• Autor
    Odp.
  • michalina92
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

@PachnącaAzalia wrote:

Mnie inspiruje ten blog [usunięto_link] Zazdroszcze autorce umiejętnożci łączenia ubrań w kobiecy sposób.

też zazdroszcze. chociaż ja bym sie tak nie ubrała na ulicę , wiec tym bardziej podziwiam. niby nic nie pasuje, a pasuje wszystko jupi

girminna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

No włażnie, trzeba to czuć, mieć wyczucie, bo ja w niektórych jej stylizacjach czułabym się przebrana, ale niektóre są cudne 🙂

Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Super jest ta dziewczyna z linka! Zaraz sobie zapisze stronę 🙂 A znacie jeszcze coż w tym stylu?

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

@PachnącaAzalia wrote:

Mnie inspiruje ten blog [usunięto_link] Zazdroszcze autorce umiejętnożci łączenia ubrań w kobiecy sposób.

Rzeczywiżcie żwietnie się dziewczyna ubiera. Ma fajny niepowtarzalny styl. Chyba będę musiała dodać kolejny blog do grona ulubionych 🙂

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

o dziwo ostatnio zaczęłam ubieranie od rajstop… dopiero potem zastanawiam się, co do nich założyć. Bo jeżeli rajstopy same w sobie są super ozdobne to nie ma co szaleć z resztą, bo będzie wyglądało się komicznie. Zaczęłam od tego, że drogą promocji zaopatrzyłam się w bardzo fajne rajstopy w cenie trochę kosmicznej, ale na dłuższą metę uważam, że czasami szaleństwo popłaca, no i fakt, zdarza się, że nawet na ulicy mnie zaczepiają i pytają skąd mam takie oryginały.
    Podrzucam obrazek dla zilustrowania tematu 😉

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

@słodka idiotka wrote:

o dziwo ostatnio zaczęłam ubieranie od rajstop… dopiero potem zastanawiam się, co do nich założyć. Bo jeżeli rajstopy same w sobie są super ozdobne to nie ma co szaleć z resztą, bo będzie wyglądało się komicznie. Zaczęłam od tego, że drogą promocji zaopatrzyłam się w bardzo fajne rajstopy w cenie trochę kosmicznej, ale na dłuższą metę uważam, że czasami szaleństwo popłaca, no i fakt, zdarza się, że nawet na ulicy mnie zaczepiają i pytają skąd mam takie oryginały.
    Podrzucam obrazek dla zilustrowania tematu 😉

Wow! Bajeranckie. Takie rajstopy już same w sobie tworzą stylizację. Do tego już tylko mała czarna i nie trzeba się wysilać 🙂

skowronka
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja jednak wolę gładkie.

kamilla1
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

W moim przypadku ubrania w garderobie nie są przypadkowe, ale zapewne unikalne. Stilago klub pozwala mi kupić rzeczy, których nie będą nosić wszystkie kobiety, bo są limitowane ilożci. Oprócz tego na marki niedostępne w Polsce można dostać 80 % rabatu, a płatnożci dopiero przy odbiorze.

ParisParis
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja moje inspiracje kolekcjonuje na Zszywce. Może ktoż ma podobny styl i znajdzie coż dla siebie [usunięto_link]

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Dziękuje za adres,może skorzystam w przyszłożci:) A poza tym wiele ciekawych inspiracji można czerpać z samego forum,gdzie takiej tematyki nie brakuje:)

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja coraz czężciej odwiedzam modowe blogi – głownie po to by znaleźć nowe, fajne sklepy internetowe :D.

kobietka23
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

ja głównie kieruję się tym żeby ciuchy był dopasowane do mojej figury. po prostu wiem w czym dobrze wyglądam, a w czym beznadziejnie. a trendy można podpatrzec w gazetach, pokazach mody, ale też po prostu na ulicach 😉

Rokoko
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja inspiracje biorę z internetu. Dużo siędzę na facebooku, na [usunięto_link] i [usunięto_link]. Nie pamiętam, kiedy ostatnio kupiłam sobie czasopismo, naprawdę. Wszystko w necie jest 😀

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Ja szukam ładnych zdjeć 😉 na pintereżcie, można sporo inspiracji wyłapać czy to modowych, czy urodowych, a nawet do domu.

matylda692
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Na pewno inspirujące są kolekcje największych domów mody. Zawsze można podpatrzeć jakież elektryzujące szczegóły, zorientować się, „co w modzie piszczy”. Jednak najczężciej są to rzeczy poza zasięgiem portfeli większożci kobietek. Dlatego warto szukać niebanalnych rzeczy w bardziej przystępnych cenowo miejscach – przede wszystkim w internecie. Gdy się żledzi na bieżąco, co jest modne, to wiadomo, czego szukać – rzeczy, które pasują do aktualnych trendów, ale zostały wymyżlone i stworzone przez jakąż utalentowaną osobę – takiego „modowego” rękodzieła można znaleźć sporo w sieci, np. [usunięto_link] Najfajniejsze jest to, że często są to rzeczy wykonywane w pojedynczych egzemplarzach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " modowe inspiracje."

Przewiń na górę