Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 161 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    patison
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja chodzę na płaskich, takich ala Audrey Hepburn, płaski obcasik albo balerinki, a w lecie japonki <3

czarownica
    Członek
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Podobaja mi sie szpilki nawet mam ale na codzień wole mały obcasik wygodniejsze zdecydowanie 🙄

Judy
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Kocham wysokie obcasy, im wyzsze tym bardziej seksowne. Nosze je tylko do pracy, restauracji bo tam wiekszosc czasu spedzam siedzac 😀
    Na imprezy mam piekne wysokie buty na koturnie bo sa o wiele bardziej wygodne.
    A jesli chodzi o czas wolny, zakupy, spacer itepe to koniecznie buty sportowe.

estera
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

uwielbiam, nogi w nich prezentuja sie zupelnie inaczej, i niezle sie w nich chodzi, jak juz sie czlowiek przyzwyczai. choc przyznam ze po calym dniu na obcasach chetnie przesiadam sie w balerinki:)

Jessi663
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

ja lubie szpileczki lecz nie za wysokie ;] zauwazylam ze w wysokich obcasach supre mi sie tanczy 😀

sweetnimph
    Członek
    • Odp.: 60
    • Stały bywalec

Uwielbiam buty na wysokim obcasie, gdybym miała mnóstwo kasy to spory procent tego przeznaczałabym na buty. Wysoki obcas wydłuza nogi optycznie wyszczupla sprawia że pożladki wydają się kształtniejsze … chyba kazda kobieta lubi czasem założyć sexowne szpilki 😉

PantofelekMezaty
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 40
    • Bywalec

to tak jakbyż pytała, czy każda kobieta lubi czuć się sexy, widzieć pożądliwy wzrok na sobie swojego mężczyzny, który jej mówi, że zaraz, że jeszcze chwilka, a ona nie wytrzyma i się po prostu na nią…

Johani
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

obcasy chetnie, ale moje nogi mega puchną 🙁

lateksowa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Nie pamiętam czy się już wypowiadałam. Ale kocham buty na obcasie 🙂 WSZYSTKIE. OD szpilek po koturny :). Są seksowne poprawiają moją figurę i podobają się mojemu facetowi. Czego jeszcze chcieć od butów :).

Kasia181
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Uwielbiam buty na wysokim obcasie! jestem niska mam 157 cm 😀 więc musze nadrabiac 🙂 srednio nosze 10cm i czuje się żwietnie! kwestia przyzwyczajenia.

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

ja znowu mam 181cm i też uwielbiam szpilki;] i wogole buty na wysokim obcasie 😀 aktualnie chodzę po dworze w 5 cm obcasie;))

Czersi
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ja mam dwie pary butów na niskim obcasie(jakież 3,4 cm).W ogóle jak na razie nie wyobrażam sobie jak można się poruszać na takich np.10 cm.Chciałabym się nauczyć,bo nogi wyglądają super w takim obuwiu,ale sama myżl mnie przerasta…Już widzę siebie leżąca jak długa na glebie przy pierwszym kroku 😆

Kasia181
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja zaczynałam od niższych, moje pierwsze szpilki były 5cm, później już tylko wyżej i teraz nie nosze niżej niż 9-10 cm. Ważne żeby obcas był dobrze wyprofilowany! Wtedy noga nie boli i stracenie równowagi jest mało prawdopodobne 🙂

lauren
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 44
    • Bywalec

@Kasia181 wrote:

Ja zaczynałam od niższych, moje pierwsze szpilki były 5cm, później już tylko wyżej i teraz nie nosze niżej niż 9-10 cm. Ważne żeby obcas był dobrze wyprofilowany! Wtedy noga nie boli i stracenie równowagi jest mało prawdopodobne 🙂

kiedyż widziałam laske ktora co 3 kroki walila obcasem o kostke brukową… komicznie to wyglądało

Margarita
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Wszystkie buty lubie.
    Mam pracę gdzie obcas obowiązkowy ( max 6 cm)
    Na jakąs elegancką imprezkę, także w pracy wysoki obas (od 7do 10 cm)

A na wypad z koleżankami w sobotę płaskie buciki.

Tylko trudno się chodzi po polskich chodnikach 😕 😕 trzeba ciągle parzeć pod nogi, a to dziura, a to krzywo, a to roboty jakież na chodniku, a to guma jakas, a to kupa… 👿

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 161 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę