• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

😆 😆

No włażnie, ja też jestem drętwy 🙄 Ale fajnie się rozmawiało 😀 Otóż, co Ci tu zadedykować “ może to “ jest takie usypiające “ znaczy, z norweskiej muzy¦ 😆
    [usunięto_link]

A zatem pięknych snów o Twoim Marzeniu 😛

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

o tak tak tak;D tylko ta muzyka;D moim ukochanym zespolem jest System of a down (bardzo bym chciala ich uslyszec na zywo…moze jeszcze jest jakas nadzieja?…). Metallica oczywiscie tez;D a jesli chodzi o rock…to tylko polski;D np Armia 😉
    Pozdrawiam ;D

Anonymous
    Inactive
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Hard, hard rock nie jest mocniejszą formą metalu, tylko jego poprzednikiem 🙄
    Znam się trochę na takiej muzie, słucham dobrego rocka i laicyzm w tej dziedzinie mnie zawsze raził 😆
    Co do Nirvany, Dżemu: dobre dla małoletnich amatorów strzykawki 😆

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

zasadniczy -a jaka muzyke preferujesz (zespoly)
    Jesli chodzi o Nirvane to sie w pelni z Toba zgadzam 😉
    POzdrawiam ;D

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

cóż, ja Nirvanę bardzo lubiłam i lubię posłuchać czasem do tej pory. Jakoż nie jestem małoletnia, a już tymbardziej nie jestem amatorką strzykawki.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja to prawie całe liceum ubierałam się na czarno i nosiłam glany teraz gust muzyczny troszkę mi się zmienił ale został mi sentyment do niektórych zespołów na największy do System Of A Down. Kiedyż to były czasy na koncerty się chodziło wszędzie było mnóstwo ludzi z długimi włosami i w skórach a teraz to już tego niema. Moje miasto wymiera:( Jak już wybiorę się na jakiż koncert to albo są pustki albo biją się jacyż debile. W ostatnią sobotę po koncercie ubili jakiegoż chłopaka i zmarł….:(

tankian00
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ja to prawie całe liceum ubierałam się na czarno i nosiłam glany teraz gust muzyczny troszkę mi się zmienił ale został mi sentyment do niektórych zespołów na największy do System Of A Down. Kiedyż to były czasy na koncerty się chodziło wszędzie było mnóstwo ludzi z długimi włosami i w skórach a teraz to już tego niema. Moje miasto wymiera:( Jak już wybiorę się na jakiż koncert to albo są pustki albo biją się jacyż debile. W ostatnią sobotę po koncercie ubili jakiegoż chłopaka i zmarł….:(

wiem o co Ci chodzi…ostatnio na koncercie przyszlo „towarzystwo” i zaczelo wyzywac ludzi pogujacych pod scena…bezsens…
    jesli chodzi o ludzi ktorzy ubieraja sie na czarno i maja dlugie wlosy to rzeczywiscie ta liczba sie zmniejszyla…mysle ze w latach 80-tych gdzie Metallica rozpoczela swoja dzialalnosc to wtedy bylo najwiecej tych ludzi ubierajacych sie w skóry itp

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jak ostatnio pojechałem do mojego miasta, w szoku byłem co tam się wyrabia. Kilka osób ubranych na czarno w glanach, a decydowana większożć młodszych bluzy z kapturem, adidasy itd 😐

Lestat
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

Metal i rock to dominujące gatunki w całożci muzyki, jakiej słucham. Uwielbiam Disturbed, Bullet for my Valentine, SOAD, trochę gothu – np. Artrosis czy Milczenie Owiec, ale i lżejsze, jak Aerosmith, Chylińska.

Większożć mówi o Metallica… a mnie się ona już przegryzła, znudziła. Zbyt dużo ludzi najmniej do tego odpowiednich jej słucha.

tomicarmen
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja lubię Testament, Slayer, Exodus…czyli ogólnie cały thrash metal 😛

Alveolus
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Ja ostatnio zasłuchuję się w polskim rocku- Kult, Pidżama, Starchy na Lachy, Akurat, Coma i takie tam różne. Z zagranicznych to bardzo lubię i Nirvanę i Nightwisha- wprawdzie one się mocno od siebie róznią, ale przynajmniej nie ma monotonii w tym, czego słucham 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Ja ostatnio zasłuchuję się w polskim rocku- Kult, Pidżama, Starchy na Lachy, Akurat, Coma i takie tam różne. Z zagranicznych to bardzo lubię i Nirvanę i Nightwisha- wprawdzie one się mocno od siebie róznią, ale przynajmniej nie ma monotonii w tym, czego słucham 🙂

bardzo popieram – i już 😆

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ostatnio bylem na koncercie Huntera i Comy … Nie powiem…przyjemnie się skakało 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

a mi wpadl niedawno w rece album polskiej ekipy Bakflip pt. 12 Nędznych Ludzi
    nawet mi podchodzi
    kilka kawaleczkow:
    Bakflip – Szahid – [usunięto_link]
    Bakflip ft. OSTR – Przerwa na reklmy – [usunięto_link]
    Bakflip – Raj – [usunięto_link]
    Bakflip – Klamstwo – [usunięto_link]

delicja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

A ja kocham rock progresywny, zaraził mnie nim mój chłopak. Na pierwszym miejscu Marillion. Teraz wybieram się na Archive do krakowskiego studia, również niesamowita muzyka. Ogólnie cały gatunek wbrew pozorom nie jest ciężki. To bardzo przyjemna muzyka. nie ma sie czego bac:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dobry rock i dobry metal"

Przewiń na górę