• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dowcipy o głupich blondynkach wymyżliły chyba zawistne brunetki… 😆 a dlaczego?Bo wiadomo,że blondynki bardziej zwracają uwagę,gdyż wszystko co jasniejsze bardziej rzuca się w oczy niż coż w ciemniejszych barwach 😀 Pierwszorzędna teoria 8)

To pisałam ja-blondynka 😀

vega
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

osobiżcie uważam, że kolor włosu nie gra roli. Liczy sie to coż, co sie w sobie ma i co nas do siebie przyciąga. Ja jako blondynka mogę stwierdzić, że na początku wielu facetów traktowało mnie jak głupiutką panienkę, ktorą można wykorzystać.Upss…chyba sie troche zawiedli jak pokazywałam swoje pazurki i pokłady inteligencji, które w sobie mam. Pewien osobnik stwierdził kiedyż, ze wbrew pozorą blondynki sa zabójczo inteligentne.

Ksenon
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

my wolimy akurat to co w danej sytuacji wygląda dla nas apetycznie i najbatdziej nam sie podoba, i tak to po niemiłym słowie którym jest selekcja wyłaniamy dany obiekt spożród innych dziewczyn. Czyli bierzemy akurat to co sie nam podoba w danej sytuacji patrząc na wybór.

proste jezeli na sali jest atrakcyjniejsza brunetka od blondynki to ona ma pierwszenstwo i to samo w drugą strone. Nie znam faceta który odmówi pieknej kobiecie tylko dlatego ze ma jakistam kolor włosów.
    Wiadomo można miec wysniony ideał ale jak mowie to nie ma nic do rzeczy chyba ze ktos ma zajebisty kompleks z tego powodu!!

my jestesmy prosci

pozdrawiam

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Miałam na głowie już chyba wszystkie kolory (oczywiżcie takie które mieżciły się w granicach normy, a nie dziwacznego wyglądu). Jestem naturalną blondynką, bardzo długo rozjażniałam włosy, później bardzo długo przyciemniałam, od jakiegoż roku jestem rudzielcem w różnych odcieniach. Włosy farbuję od 8 lat i nie zauważyłam przez ten okres czasu jakiegoż szczególnego spadku albo wzrostu powodzenia.

vega
    Member
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec
    Ksenon wrote:
    my wolimy akurat to co w danej sytuacji wygląda dla nas apetycznie i najbatdziej nam sie podoba, i tak to po niemiłym słowie którym jest selekcja wyłaniamy dany obiekt spożród innych dziewczyn. Czyli bierzemy akurat to co sie nam podoba w danej sytuacji patrząc na wybór.

proste jezeli na sali jest atrakcyjniejsza brunetka od blondynki to ona ma pierwszenstwo i to samo w drugą strone. Nie znam faceta który odmówi pieknej kobiecie tylko dlatego ze ma jakistam kolor włosów.

dokładnie…. wygrywa ładniejsza, zgrabnijsza itp 🙂 koloryt włosów jest nieistotny

Asia 85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

WarGirl całkowicie się z tobą zgadzam o atrakcyjnożci blondynek i złożliwożci brunetek.

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Miałam na głowie już chyba wszystkie kolory (oczywiżcie takie które mieżciły się w granicach normy, a nie dziwacznego wyglądu). Jestem naturalną blondynką, bardzo długo rozjażniałam włosy, później bardzo długo przyciemniałam, od jakiegoż roku jestem rudzielcem w różnych odcieniach. Włosy farbuję od 8 lat i nie zauważyłam przez ten okres czasu jakiegoż szczególnego spadku albo wzrostu powodzenia.

A ja własnie zauważyłam,ze jak przestałam mieć ciemne włosy i znowu stałam sie blondynką to zainteresowanie wzrosło 😆 stąd też wpadłam na taki temat,bo trochę nienormalne mi sie to wydało 😉

piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A ja własnie zauważyłam,ze jak przestałam mieć ciemne włosy i znowu stałam sie blondynką to zainteresowanie wzrosło 😆 stąd też wpadłam na taki temat,bo trochę nienormalne mi sie to wydało 😉

Chyba gdzies tu byla Twoja fotka, masz ladne wlosy, nie farbuj ich, nie skracaj.

