• Autor
    Odp.
  • Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Zakupy grupowe a kluby zakupowe to coż zupełnie innego. W klubach zakupowych jak wspominała ananeczka chodzi nie o zakup jak najtaniej różnych usług, ale o zakup produktów firmowych, markowych, unikatowych po korzystnych cenach w konkretnych kampaniach. Produkty danych marek są dostępne przez okres kampanii, czyli np.przez okres 2 tygodni.

Przy rejestracji i zaproszeniu znajomych do rejestracji często dostaje się rabat na zakupy, nawet kilkadziesiąt złotych, dlatego warto rejestrować się w grupach znajomych. Wtedy ma się jeszcze większą korzyżć.

Pogas_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czym się inspirujecie, kompletując swoją garderobę?
    pokazami mody, stylem gwiazd, a może stylem kogoż, kogo dobrze znacie..? a może po prostu wkładacie to, co się wam pierwsze nawinie, natomiast staracie się jedynie przy specjalnych okazjach..?

Każda kobieta kompletując garderobę stosując się do innych sprawdzonych przez siebie metod. Chcąc wyglądać modnie, ale nie potrafiąc zestawiać ubrań aby prezentowały się atrakcyjnie, warto podpatrywać znane gwiazdy czy pokazy mody, jednak nie można zapomnieć o tym, że każda kobieta powinna mieć swój własny styl pasujący do urody, trybu życia i sylwetki i nie można bez namysłu kopiować stylizacji, ponieważ nie w każdym przypadku będą prezentowały się równie dobrze na nas jak na innych kobietach.

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czym się inspirujecie, kompletując swoją garderobę?
    pokazami mody, stylem gwiazd, a może stylem kogoż, kogo dobrze znacie..? a może po prostu wkładacie to, co się wam pierwsze nawinie, natomiast staracie się jedynie przy specjalnych okazjach..?

Panująca moda na pewno ma znaczenie, jednak warto poszukiwać swojego stylu, i posiadać w swojej szafie zestawy, co do których mamy pewnożć, że prezentujemy się w nich znakomicie nie zważając na trendy.

Avlo_pl
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

tak naprawdę to rzadko kupuje ciuchy, jesli juz to to co bardzo mi sie podoba, co do mnie pasuje i co wpadnie mi w oko, w dzisiejszych czasach wyboru jest mnóstwo!

mala.czarna89
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja także rano nigdy nie wiem w co mam się ubrać:) Zawsze wieczorem szykuję sobie ubrania na następny dzień, przymierzając wieczorem skrupulatnie sobie ciuszki dopasowując górę do dołu:P A jeżli chodzi o inspirację to zazwyczaj kupuję to co mi się podoba i co na mnie dobrze leży.Jestem bardzo wymagająca co do ubrań.
    Mam swój własny styl którym czuję się dobrze i oczywiżcie dobrze wyglądam 🙂

aniaaaula
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Galerie handlowe są najlepsze do tego, żeby zorientować się w czym najlepiej się czujecie, bo tam jest naprawdę duży wybór. Na przykład w Maximusie mają teraz żwietne wyprzedaże. Warto tam pojechać i popróbować w czym się dobrze czujecie – mają tam naprawdę duży wybór. No i jeżeli coż znajdziecie, to może mieć dużo lepszą cenę niż w zwykłym sklepie.

athi
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A ja nigdy nie przygotowuję sobie ubrań wieczorem, bo następnego dnia rano i tak okazuje się że mam ochotę założyć coż innego 😀 Zależy jaki mam nastrój danego dnia. A w tworzeniu swojej ubraniowej kolekcji kieruję się najbardziej wyczuciem, własnymi upodobaniami, potrzebą tworzenia swojego stylu (z nutką oryginalnożci) i wygodą oczywiżcie 🙂 Ale czasem wypatrzę coż dla siebie z tzw. hitów sezonu.

[usunięto_link]

Modessa
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mam żwietny patent na krótkie bluzki, nie modne już w tym sezonie-choć prawdę mówiąc nigdy ich nie lubilam bo wiecznie bolały mnie nerki-a mianowicie hippsy, pasy ogrzewajace nerki i biodra, przedłużają bluzkę i żwietnie wyglądają, słyszeliżcie o tym? 8)

Bru-netka
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Pierwsze słyszę o takim wynalazku:)

jola888
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

ostatnio moją inspiracją są burgundy i butelkowe zielenie! po prostu ubóstwiam te dwa kolory! lubie je łączyć i tworzyć jakież stylizacje z tymi kolorami ;D

PachnacaAzalia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Mnie inspiruje ten blog [usunięto_link] Zazdroszcze autorce umiejętnożci łączenia ubrań w kobiecy sposób.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Blogerki są trendi. :)) A wżród was są takie?

informacja
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja w tym roku szaleje na punkcie folku 😛 Przechodziłam w Złotych Tarasach obok stoiska z pamiątkami i mój wzrok przykuły kolorowe witryny… A tak filcowe torebki, ręcznie robiona biżuteria… Naprawdę super jest czerpanie z naszej kultury 🙂

Znalazłam ich na facebooku:

[usunięto_link]

Spopielala
    Member
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

@PachnącaAzalia wrote:

Mnie inspiruje ten blog [usunięto_link] Zazdroszcze autorce umiejętnożci łączenia ubrań w kobiecy sposób.

Jejku, jak ona się żwietnie ubiera… <3

jadwinia
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja głównie przeglądam blogi modowe i od nie dawna studiuję bloga stilago 😉 fajnie się go czyta, pokazuje nowe trendy i jest na czasie z tematyką, np studniówek, które jak by nie było, nie długo się zaczną 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " modowe inspiracje."

Przewiń na górę