• Autor
    Odp.
  • maja123
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Wszystkie buty lubie.

Tylko trudno się chodzi po polskich chodnikach 😕 😕 trzeba ciągle parzeć pod nogi, a to dziura, a to krzywo, a to roboty jakież na chodniku, a to guma jakas, a to kupa… 👿

Hehe:)Zgadzam się z tym, zwłaszcza jeżli chodzi o wrocławski rynek. P****żć przez niego w szpilkach to nielada wyczyn:)Brawa dla pomysłodawcy położenia tam tej badziewnej kostki.

Jeżli chodzi o mój stosunek do szpilek to UWIELBIAM je:) Doskonale podkreżlają kobiecą figurę. Jednak muszą być wygodne i dobrze wyprofilowane, wtedy można w nich tańczyć i skakać do białego rana. Za dobre szpilki warto jest zapłacić więcej i zadabać o nogi, bo w przeciwnym razie na pewno się odezwą:)Na codzień niższe obcasy,ale zawsze obcasy:)

maja123
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

😆 Kiedyż było tak, że przetańczyłam całą noc w szpilkach….a na następny dzień nie mogłam nimi ruszać… :cry:, ale nogi rzeczywiżcie lepiej wyglądają na szpilkach, wydają się dłuższe, no i najlepsze buty do spódnicy to (rzecz oczywista): buty na obcasach 😉

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

a ja nie umiem na szpilkach beczy

najwyższy obcas jaki mam to tak ze 4-5cm…
    nie wiem, jakoż nie potrafię się przestawić… a że na dodatek mam trochę dziwne podbicie, to ciężko mi w ogóle znaleźć wygodne buty a co dopiero szpilki… heh…

malgosia23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja tez nie potrafie :/ Po przejsciu 100 metrow doslownie siadaja mi lydki i sciegna az jecza 🙁 Nie wiem co robie zle 🙂
    Za to na domowa randke jak najbardziej :))

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Czy lubię? żrednio lubię raczej. Ale są sytuacje, na które warto założyć takie buty.
    Inna sprawa, że nie potrafię w nich chodzić 🙄

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no włażnie, czasem są wręcz niezbędne… ale dla mnie to groteska – kobieta na obcasach, która nie umie się w nich poruszać 🙄

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

przy chodzeniu na obcasach nie wolno chodzic z ugietymi nogami mam nadzieje ze niektore wiedza o co mi chodzi:pp

ana429
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Czasami lubię chodzić w butach na obcasie ale nie na codzień. 😀

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

zaczynam chyba dojrzewać do butów na obcasach 🙂 mam zamiar sobie zakupic na wiosne jakież. zobaczymy, czy się uda

tucci
    Member
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

zaczynam chyba dojrzewać do butów na obcasach 🙂 mam zamiar sobie zakupic na wiosne jakież. zobaczymy, czy się uda

I dobrze. ja pierwsze buty na obcasie, kupiłam na zimę – to był bardzo głupi pomysł 😆

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Odpowiadam na pytanie tematyczne: jasssne, że tak, Obcasiki 😆 !!
    Bardzo się też cieszę, że moja Mileńka lubi 'obcaski’ – w odpowiednich sytuacjach.
    Jest po prostu pięęękna! To znaczy łatwiej mi zauważyć ten jej nie do nazwania urok!

Usilnie namawiam! Tylko nie chodźcie w tym np. po plaży 😆

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Hihi wyskoczyło mi,że kiedyż już pisałam w tym temacie i oto mam ! 🙂
    Sro Sie 01, 2007 6:54 pm

i nic się nie zmieniło. Kocham obcasy,ale czężciej wybieram buty z podeszwą płaską.

impresja_switu
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja również bardzo lubię chodzić w butach na obcasie! Używam też „pantofelków” na łaskiej podeszwie, ale chyba tylko obcasy potrafią dodać kobiecej sylwetce tak wiele gracji. Hm… zakładając, że umie się chodzić przy takim utrudnieniu;) Moja pierwsza przygoda z butami na obcasie miała miejsce na studniówce. Wybrałam 10 cm obcas (na szczężcie nie szpilkę), a kiedy później zobaczyłam film, nie wiedziałam gdzie uciekać ze wstydu. Chodziłam w nich jak patyczak… Na szczężcie teraz okiełznałam technikę poruszania się i chyba nie robię tak litożciwego wrażenia;)

ajazlc
    Member
    • Odp.: 8
    • Bywalec

szpilki?! oj nie! Jak muszę to już od biedy ubieram, ale raczej wolę adidaski. Wszystko w nich można załatwić, są wygodne i ciekawie się prezentują;) a już w ogóle jestem najsczężliwsza jak nie muszę wychodzić po nową parę do sklepu, tylko mogę sobie zamówić na [usunięto_link] 😉 jest tam ogrom par do wyboru we wszystkich (chyba) rozmiarach. Ja zamawiam – oni dostarczają- i po kłopocie! 🙂 To uwielbiam:D

Elizabeth
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

a ja lubię chodzić na obcasach, tylko nogi wieczorkiem trochę bolą… 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " lubicie buty na obcasach?"

Przewiń na górę