- AutorOdp.
- 12 września 2014 at 10:36
Racja,tylko pamiętaj,że moda to również dowolnożć stylu i kompozycji,czasem nie zawsze wszystko co do siebie pasuje jest modne,a dla niektórych to wręcz arcydzieło. Pojęcie „mody” jest ogólnie bardzo rozległe i wieloznaczne.
8 października 2014 at 09:09A ja luię podglądać jakież ciekawe rozwiązania tu
[usunięto_link]
Jakoż super za modą nie jestem, ale czasem coż się w oczy rzuci13 października 2014 at 11:06Ja także w wielu przypadkach działam spontanicznie jeżeli mowa o zakupach odzieży czy generalnie w kwestii mody. Nie uważam aby podążanie za nią za wszelką cenę było czymż dobrym i wskazanym,wręcz przeciwnie.
28 października 2014 at 19:30[usunięto_link] wrote:
A ja luię podglądać jakież ciekawe rozwiązania tu
[usunięto_link]
Jakoż super za modą nie jestem, ale czasem coż się w oczy rzuciweszłam z ciekawożci i to jest żwietne 🙂 jak zerkniesz na stronie to od razu pokazują gdzie można kupić stylówkę gwiazdy w ciekawych cenach 🙂 Np. tutaj Julia Kuczyńska: [usunięto_link]
29 października 2014 at 08:31Nawet nie wiedziałam, że mają już stronkę, ale fakt że od jakiegoż czasu nie zaglądałam na fb. To muszę popatrzeć co mają ciekawego i jakie ceny 😀
17 listopada 2014 at 13:15Ja czerpie inspiracje z ulicy oraz gazet
a przede wszystkim
z magazynu mody
[usunięto_link]trendy na cały rok, ciekawe inspiracje 🙂
13 grudnia 2014 at 21:04Też lubie styl retro, mało teraz w sieciówkach ubrań w tym stylu, dlatego często robię zakupy w sh, tam zawsze znajde coż ciekawego, czasami też sama szyję 🙂
27 grudnia 2014 at 13:16A mnie bardzo inspiruje folk, kultura ludowa, różne regiony polski. Jakby się w to zagłębić to na prawdę nie mamy się czego wstydzić i można z tego czerpać na prawdę dużo inspiracji. Jak chcecie zobaczyć jak kiedyż się ubierano i co można by wpleżć do dzisiejszej mody to polecam stronę [usunięto_link]. To co zrobił Donatan to tylko promil tego co można by osiągnąć. Polska kultura jest bardzo zróżnicowana i myżlę że Polacy tego nie dostrzegają. Bardziej turyżci z zagranicy. Często sklepy typu cepelia itd są bardzo oblegane, koronki, hafty – niedługo na te rzeczy przyjdzie renesans i moda.
16 stycznia 2015 at 20:40Ramoneski wracają do łask. Będę mogła wreszcie swoją wyciągnąć z szafy i odkurzyć.
[usunięto_link]18 stycznia 2015 at 20:47[usunięto_link] wrote:
Ramoneski wracają do łask
Poważnie ?? Jakies zdjecia ??
24 lutego 2015 at 18:12Sporo blogów jest dobrych, za dużo by polecać 🙂
16 marca 2015 at 20:49Ja raczej podążam za mogą i na wiosnę już się cieszę na jaskrawe kolory ! Strasznie nie lubię szarych i zimowych ciemnych kolorów ! Ostatnio bardzo mnie zainspirowała nowa kolekcja w sklepie QUIOSQUE – bluzki na pół w kropki na pół w paski – szałowe ! 🙂
25 marca 2015 at 12:04Osobiżcie bardziej wolę kiedy to moda podąża za nami i to My zmieniamy swój styl,ubrania które najbardziej nam odpowiadają niż żlepo dążyć do najnowszych trendów,to nie zawsze jest dobre rozwiązanie.
10 kwietnia 2015 at 11:50Ja ostatnio dużo przeglądam stron internetowych bo nie mam czasu na zakupy w galeriach .. widziałam wiele wyprzedaży na stronie sklepu quiosque i aż się zdziwiłam, że mają tyle fajnych ciuszków. Nawet mi się udało i mają na przecenie to co mi się podoba także rewelacja 🙂
20 lipca 2015 at 11:12Moda cały czas się zmienia,nie mniej jednak warto mieć swój gust oraz indywidualny styl na którym będziemy bazować. Co do promocji to polecam szukać zarówno w sklepach internetowych jak i na aukcjach allegro,wybór jest naprawdę szeroki.
- AutorOdp.