- AutorOdp.
- 23 października 2010 at 07:30
[usunięto_link] wrote:
mnie ostatnio zaciekawiła kolekcja Big Star Berlin i zaczynam szukać modowych inspiracji w ich katalogu 😀
zachorowałam na te jeansy 😳
[usunięto_link]Niezłe:)świetny kolor i krój.W odpowiednim miejscu wytarte.
23 października 2010 at 11:41Big star dobra polska firma 🙂 Polecam kupowanie ich ciuchów w Kaliszu, bo tam jest włażnie fabryka i są w powalająco niskich cenach w ich ogromnym sklepie firmowym 🙂 [usunięto_link] mi spodobały się te ciuszki, są trochę emo ale bardzo wysublimowane 🙂
23 października 2010 at 15:31[usunięto_link] wrote:
Niezłe:)świetny kolor i krój.W odpowiednim miejscu wytarte.
fajnie, ze ci podobaja się. Ja pobrałam sobie katalog ze stronki Big Stara i tak przejrzałam go z zaciekawieniem. Nowa kolekcja mnie zaciekawiła po obejrzeniu w „dzien dobry tvn” sesji zdjęciowej w której fotografował Marcin Tyszka
> [usunięto_link]sultanka nie mam mozliwożcie podjechac do kalisza, za daleko. ja w najbliższym czasie odwiedzę big star na miejscu 😀 dzieki za info
25 października 2010 at 22:25@ananeczka wrote:
oob tego filmiku to nie widziałam, bo kolekcje przejrzałam od stóp do głów. To prawda, dobra polska firma. i jednak jeansy są niezniszczalne.
Te też fajne… ale figurę trzeba mieć odpowiednią… nie na moje szerokie uda 😀
prędzej bym poszła w tą stronę
[usunięto_link]no co ty pewnie maja różne rozmiary. Ja nosze rozmiar 38-40 zależy od marki. Pewnie i dla ciebie cos sie znajdzie. jaki nosisz rozmiar??
A ten twój typ tez super.
27 października 2010 at 13:17[usunięto_link] wrote:
Ja obserwuje sobie blogi tematyczne dot.mody, ale takie prowadzone przez zwykłe nastolatki 🙂
Ja włażnie też od jakiegoż czasu polubiłam wchodzenie na blogi modowe, uwielbiam lookbook i the sartorialist, a z polskich to vintage girl.
Co do ostatnich zakupionych modnych ciuszków to płaszcz beżowy z H&M i żliczne , ażurowe rajstopy Knittex 🙂 :).
1 listopada 2010 at 20:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja obserwuje sobie blogi tematyczne dot.mody, ale takie prowadzone przez zwykłe nastolatki 🙂
Ja włażnie też od jakiegoż czasu polubiłam wchodzenie na blogi modowe, uwielbiam lookbook i the sartorialist, a z polskich to vintage girl.
Co do ostatnich zakupionych modnych ciuszków to płaszcz beżowy z H&M i żliczne , ażurowe rajstopy Knittex 🙂 :).
a podrzucicie jakies fajne linki z takimi blogami modowymi 😀
2 listopada 2010 at 08:56to moj blog po bogu możecie znalesć fajne blogi szafiarek ktore ja sie inspiruje
[usunięto_link]
4 listopada 2010 at 14:14ja polecam ten -> [usunięto_link]
to jest chyba blog Finki ale ciuszki które poleca można kupić w polskich H&M czy River Island
11 listopada 2010 at 13:07dzieki dziewczyny za inspiracje. ta finka rzeczywiżcie żliczna 😈
podrzućcie mi więcej takich blogów, bo ja chętnie je oglądam i inspiruje się, by być jak to się mówi na topie 😉
18 stycznia 2011 at 13:58ja najbardziej lubie przeglądać blogi, i zwykłych użytkowniczek i marek, np. na blogu [usunięto_link] można znaleźć żwietne inspiracje, zwłaszcza że często stylizacje samych Internautek tam są. Wg mnie dużo daje takie przeglądanie, czasem z całkiem innej perspektywy mogę spojrzeć na jakąż rzecz no i można się tez sporo nauczyć na cudzych błędach 😆
19 stycznia 2011 at 19:37uwielbiam blogi o modzie, to mój nałóg zaraz obok blogów o architekturze i wnętrzach 😉
Zestaw ze zdjęcia fajny, może torebkę bym zmieniła na bardziej sportową 🙂9 lutego 2011 at 09:36A ja polecę profil na Facebooku z inspirującymi torbami Pola la 🙂 -> xxxxxxxxxxx
Torby są unikatowe i jedyne w swoim rodzaju 🙂
edit:
jakubek19 lutego 2011 at 17:41A dla mnie inspiracja jest Fasion TV… potrafie godzinami ogladac, choc na taki luksus rzadko moge sobie pozwolic (glownie jak szanowny malzonek wybedzie i sama jestem). Uwielbiam pokazy ogladac…. acz houtre couture to mysle jest sztujka dla sztuki…
24 lutego 2011 at 12:17Ja znajduję inspiracje w programach telewizyjny, gazetach kobiecych, w internecie, w sklepach z ubraniami. Co sezon sprawdzam sobie jakie są mniej więcej trendy i czy mogę się tym zainspirować, co mogę wybrać dla siebie. 🙂
8 marca 2011 at 15:23Jakubek, troche przesadzasz już a tą edycją! Niedługo nic nie będzie można linkowac ;/
- AutorOdp.