- AutorOdp.
- 24 marca 2008 at 15:34
ja tez pisalam o tobie na podstawie tego co mi przedstawilas. Domniemam, iz swiat sama ze soba nie spedzasz… Ale jesli tak, to i tak siedzisz przy „ateistycznym” stole:)
24 marca 2008 at 15:37Hegemonia Wszechwiedząca.
Wymiotowac mi sie chce od twoich mądrożci.24 marca 2008 at 15:39[usunięto_link] wrote:
Hegemonia Wszechwiedząca.
Wymiotowac mi sie chce od twoich mądrożci.Buhahaha…Brzmi lepiej, niż Assha – pogromca ateistów i nie-katolików 😆
Co do drugiego zdania – cała kwintesencja Ciebie 😉 Na szczężcie nikt już nie oczekuje po Twoich wypowiedziach czegoż więcej, niż tylko rzucania mięsem i ksenofobicznymi uwagami 😉Zaskocz nas i napisz coż konstruktywnego 😆 Wiesz, taki prezent od zajaczka 😆
24 marca 2008 at 15:44[usunięto_link] wrote:
ja tez pisalam o tobie na podstawie tego co mi przedstawilas. Domniemam, iz swiat sama ze soba nie spedzasz… Ale jesli tak, to i tak siedzisz przy „ateistycznym” stole:)
na jakiej podstawie sadzisz, ze przy ateistycznym?
bo nadal nie wiem.
swieta spedzam w domu rodzicow. do nich takze nalezy stol.24 marca 2008 at 15:46[usunięto_link] wrote:
Hegemonia Wszechwiedząca.
Wymiotowac mi sie chce od twoich mądrożci.bardzo smacznie…buahahah
24 marca 2008 at 15:52[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
na jakiej podstawie sadzisz, ze przy ateistycznym?
bo nadal nie wiem.
swieta spedzam w domu rodzicow. do nich takze nalezy stol.😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Oszczędź Asshy forsowania neuronów i napisz wprost, bo jeszcze nam się dziewczyna zawiesi 😉24 marca 2008 at 15:54nie rozsmieszaj mnie:) ja tu robie powazne rzeczy:))))
24 marca 2008 at 17:30To, kto w jaki sposób spędza żwięta i to jakie, dla kogo maja one znaczenie ma niewiele wspólnego ze żlubem cywilnym.. 🙄
Wypadałoby wrócic do głownego wątku tego tematu..24 marca 2008 at 18:24[usunięto_link] wrote:
przestań sie upierać przy swoim bo nie masz racji
Aha, to moze ty masz?
Hmm widzisz, naucz sie najpierw dyskutowac, bo twoj argument „nie masz racji” jest po prostu tempy.słuchaj nie do mnie z takimi tekstami…
jak narazie to ty udownodniłaż że jestes tempa 🙂24 marca 2008 at 18:25Dokładnie, wróćmy do sedna 😉
I dzięki Iga jeszcze raz za odblokowanie tematu 😉24 marca 2008 at 18:27swoja droga…gdy zapytac jakiegos ksiedza czy przeszkadza mu ateista przy stole z barankiem, pewnie odpowiedzialby, ze niekoniecznie.
ale juz seksem przedmalzenskim bardziej by sie przejal…w zwiazku z tym…chyba lepiej nie byc hipokryta, nie wkladac bialej kiecy…ale zyc wg wlasnych zasad. po prostu.25 marca 2008 at 15:33Oszczędź Asshy forsowania neuronów i napisz wprost, bo jeszcze nam się dziewczyna zawiesi
Rozumiem, ze mowisz to z autopsji..
Hahahahahah pisanie Z WAMI na tym forum to dla mnie wielka atrakcja dnia! Co nie powiem to rybki nadmuszki skomentują i wezmą do siebie. Nie denerwujcie sie, zlosc pieknosci szkodzi, nie warto, naprawde:)
Bossssh, to spoleczenstwo naprawde spada na psy. Wierzyc mi sie nie chce ze dziewczyny TAKIE JAK WY wspaniale ina wyskokim poziomie bawią sie w takie wykłucanki!!Fajny material na prace bede miala 😉 Dziękuję za wspolpracę (i sie zrymowalo w dodatku 8) )
25 marca 2008 at 15:45[usunięto_link] wrote:
Oszczędź Asshy forsowania neuronów i napisz wprost, bo jeszcze nam się dziewczyna zawiesi
Rozumiem, ze mowisz to z autopsji..
Hahahahahah pisanie Z WAMI na tym forum to dla mnie wielka atrakcja dnia! Co nie powiem to rybki nadmuszki skomentują i wezmą do siebie. Nie denerwujcie sie, zlosc pieknosci szkodzi, nie warto, naprawde:)
Bossssh, to spoleczenstwo naprawde spada na psy. Wierzyc mi sie nie chce ze dziewczyny TAKIE JAK WY wspaniale ina wyskokim poziomie bawią sie w takie wykłucanki!!Fajny material na prace bede miala 😉 Dziękuję za wspolpracę (i sie zrymowalo w dodatku 8) )
wyklócanki…
mam nadzieje, ze w owej pracy wyslowisz sie bardziej…hmmm…lotnie niz na forum.
25 marca 2008 at 16:11Ale ja nie widzę, aby ktoż się tu złożcił. Wręcz przeciwnie.. dziewczyny jakież takie rozeżmiane.. 😛
Aaa..
To może być idealna pointa Twojej pracy: „… wymiotować mi się chce od tych ICH mądrożci”. Sądzę, że profesorowie będą zachwyceni..p.s.
jeżli nie masz nic nowego/ciekawego do dodania w temacie żlubów cywilnych , to powstrzymaj sie od dalszej dyskusji w tym topicu.25 marca 2008 at 16:13[usunięto_link] wrote:
Bossssh, to spoleczenstwo naprawde spada na psy. Wierzyc mi sie nie chce ze dziewczyny TAKIE JAK WY wspaniale ina wyskokim poziomie bawią sie w takie wykłucanki!!
jakby nie bylo to ty sie przede wszystkim w to „bawisz”
- AutorOdp.