A co do glownego tematu.. mnie teraz strasznie kreci wysoka brunetka mmm 🙄 Choc sam zawsze uwielbialem niskie (okolo 165) blondynki… Kiedys wydawalo mi sie, ze to ten typ urody, do ktorego mam slabosc. Podswiadomie wybieralem wlasnie takie kobiety.

Nie chce przekladac koloru wlosow na charakter… gdyz nie wydaje mi sie to miec wiele wspolnego z rzeczywitoscia. Jest tyle rzeczy ktore sa pociagajace u kobiet ze kolor wlosow nie ma tu wiekszego znaczenia, zapewniam 😀

gagat12
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 135
    • Zapaleniec

a, mi sie wydaje, że to uroda najlepiej dyktyje kobiecie, jaki kolor
    włosów do niej pasuje najbardziej…
    a, czy męzczyżni bardziej wolą blądynki, napewno bardzjej wolą
    szczupłe dziewczyny, tak jak ja:)

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

także zgadzam się żemęzczyźni wola szczuputkie dziewczyny

WarnGirl
    Member
    • Guru

A ja się tak calkiem nie zgodze 🙂 Moja kumpela jets przy kożci i jej chłopak wychwala jej gabaryty pod niebiosa 😀 a ja jestem szczupła i nikt mnie nie wychwala 😆 😆 😆

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

a ja jestem szczupła i nikt mnie nie wychwala 😆 😆 😆

Niiikt? 8)

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Niiikt? 8)

😳

piotr
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

A ja się tak calkiem nie zgodze 🙂 Moja kumpela jets przy kożci i jej chłopak wychwala jej gabaryty pod niebiosa 😀 a ja jestem szczupła i nikt mnie nie wychwala 😆 😆 😆

No pewnie, ze zaokraglone kobiety nie muszą być na przegranej pozycji. Ja osobiscie nie przepadam za zbyt wychudzonymi paniami, wiec.. wydaje mi sie, ze nie ma co do tego przywiązywac zbyt duzej wagi.

Bylem zarowno z baaardzo ladnymi kobietami, za ktorymi wielu facetow sie ogladalo i mialy powodzenie, a takze z mniej atrakcyjnymi i… raczej nie bylem z nimi dlatego, ze wygladaly tak czy inaczej, ale ze mialy to cos, co nas przyciaglo 🙂

Choc czasami jakies schizy (sorry inaczej nie moge tego nazwac) mnie przerażaja. Leze sobie w wannie, kobieta naga stoi przed lustrem, oglada swoja cialo i mowi, ze ma za grube uda i cos tam by chciala w nich zmienic. Patrze na te jej uda, sa baardzo ladne, o czym staram się ja przekonac, a ona dalej swoje… to paranoiczne.

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Choc czasami jakies schizy (sorry inaczej nie moge tego nazwac) mnie przerażaja. Leze sobie w wannie, kobieta naga stoi przed lustrem, oglada swoja cialo i mowi, ze ma za grube uda i cos tam by chciala w nich zmienic. Patrze na te jej uda, sa baardzo ladne, o czym staram się ja przekonac, a ona dalej swoje… to paranoiczne.

Zgadzam się.Też mnie denerwuje,kiedy ktoż przejmuje sie defektami wojego wyglądu,ktorych wogole nie ma.Albo jak ktos mówi,że jest gruby a wygląda jak szkielet 😕 ale to chyba taka kokieteria,żeby ktos włansie zaczął zapewniać,że wszystko jest ok i wogóle to ta osoba jest napiekniejsza na żwiecie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Meżczyźni wolą blondynki?:>"

Przewiń na górę