- AutorOdp.
- 16 listopada 2012 at 12:29
Nivea jest super, używam ostatnio NIVEA Q10 PLUS, używam 2 razy na dzień i po każdej depilacji nóg.
16 listopada 2012 at 14:22Ja smaruje swoje ciało po każdej kąpieli, a ponieważ myję się codziennie to codziennie samruje ciało. Skupiam się i najintesywniej samruje okolice bioder bo tam robią się głównie rozstępy, pupa też ważna i nogi. W ziemie kiedy mam bardziej przesuszoną skórę smaruje całe ciało, w lecie te wczesniej opisane partie ciała:)
Używam do tego kremu Cetaphil bo jest bezzapachowy i najlepszy. Można go kupić w Aptece, kosztuje 30 zl ale jest najlepszy dla osób z suchą skórą. Ewntualnie sięgam jeszcze po Ziaje:)18 listopada 2012 at 22:42Ja smaruję, gdy pamiętam… włażnie mi przypomniałyżcie 😉
Używam balsamu z Avonu – tego z owocowej serii. Akurat dostałam, to jest 🙂 Bardzo lubię też te Garniera, żółte (ujędrniające), bo żwietnie pachną 🙂
19 listopada 2012 at 18:41Niestety… za rzadko, bo mam suchą skórę. Ale wolę olejki i oliwki, np. Hipp.
7 grudnia 2012 at 17:24ja ciało smaruje dwa razy dziennie szczególnie te najbardziej kłopotliwe miejsce, ale na te oprócz balsamu używam również [usunięto_link] poniewaz mam trochę problemy z rozstępami po schudnięciu, niestety jak nie urok to wiadomoco co 😉 ładniejsza figura, ale rozstepy sie pojawiły na szczeżcie ten krem jest bardzo skuteczny i sa prawie niewidoczne 🙂
10 grudnia 2012 at 16:11a ja uzywam masło z Bielendy zapach awokado. Pieknie pachnie i skóra jest niesamowicie mila w dotyku;]
11 grudnia 2012 at 15:14Ja codziennie używam balsamu firmy Palmer’s używałam już różnych w zależnożci od stanu 😉 Polecam kosmetyki firmy Palmer’s kobietom w ciąży, po ciąży oraz ze skórą problemową. Są to dermokosmetyki między innymi na bazie masła kakaowego, dostępne w aptece, pięknie, słodko pachną. Balsamy mają działanie nawilżające i natłuszczające, skóra po nich staje się miękka i gładka! Polecam!!! 🙂
17 stycznia 2013 at 22:20Słuchjacie dziewczyny a moze któras z Was przyjmuje jakies dobre suplementy działające własnie skutecznie na nasze ciało?
19 stycznia 2013 at 13:37Ja proponuję wypróbować Olej Kokosowy KTC. Olej ten idealnie nadaje się jako krem do rąk, a także balsam do całego ciała. Jest idealny do cery suchej i łuszczącej się, swędzącej. Najlepsze rezultaty można uzyskać wcierając olej w jeszcze wilgotna skórę,tuż po kąpieli.
12 marca 2013 at 12:19Ja w nowootwartym hebe dorwałam masło do ciała mango z Greenland – pachnie przepięknie, autentycznie jak owoc 🙂
14 marca 2013 at 10:41Codziennie, zawsze po kąpieli smaruję, a teraz akurat nam Neutrogenę.
14 marca 2013 at 14:15po kąpieli na mokrą skórę oliwka.
super się wtedy smaruje i skóra jest na prawdę miękka.15 marca 2013 at 06:16Ja w zimie włażciwie codziennie się smaruję balsamem, bo mam skórę suchą jak wiór. Staram się wybierać balsamy bez parabenów.
15 marca 2013 at 09:54Ja zawsze wieczorem i często tez rano jakimż pachnącym balsamem, by się obudzić.
16 marca 2013 at 11:41codziennie smaruję ciało po kąpieli: na zmianę
lipikar
bilenda bawełna
garnier czerwony
oliwka
2 razy w tygodniu peeling czarna oliwka bilenda
lirene na cellulitpozdrawiam
- AutorOdp.