zwierząt;p, a po jurassic parku to było szaleństwo! 😀
Jak opowiedziałam o tym chłopakowi, to zabrał mnie do dinolandii w weekend, bo wydrukował z facebooka dinolandii bilety tańsze. taki mały powrót do dzieciństwa mi zafundował 😀 :D. niestety na co dzień pracuje przed kompem i chyba biologiem już nie będę 😉9 sierpnia 2013 at 12:01moje marzenie było głupie więc dobrze że sie nie spełniło 😛
11 września 2013 at 13:27Ja miałam dożć nietypowe marzenie jak na małą dziewczynkę. Chciałam być astronautką, ponieważ chciałam zobaczyć gwiazdy z bliska. No jak wiadomo, żadna Polka w kosmos nie poleciała, więc z mojego marzenia nici 🙂
3 października 2013 at 09:03Ja jak byłam mała chciałam być stewardesą 😀 Nie jestem, a samolotem latam tylko jako pasażer 😉
3 października 2013 at 19:54Co do zawodu, to nie, ale nie płacze z tego powodu 😉
9 października 2013 at 13:13Niektóre tak a niektóre nie 😉 Zawsze marzyłam o pięknym domu no ale na razie nie wiem czy się spełni 🙂 I że będę bogata 😀
9 października 2013 at 20:50Moje największe marzenie z dzieciństwa był wyjazd do Disneyland-u, mój mąż na podroż pożlubna wybrał Paryż i spełnił to o czym marzyłam. Będąc już na miejscu poczułam się jak mala dziewczynka przeniesiona w krainę bajek, cudne 😀
10 października 2013 at 08:41[usunięto_link] wrote:
Moje największe marzenie z dzieciństwa był wyjazd do Disneyland-u, mój mąż na podroż pożlubna wybrał Paryż i spełnił to o czym marzyłam. Będąc już na miejscu poczułam się jak mala dziewczynka przeniesiona w krainę bajek, cudne 😀
Ojjj zazdroszczę, też zawsze o tym marzyłam, może jeszcze się spełni 😳
edit.
No i zawsze chciałam odwiedzić Amerykę Południową!
12 października 2013 at 21:43Powoli się spełniają .. brakuje tylko willi z basenem 🙂
14 października 2013 at 07:07no nie za bardzo ale jeszcze walczę 😛
16 października 2013 at 12:42Jedno tak, ale mam nadzieję, że jeszcze kilka uda mi się spełnić 🙂
17 października 2013 at 08:41Chciałem być pilotem a jedynie trzymałem w ręku pilota, od telewizora 🙁
21 października 2013 at 13:59z przykrożcią musze stwierdzić ani jedno 🙁
23 października 2013 at 11:30Jeszcze nie do końca, ale wszystko zmierza ku temu 😉
- AutorOdp.